Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp szeptember 13-tól

Titkok, füllentések, feltétel nélküli szeretet, kiállás a szerelem mellett és megérzések… Nem, ez nem a legújabb misztikus tinimozi zanzája, hanem a hétvége szerelmi térképe, egy olyan térkép, amellyel a kezedben nem tévedhetsz el a szerelem világában. Lássuk, mire számíthatsz ezen a hétvégén, és mire kell jobban odafigyelned!

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Most több figyelmet kellene a házasságodra fordítanod. Tudom, hajlamos vagy azt gondolni, hogy ez az életed egy olyan építőköve, ami van. De ez a stabilitás időnként megkíván egy kis odafigyelést, egy kis munkát. Ezen a hétvégén minden nap legalább három dolgot tegyél annak érdekében, hogy boldog legyen a házasságod. A másikra mutogatni, és tőle változtatást kérni nem ér!

Ha csak keresed a szerelmet: Azt, hogy valójában mennyire vagy nyitott és felkészült egy kapcsolatra, könnyen lemérheted a hétvégén magadon. Ha a srácokat mondvacsinált indokok, apróságok miatt küldöd el („Majdnem jó volt, de mégsem!”), akkor sajnos még nem vagy igazán nyitott egy tartós kapcsolatra. Érdemes lenne elfogadóbbnak és megértőbbnek lenned!

Tipp: Ébresztő harmincasok, sosem fogtok megöregedni!
Bocsásd vízre álmaid! – video

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed a tenyerén hordoz ezen a hétvégén. Most a mennyekben érezheted magadat, és megtapasztalhatod, hogy milyen az, amikor feltétel nélkül szeretnek, önmagadért. Lehet, hogy szombat este felbukkan benned a kétely, és elkezdesz mindenben csavarokat, titkokat és rejtett üzeneteket keresni. Ezzel csak elrontanád a szórakozásodat. Hidd el, a szerelmed most önzetlenül szeret.

Ha csak keresed a szerelmet: Hagyd, hogy az események megtörténjenek veled, és ne akarj minden kérdést te irányítani. Ezen a hétvégén észrevétlenül bukkanhat fel az életedben a nagy Ő. Olyan magától értetődően jelenik meg, és olyan egyszerűen indul minden, hogy talán fel sem tűnik neked a változás, ami történik körülötted.

Tipp: Ébresztő harmincasok, sosem fogtok megöregedni!
Bocsásd vízre álmaid! – video
 

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A kapcsolatotok gyógyító erejű, ezt ugye tudod? Mindkettőtök számára rengeteg gyógyító potenciál van ebben a kapcsolatban, és mindketten folyamatosan gyógyultok. Most nemcsak a korábbi viszonyaitokban szerzett sebeket tudjátok begyógyítani a szeretetetekkel, de a hétköznapok csatáiban szerzett sérüléseket is gyógyítja az odafigyelésetek. Ne felejtsd el: egy mosoly többet ér ezer szónál.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha lelki gyógyulásra vágysz, akkor érdemes megvizsgálnod az eddigi férfiképedet. Ha továbbra is ugyanazokhoz a széltolókhoz vonzódsz, akkor a lelki sebeid száma csak gyarapszik majd. Jó lenne megengedned magadnak azt a luxust, hogy szeretőszívű fiúkkal kerülj szerelmi viszonyba. Hogy ez unalmasnak hangzik? Nem az. De gyógyító erejű.

Tipp: Ébresztő harmincasok, sosem fogtok megöregedni!
Bocsásd vízre álmaid! – video

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A gondolatok teremtőerejéről mostanában egyre többet olvashatsz. Nem baj, ha nem hiszel bennük, ez a gondolataidat egy cseppet sem akadályozza meg abban, hogy napról napra újrateremtsék a lehetőségeidet és a világodat. A hétvégén meg kellene vizsgálnod a párodról alkotott ítéleteidet, és gondolataidat, mert lehet, hogy ezek akadályozzák őt meg a pozitív változásban. Adj neki egy új esélyt!

Ha csak keresed a szerelmet: Hogy állsz a hittel? Hiszed-e még a nagy szerelmet? Hiszed-e még a boldogságot? Ha ezekre a kérdésekre nemmel válaszoltál, akkor ideje lenne felfüggesztened mindent, amit csinálsz, és elvonulni egy kicsit a világtól. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy újra feléleszd magadban a hitet, és újra megtaláld a belső békédet. Ebben nagy segítségedre lesz a csend, és egy szívednek kedves könyv.

