Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp október 11-étől

A gondoskodás és az egymásra való odafigyelés lesznek a hétvége kulcsszavai. Most fontos, hogy elengedd az összes félelmedet és féltékenységedet. A kapcsolatodban lévő negatív érzelmeket fordítsd pozitívra, és összpontosíts a szerelmedre a hétvégén!

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Mutasd ki az érzéseidet! Hajlamos vagy arra, hogy taktikából vagy sértettségből elrejtsd a párod elől az érzelmeidet. Ez azonban a lehető legrosszabb dolog, amit tehetsz. A szerelmednek és a kapcsolatodnak is több nyíltságra, több őszinteségre és több érzelemre van szüksége. Ha ezeket meg tudod adni kettőtöknek a hétvégén, akkor tovább mélyülhet a kapcsolatotok.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne félj kimondani, amit gondolsz, pláne amit érzel! Talán arra van szüksége a környezetednek, hogy hallja, milyen érzelmek kavarognak benned, és mit gondolsz a saját szingliségedről. Mindenesetre, ha a hétvégén beszélsz, az rövid távon jót tesz a közérzetednek, és hosszú távon jót tesz a kapcsolatodnak.

Olvass bele!
A szerelem csak illúzió?
Valami örökre megváltozott…

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Mostanában szívesen bezárkózol, és szívesen megkötöd magadat, mindenféle vélt vagy valós korlátokkal. Ezt a kapcsolatodban is előszeretettel csinálod, pedig ott jóval több lazaságra és nyitottságra lenne szükséged. Érdemes lenne most teljesen friss szemmel tekinteni a szerelmedre, úgy, mintha még az első randira készülnétek, amikor a másik csupa felfedezésre váró titok.

Ha csak keresed a szerelmet: Legyél nyitott a változásokra és az újdonságokra! Ne kösd meg magadat azzal, hogy elvársz magadtól (és másoktól) bizonyos tulajdonságokat. Mintha azt mondanád magadnak, hogy csak akkor lesz társam, ha ezt vagy azt a célt elértem. De miért ne lehetne társad most, aki segít elérned a céljaidat majd később?

Olvass bele!
A szerelem csak illúzió?
Valami örökre megváltozott…

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Hetek óta figyeled a jeleket, amelyeket a szerelmed küld feléd, de eddig nem nagyon jeleskedtél ezek értelmezésében. Ez nem a te hibád, ne vádold magadat emiatt! A párod is megtehette volna, hogy a ködös utalgatás helyett kimondja, mit szeretne. Ha a hétvégén sem tudja megfogalmazni a vágyait, segíts neki szeretettel és néhány ötlettel!

Ha csak keresed a szerelmet: Nem kell feltétlenül szóba állnod mindenkivel, aki jóképű, jó egzisztenciájú, és téged szeretne megismerni. Hogy mi hibázhat ebben a történetben? Például a figyelmesség és a kedvesség. Semmiképp se ess abba a hibába, hogy annyira szeretnél egy kapcsolatot, hogy randizni kezdesz valakivel, aki a viselkedése alapján – finoman szólva – egy suttyó.

Olvass bele!
A szerelem csak illúzió?
Valami örökre megváltozott…

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelem feje tetejére állítja a világot. Könnyen érezheted úgy, hogy szerelmes kamasz vagy a hétvégén, aki csillogó szemmel várja a párját. Hogy mi a helyzet akkor, ha a kapcsolatotok már romokban hever, és csak a megszokás tartja össze? Nos, a csillagok szerint ebben a helyzetben is felbukkanhat az életedben a szerelem. Ha érted, hogy értem.

Ha csak keresed a szerelmet: Annyira romantikus vagy a hétvégén, mint egy hollywoodi szerelmes film főhősnője. Sajnos a romantikáról is hasonló dolgokat képzelsz: azt gondolod, hogy a romantika a látványos gesztusokról és a túláradó érzelmekről szól. Pedig van valaki a közeledben, aki szelídebb gesztusokkal, óvatosabb tempóban közelít feléd, és minden vágya az, hogy boldoggá tehessen.

