Ezo

Érzelmes napok várnak ránk! – Októberi horoszkóp

Készüljön mindenki! Asztrológusunk, Izing Klára sok izgalmat jósol októberre, az érzelmi skála összes létező fokát bejárjuk: féltékenység, eksztázis, konfliktusok, váratlan fordulatok és békés pillanatok várnak ránk.

Októberi horoszkópKos

Szinte a bőrödön érzed azokat a nagyobb változásokat, amelyek előtt állsz. Ezek mozdítanak majd ki abból az állóvízből, amelyből kezd már eleged lenni. A szerelmi kapcsolatok meginoghatnak, és előfordulhat, hogy mély válság alakul ki egy olyan viszonyban, amely már sok mindent megélt. A házasságokban, együttélésekben munka, betegség vagy a hétköznapok teljes átalakulása miatt történnek változások. A munkában szerencsés periódus veszi kezdetét, még akkor is, ha a munkahelyeden nagyobb változások történnek. A helyzeted megszilárdul, és olyan feladattal bízhatnak meg, amely megtisztelő lesz, és több pénzt hoz a konyhára.

Tipp
Théta gyógyítás: Valami örökre megváltozott

Ébresztő harmincasok, sose fogtok megöregedni

Októberi horoszkópBika

Úgy érezheted, mintha több új lehetőséget tartogathat számodra az élet. Ha még nem vagy házas, az is megtörténhet, hogy az egybekelés, illetve az együttélés gondolata merüljön föl benned. Boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad, és olyan örömhír is elhangozhat, amelytől madarat lehet fogatni veled. Ha régóta együtt jársz, vagy párkapcsolatban élsz, akkor viszont támadhatnak feszültségek, különösen a pénzügyek miatt. A munkahelyeden olyan játszma folyhat a pénzért és a hatalomért, amely nehezen nevezhető etikusnak. Ha ebben a játszmában te is benne vagy, akkor szerencséd lesz, és nyertesként jöhetsz ki belőle.

Tipp
Théta gyógyítás: Valami örökre megváltozott

Októberi horoszkópIkrek

Az érzelmeidet nagyban befolyásolja, hogy éppen mennyi pénzed van, és mi történik a munkahelyeden. Ha minden rendben megy, akkor derűlátó vagy, ám ha bármilyen kis hiba akad, már ideges leszel. A legjobb az lenne, ha betartanád az aranyszabályt, miszerint házinyúlra nem lövünk, és nem létesítenél szerelmi kapcsolatot a munkahelyeden. Amennyiben házas vagy, netán együtt élsz valakivel, előfordulhat, hogy új fejezet kezdődik az életedben. Talán választanod kell két partner közül, de nem tudod, hogyan dönts, és addig-addig gondolkozol, amíg két szék közt a pad alá esel. Minden gondolatod és cselekedeted a pénz körül forog, ami nem csoda, hiszen a munkahelyeden változások következnek…

Tipp
Théta gyógyítás: Valami örökre megváltozott

Ébresztő harmincasok, sose fogtok megöregedni

Októberi horoszkópRák

Optimizmus lesz a jellemző rád, bármilyen problémával kell megküzdened. Nincs olyan nehéz helyzet, amelyből ne tudnál kikászálódni, ráadásul van egy kollégád vagy inkább barátod, akivel minden problémát megbeszélhetsz, és utána sokkal tisztábban látsz, a lelked is megnyugszik. Szenvedélyesebb és féltékenyebb leszel az átlagosnál. A meglévő párkapcsolatodban olykor teljesen átláthatatlanná válik a helyzet, lesznek közöttetek viták, illetve a családtagok, a rokonok vagy a régi partnered azok, akik keverik a kártyát, és ez hatással lesz rád. Bármennyire nehéznek, vagy megterhelőnek érzed a munkádat és a környezetedet, amelyben dolgoznod kell, ne változtass még, járd csak a kitaposott ösvényt.