Tipp: Ébresztő harmincasok, sosem fogtok megöregedni!
Bocsásd vízre álmaid! – video

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Elég volt az otthoni gubbasztásból! Nem hagyhatjátok, hogy az időjárás vagy egyéb okok szobafogságra kényszerítsenek benneteket. Mindegy, mit terveztetek a hétvégére, azt spékeljétek meg egy közös kirándulással vagy közös edzéssel. A közös sportolás olyan lesz a számotokra, mint egy csapatépítő tréning: segít összekovácsolódnotok, és megértenetek egymás helyzetét.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy nagyon egyszerű párkeresési közhelyre hívják fel a figyelmedet a csillagok: ha a komfortzónádon belül nem találtad meg a párodat, annak az az oka, hogy ő kívül lesz ezen a biztonságos mezőn. Engedd meg a nagy Ő-nek azt a luxust, hogy önmaga legyen, és fogadd el, bármilyen is lesz Ő.

Tipp: Ébresztő harmincasok, sosem fogtok megöregedni!
Bocsásd vízre álmaid! – video

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Szeretet, biztonság és gyógyító energiák vesznek körül az otthonodban és a párkapcsolatodban is. Mi okod van tehát arra, hogy aggodalmakat gyárts és hordozz magadban? Mi okod van a zaklatottságra? Bármi is ez az ok, a szerelmed segít neked abban, hogy zsilipelhesd a feszültséget, és maradéktalanul megszabadulhass attól. Ne felejtsd el: szeretet, biztonság és gyógyító energiák vesznek körül az otthonodban.

Ha csak keresed a szerelmet:
Olyasvalakivel kerülsz kapcsolatba, akinek védelmező, támogató energiái vannak. Lehet, hogy ő egy idősebb, érettebb férfi, akit pont a nyugalma, a higgadtsága tesz vonzóvá a számodra. Ne felejtsd el: most még semmilyen döntést sem kell meghoznod, pusztán annyit kell tenned, hogy elfogadod a közeledését, és megtapasztalod azt a támogató szeretetet, amire már régóta vágysz.

Tipp: Ébresztő harmincasok, sosem fogtok megöregedni!
Bocsásd vízre álmaid! – video

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Emlékszel még, hogy kislány korodban volt egy víziód arról, hogy milyen lesz a számodra ideális párkapcsolat? Ezen a hétvégén könnyen rájöhetsz, hogy a lelked mélyén mindig is a szerelmedre vágytál, és valójában azzal vagy együtt, akiről álmodoztál. Most is érdemes figyelned a megérzéseidet, a belső hangodat, mert ezek pontosan megmutatják, hogy milyen irányban megy tovább a kapcsolatotok.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje, hogy használd a fantáziádat! Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy milyen szerelemre, milyen nagy Ő-re vágysz, és írd le ezt a képet. Azzal, hogy papírra veted a vágyaidat, plusz energiát adsz nekik, ez a plusz energia pedig segít abban, hogy megtaláld az igaz szerelmet. A lélektársad talán közelebb van hozzád, mint gondolnád.

Tipp: Ébresztő harmincasok, sosem fogtok megöregedni!
Bocsásd vízre álmaid! – video

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A lelki békédet, a nyugalmadat szeretnéd megőrizni ezen a hétvégén, és ebben a párod lesz a legnagyobb támogatód, vagy a legnagyobb ellenlábasod. A hétvégén gyorsan kiderül, hogy mennyire működik jól a szerelmetek. Ha eddig is megvolt az összhang, az most elmélyül, és új színeit mutatja meg. Ha azonban eddig is csak éltetek egymás mellett, akkor most könnyedén szétrepedhet a kapcsolatotok.

Ha csak keresed a szerelmet: Különös belső béke száll meg a hétvégén, és teljesen elmerülsz a saját belső világodban. Ez a hétvége kifejezetten alkalmas az alkotótevékenységekre, a művészi munkára. Érdemes elmenned egy tanfolyamra, mert ott megismerkedhetsz a lélektársaddal, aki rengeteg új ismeret megszerzésére és rengeteg újdonság kipróbálására ösztönöz majd.