Olvass bele!
A szerelem csak illúzió?
Valami örökre megváltozott…

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Minden helyzetben van megoldás – ezt tessék szem előtt tartani a hétvégén! Ez azért is extra fontos, mert a párod most vészmadár üzemmódba kapcsolt, és mindent a lehető legborúsabban lát. A te feladatod lesz, hogy megőrizd mellette a hitedet, és igazi Oroszlánhoz méltóan felhívd a figyelmét arra, hogy az élet – olykor minden látszat ellenére – valóban szép.

Ha csak keresed a szerelmet: Bármi is történt az elmúlt hetekben, hónapokban, ne add fel a reményt! Ne tedd tönkre a hitedet azzal, hogy bedőlsz a látszatnak. Az események már középtávon remek fordulatokat vesznek, de ehhez arra van szükséged, hogy a szemedet a célon tartsd, és megőrizd az optimizmusodat is.

Olvass bele!
A szerelem csak illúzió?
Valami örökre megváltozott…
 

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: A legviccesebb az, amikor a barátaitok akarnak segíteni nektek, megmenteni a kapcsolatotokat. Hogy azt nem is kell megmenteni? Na, hát ez az. Valamiért a baráti körötök úgy döntött, hogy márpedig nektek több intimitásra és szerelemre van szükségetek. Tudod mit? Ha nincs is igazuk, hagyd nekik, hogy ötletekkel és romantikus programokkal bombázzanak.

Ha csak keresed a szerelmet: 
A barátnőid ismernek valakit. Úgy értem, valakit, akit be szeretnének mutatni neked. Te pedig ellenállsz ennek a lehetőségnek. De miért ódzkodsz ettől? Hidd el, egy izgalmas megszervezett randi feldobhatja a hétvégédet. Még az is lehet, hogy ezúttal valóban egy izgalmas és helyes fiút mutatnak be neked, nem úgy, mint legutóbb.

Olvass bele!
A szerelem csak illúzió?
Valami örökre megváltozott…

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Néha azt gondolod, hogy mindenki más tökéletes kapcsolatban él, csak ti vagytok azok, akiknél súrlódások vannak. Az igazság – természetesen – ennél jóval árnyaltabb. Kérdezd meg a barátnőidet, és könnyedén kiderül, hogy ők épp fordítva vannak: ők azt gondolják, hogy a ti kapcsolatotok tökéletes. Érdemes lenne ezt a hétvégét arra szánni, hogy igazuk legyen a barátnőidnek!

Ha csak keresed a szerelmet: Talán észre sem vetted, de már találkoztál a Nagy Ő-vel. Nem, nem arra gondolok hogy az exed volt az. Hanem arra, hogy a csillagok szerint van valaki a közeledben, az ismerőseid között, aki a te álruhás Nagy Ő-d. Persze lehet, hogy eddig nem vettétek észre egymást, mert talán mindketten túl elfoglaltak vagytok ehhez, vagy túlzottan határozott elképzelésetek van a szerelemről.

Olvass bele!
A szerelem csak illúzió?
Valami örökre megváltozott…

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Ha azt hiszed, hogy azok a problémák, amiket egyszer már megoldottatok, soha többet nem térnek vissza, akkor – finoman szólva – tévedésben vagy. Ezen a hétvégén például olyan helyzeteket kaptok vissza, amelyeket egyszer már lerendeztetek. Erre könnyű rámondani: persze, mert ő nem jegyez meg semmit! De nem ez a helyzet, ez egy teszt, amelynek az a célja, hogy kiderüljön: valóban jól oldottátok-e meg legutóbb.

Ha csak keresed a szerelmet: A legszívesebben felhívnád egy exedet, hogy mindent megbántál, és kezdjétek újra. Vagy legalább randizzatok. Vagy legalább legyen egy nosztalgiaszex. Nos, ez az, ami nem a legjobb ötlet a hétvégén. Persze, ha nagyon akarod, felmelegítheted ezt a kapcsolatot, de ne felejtsd el: a régi problémák is előjönnek az újrakezdéssel. Kérdés, hogy felkészültél-e erre?