Tipp
Théta gyógyítás: Valami örökre megváltozott

Ébresztő harmincasok, sose fogtok megöregedni

Októberi horoszkópOroszlán

Nem szabad, hogy az irigység vagy a féltékenység elhomályosítsa a látásodat. Észre kell venned, hogy ugyanolyan fontos vagy, mint voltál. Ha visszanyered a magabiztosságodat, az egyben azt is jelenti, hogy visszanyered az érzelmi stabilitást is. Szerelmi kapcsolat miatt szerencsésnek érzed magad, és ha még nem vagy házas, akkor a boldogító igen kimondása lehet közöttetek a téma. A partnered és a családja mindent megtesznek érted, szinte a tenyerükön hordoznak. A munkahelyeden olyan változások történnek, amelyek erősen érintik a te helyzetedet is. Különleges ötletekre és kapcsolatokra lesz szükséged, ha szeretnéd megtartani az állásodat, különben megtörténhet, hogy nem számolnak már veled.

Tipp
Théta gyógyítás: Valami örökre megváltozott

Ébresztő harmincasok, sose fogtok megöregedni

Októberi horoszkópSzűz

Érzelmi életedben kisebb-nagyobb viharok tombolhatnak, és lesznek olyan pillanatok is, amikor képtelen leszel lakatot tenni a szádra. Ez pedig a legrosszabb, amit elkövethetsz. Diplomatikusnak kellene lenned mind a párkapcsolatban, mind a munkahelyeden. A meglévő viszonyokban feszült helyzet alakulhat ki, talán azért, mert te nem tudsz úgy kommunikálni a kedveseddel, ahogy szeretnél. Kevesebb figyelmet fordítasz rá, ami nem csoda, hiszen annyi mindenre kell most koncentrálnod, hogy a dolgok olajozottan működjenek. Ismered a mondást, miszerint teher alatt nő a pálma? Ezt te most pontosan érzékelheted, mert a munkahelyeden olyan nem mindennapi feladatokkal kell megbirkóznod. Szükséged van minden erődre, energiádra, hogy álld a sarat.

Tipp
Théta gyógyítás: Valami örökre megváltozott

Ébresztő harmincasok, sose fogtok megöregedni

Októberi horoszkópMérleg

Kicsit keményebb, visszafogottabb vagy az átlagosnál, ennek talán az is az oka, hogy rengeteget kell dolgoznod, másokról gondoskodnod, és a párkapcsolatodban is robbanásveszélyes helyzet alakulhat ki. Amennyiben házas vagy, együtt élsz valakivel, a partnered olyan elveket kezd el vallani, és olyan életmódot folytat, ami a te hétköznapjaidat is nehezebbé teheti. Az is megtörténhet, hogy olyan személyről kell gondoskodnod, akihez tulajdonképpen semmi közöd, mintha csak megörökölted volna őt valakitől. Többször fordulhat elő az otthonodban villongás, mégpedig egy harmadik személy miatt. Meg kell most fognod a forintokat, és oda kell figyelned a kiadásokra.

Tipp
Théta gyógyítás: Valami örökre megváltozott

Ébresztő harmincasok, sose fogtok megöregedni

Októberi horoszkópSkorpió

A hónap második felében már sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb leszel, mint korábban. Talán rád sem lehet majd ismerni, annyira megváltozol. Partnerkapcsolatodra, a környezetedre helyeződik minden hangsúly, olyan emberekkel is jóban leszel, akikkel talán az elmúlt években többször volt feszült a viszonyod. Ha a szinglik táborához tartozol, és szeretnél párkapcsolatban élni, ezt a vágyadat a sors teljesíti, amitől szerencsésnek érezheted magad. Munkahelyeden komoly problémák adódhatnak, és előfordulhat, annyira eldurvul a kenyérharc, hogy te csak kapkodod a fejed. Ráadásul szeretnél megszabadulni egy kollégától, de rejtélyes módon mégsem tudsz.

