Ezo

Heti holdnaptár augusztus 26-tól

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlott elkerülni...

HÉTFŐ, augusztus 26.: Aktív nap. Fogászati tilalom érvényes a mai napra. Fogyó Holdnál a legjobb szőrteleníteni, arcot/bőrt tisztítani, és körmöt ápolni. A Bika Hold a lakásszépítésben ad segítséget. Kertimunka-tilalom van érvényben.

Heti holdnaptár augusztus 26-tól

KEDD, augusztus 27.: Aktív nap. Még ma is fogászati és kertimunka-tilalom van érvényben. Ezt érdemes megfogadni, ha nem akarunk feleslegesen „küszködni”. A fogyó Hold továbbra is aktuálissá teszi a szőrtelenítést, az arc- és bőrtisztítást, illetve a körömápolást. Ma is lehet szépíteni az otthonunkat.

SZERDA, augusztus 28.: Aktív nap. A kertimunka-tilalom miatt ma ne a kertben szorgoskodjunk, inkább rendezzük át a lakásunkat, vagy pár új szobanövénnyel, dísztárggyal dobjuk fel! Az Ikrek Hold segít, hogy egy alapos, hosszabb szellőztetéssel felfrissítsük a levegőt és a benn lakókat is.

CSÜTÖRTÖK, augusztus 29.: Pihenőnap. A fogyó Hold látványossá teszi a fogyókúrát és a méregtelenítést. Érdemes böjtölni és talpmasszőrhöz menni. Bármit sütünk ma, az rendkívül finom lesz. A kertben ma tanácsos a levélkártevők ellen védekezni és virágot ültetni.

PÉNTEK, augusztus 30.: Pihenőnap. Ma fodrászati és kertimunka-tilalom van. A fogyó Hold továbbra is aktuálissá és hatékonnyá teszi a fogyókúrát és a méregtelenítést pl. szaunázással, inhalálással. 13:33-tól a Rák Hold a vízkúráknak kedvez.

SZOMBAT, augusztus 31.: Pihenőnap. Fodrászati tilalom van ma. Továbbra is érdemes fogyókúrázni és méregteleníteni. Válogassunk gyógyteák közül! A Rák Hold kedvez a nagymosásnak. A kertben ma telepítsünk vízi növényeket, trágyázzunk, és védekezzünk a levélkártevők ellen!

VASÁRNAP, szeptember 1.: Pihenőnap. Még ma is fodrászati tilalom van érvényben. A nagymosás most is aktuális. A vizes Rák Hold minden vízzel kapcsolatos házimunkát gyorsabbá és hatékonyabbá tesz. Érdemes fogyókúrázni és méregteleníteni. Kerti munkák közül aktuális a fűszernövények ültetése, a fűnyírás és a föld feletti kártevők irtása.

Heti holdnaptár augusztus 26-tól

 
Még több heti jóslatért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top