Olvass bele!
A szerelem csak illúzió?
Valami örökre megváltozott…

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Tudod mi áll a jól működő, boldog házasságok mögött? Hogy egy okos, Nyilas asszony? Lehet. De ami biztos, az az, hogy minden boldog házasság mögött munka van. Ez a hétvége pedig alkalmas lesz arra, hogy a kapcsolatotokon dolgozzatok, és megmutassátok egymásnak, hogy mennyire nagyra tartjátok egymást, és annyira értékelitek a szerelmeteket, hogy tenni is hajlandóak vagytok érte.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan sokféle flörtbe, szerelembe, kapcsolatba és kalandba kezdtél mostanában, hogy azt sem tudod, melyiknek adj energiát. A hétvége nagy feladata a választás. Annak a kiválasztása, hogy ki legyen az a személy, akivel érdemes komolyabban számolnod, és több energiát befektetned a leendő kapcsolatotokba. Na jó, nem bánom, választhatsz kettőt is.

Olvass bele!
A szerelem csak illúzió?
Valami örökre megváltozott…

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-től
BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érezheted magadat a hétvégén, mint aki egy szent asram szeretetmeditációján vesz részt: érzed, hogy körülvesz a szeretet, a szerelem, a tisztelet, a nagyrabecsülés és a bizalom. Mesés, ugye? Persze a racionális éned tiltakozhat ezek ellen az érzések ellen, de érdemes lenne kimenőt adnod neki a hétvégére. Mi lenne, ha elhatároznád, hogy – legalább a szerelmeddel – érzelmi alapon kommunikálsz?

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelem már csak egy karnyújtásnyira van tőled. Pontosabban egy lépcsőfoknyira, és a hétvégén nincs is más dolgod, mint ezt az egy lépést megtenni. Ezt a lépést pedig úgy hívják: önszeretet. Nem összekeverendő az önimádattal, az önzéssel, de az önfegyelemmel sem. A kérdés az, szereted-e magadat annyira, amennyire ezt elvárod másoktól?

Olvass bele!
A szerelem csak illúzió?
Valami örökre megváltozott…

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Élvezd a pillanatot. Élvezd a lehetőséget, és a még meg nem született élményeket, amelyekről látod, hogy már csak egy lépésnyire vannak tőletek. Most te lehetsz a kapcsolatotok kormányosa, az, aki pontosan látja, hogy mit kell tenni azért, hogy még több jó élmény legyen az életetekben. Ne hagyd, hogy a párod kivegye a kezedből az irányítást, hiszen most te vagy az ügyesebb ebben.

Ha csak keresed a szerelmet: Készülj fel: virágot, apró ajándékot vagy más meglepetést kaphatsz valakitől. Még az is lehet, hogy megkérik a kezed a hétvégén. Nem baj, ha ezt most nem érzed reálisnak. A lényeg, hogy a csillagok szerint rengeteg szerelem és rengeteg ajándék van körülötted. Hogy ez mit is jelent az események szintjén, az vasárnap estére kiderül.

Olvass bele!
A szerelem csak illúzió?
Valami örökre megváltozott…

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Lehet, hogy valaki flörtölni próbál veled, aki nem a párod? Érdemes megfigyelned, hogy hogyan reagálsz, mert ez most indikátorként mutatja a kapcsolatotok állapotát. Ha belemész a flörtbe, érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy a pároddal is randizhatnál, flörtölhetnél. Ha fel sem tűnik, hogy valaki bókol neked, akkor talán túl zárkózott vagy. Ha viszont feltűnik a flört, de hidegen hagy, akkor valószínűleg minden rendben van a kapcsolatodban.

Ha csak keresed a szerelmet: Legyél elég bátor ahhoz, hogy belemenj egy kalandba, hogy igent mondj egy randira vagy egy flörtre. Valaki most flörtölni szeretne veled, szeretne megismerni, szeretne elcsábítani. Hidd el, lehet, hogy ez csak egy őszi flörtnek indul, mégis kapcsolattá növekedhet az elkövetkezendő hetekben. Add meg ennek az esélyét!

Olvass bele!
A szerelem csak illúzió?
Valami örökre megváltozott…
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top