Tipp
Théta gyógyítás: Valami örökre megváltozott

Ébresztő harmincasok, sose fogtok megöregedni

Októberi horoszkópNyilas

Még az is megtörténhet, hogy az a hihetetlen szenvedély, a hallatlanul nagy erő és energia, amely benned tombol, mind a munkahelyeden fog lecsapódni. Ezt a meglévő párod először talán értékelni fogja, aztán egy kicsit elege lesz belőled, hogy olyan sokszor magára hagyod őt. Viszont partnered olyan tanácsot kaphat, amely aranyat ér, és egy közös dologba is belevághattok, ami nemcsak jó szórakozást jelent majd, de a te világról alkotott nézeted is átalakíthatja. A munkahelyeden óriási lesz a hajtás, és iszonyatos hatalmi csatározások várhatók, ebből próbálj meg kimaradni. Ha  mégsem lehetséges, akkor hallgasd meg a felettesedet, és ha tanácsot kér, csak titokban add.

Tipp
Théta gyógyítás: Valami örökre megváltozott

Ébresztő harmincasok, sose fogtok megöregedni

Októberi horoszkópBak

Egyszer fent, egyszer lent – de ezt te már megszoktad, semmi új nincs benne. Talán az érzelmek, amelyeket egy olyan valaki iránt táplálsz, akit nem lesz könnyű elcsábítani, illetve a gyermeked, aki miatt aggodalmaskodsz, okozhatnak némi feszültséget. Ha házasságban vagy tartós kapcsolatban élsz, szeretnél egy kicsit szabadabb lenni, de a pénzügyek ezt nem teszik lehetővé. Ráadásul a partnered azonnal megneszeli, ha te más felé kacsintgatsz, és ebből nagy cirkusz lesz. Ebben a hónapban következik be az, amire a lelked mélyén már számítottál, mégis meglepetésként fog érni a változás. Ne feledd, ettől nem szabad megijedned, a sors nem hagy magadra, olyan támogatóid lesznek, akik minden akadályon átsegítenek, a nehéz helyzetben tudják a megoldást.

Tipp
Théta gyógyítás: Valami örökre megváltozott

Ébresztő harmincasok, sose fogtok megöregedni

Októberi horoszkópVízöntő

Nem lenne neked semmi problémád, ha tiszta vizet önthetnél végre a pohárba. Ez egyaránt vonatkozik a szerelmi életedre és a munkádra is, de sajnos még mindig találgatnod kell, hogy mit akarnak mások, és mihez kell neked igazodnod. Sohasem volt még annyira igaz a mondás, mint most: titokzatos bilincse van a szerelemnek, amely erősen béklyóz. Így vagy ezzel te is, képtelen vagy elfelejteni őt, még akkor is, ha oly sok megaláztatásban vagy nehézségben volt részed miatta. A munkában az újabb bizonytalanság miatt feszült lehetsz, érzed, hogy változások lesznek, de nem tudod, hogy ez mennyiben érinti a te munkakörödet. Mindent egyél meg, hogy a főnököd bizalmát elnyerd.

Tipp
Théta gyógyítás: Valami örökre megváltozott

Ébresztő harmincasok, sose fogtok megöregedni

Októberi horoszkópHalak

Boldog lehetsz, mert nem vagy egyedül, és ez a szerelem sugárzóan széppé, kiegyensúlyozottá tehet. Szépnek látod már a világot, és a környezetedben élő embereket, sőt végre olyan családtagnak, kollégának vagy közeli ismerősnek is el tudod nézni a hibáit, aki korábban az idegeidre ment. Központi témád lesz a pénz, hiszen új terveket szövögetsz. Még az is lehet, hogy egy lelkedhez közelálló személlyel külföldi utazást tervezel, amely többe fog sajnos kerülni, mint amennyit valójában megengedhetnél magadnak. A munkahelyeden féltékenység és irigység uralkodik, felettesed kissé agresszíven viselkedik. De a hónap második felében minden pozitív irányban változik.

Tipp
Théta gyógyítás: Valami örökre megváltozott

Ébresztő harmincasok, sose fogtok megöregedni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top