Tipp: Ébresztő harmincasok, sosem fogtok megöregedni!
Bocsásd vízre álmaid! – video

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmi elmélyülés hétvégéje vár rátok. Ugye, hogy jól hangzik? Kell is, hogy tudd: mindennek jó lesz a vége, mert pénteken és szombaton olyan események zajlanak körülöttetek és veletek, amelyeket talán nehezen viseltek. A vasárnap azonban alkalmas egy nagy tisztázó beszélgetésre és arra, hogy te is rendbe tedd a titkos belső életedet. Azokat a gondolataidat, amelyekről még a szerelmed sem tud.

Ha csak keresed a szerelmet: Nincs szükséged felszínes kapcsolatokra, igaz? Akkor miért akarsz folyton külsőségek, társadalmi státusz vagy vagyoni helyzet alapján dönteni. A csillagok most arra kérnek, hogy nézz a dolgok mélyére, nézz az emberek lelkébe! Csak olyan férfiakkal állj szóba, akikről tudod és érzed, hogy tiszta a lelkük, és semmiféle hátsó szándék sem dolgozik bennük.

Tipp: Ébresztő harmincasok, sosem fogtok megöregedni!
Bocsásd vízre álmaid! – video

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvége számtalan remek alkalmat kínál arra, hogy máshogyan tekints a kapcsolatodra, mint ahogyan eddig szoktál. Hogy mire gondolok? Most bizony lesz alkalmad nagylelkűnek, megbocsátónak és elfogadónak lenni. Ezek a tulajdonságok megvannak benned, még akkor is, ha valaki azt állítja, hogy hiányoznak belőled. Engedd meg magadnak és a szerelmednek, hogy megbocsáthassatok egymásnak.

Ha csak keresed a szerelmet: Az egyik pillanatban még magányosan üldögélsz egyedül, a másik pillanatban már hatalmas társaság vesz körül téged, és mindenki a kegyedet keresi. Hogy mi okozza a változást? Meglepő lesz, de a megbocsátás. Bocsásd meg magadnak azt, hogy eddig olyan sok mindenben tévedtél vagy hibáztál. Ezeket a hibákat kijavítani kell, és nem felemlegetni magadnak.

Tipp: Ébresztő harmincasok, sosem fogtok megöregedni!
Bocsásd vízre álmaid! – video

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Több gyengédségre van szükséged, de talán félsz ezt elmondani a szerelmednek, pedig ő is több gyengédségre vágyik. A hétvége alkalmas arra, hogy romantikázzatok, egymásra figyeljetek, és szeretettel hallgassátok meg a másikat. Hogy ez nyálas és romantikus? Igen. Viszont ha rettegsz a „nyálas és romantikus” dolgoktól, akkor lehet, hogy emiatt a félelem miatt nincs elegendő intimitás köztetek a szerelmeddel.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha végiggondolod a hetedet, talán sok bosszantó apróságot találsz benne, sok értetlenséget és meg nem értettséget. Ezek is azt jelzik, hogy mekkora szükséged lenne a szeretetre, az önszeretetre és a gyengédségre. Ezeket elsősorban te adhatod meg önmagadnak és nem egy kapcsolat. Ezt tartsd észben, különben végleg elveszhetsz az önsajnálatban.

Tipp: Ébresztő harmincasok, sosem fogtok megöregedni!
Bocsásd vízre álmaid! – video

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Táncolj, zenélj, énekelj és bolondozz! Eljött a bulizás és a szerelem ideje. Az az időszak, amikor végre felszabadultan viselkedhetsz a kapcsolatodban, és nem kell azon görcsölnöd, hogy mit szólnak ehhez mások. Ne felejtsd el, a közös nevetések, a romantika és az erotika egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy mély és boldog szerelemben élhessetek a pároddal. Ne gondold, hogy ennek a hármasságnak bármelyik eleméhez túl öreg vagy!

Ha csak keresed a szerelmet: Észrevétlenül lopódzik be a szerelem a Halak lelkébe is. Azzal nyithatsz utat a lángoló érzelmeknek és a nagy Ő-nek, ha most egy kicsit nem a hiányra, nem a keresésre koncentrálsz. Figyelj az életed szép pillanataira, figyelj arra, hogy mennyi minden megy könnyedén és magától értetődően. Amíg erre figyelsz, addig a lélektársad is megjelenik melletted.

Tipp: Ébresztő harmincasok, sosem fogtok megöregedni!
Bocsásd vízre álmaid! – video

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top