Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp október 25-étől

Különös választások elé kerülünk a hétvégén. Többször is eldönthetjük, hogy az igazat mondjuk-e, vagy inkább füllentünk. Azt is megválaszthatjuk, hogy a szívünkre vagy az eszünkre hallgassunk-e. A szerelmi életünk hőfoka pedig csak attól függ, hogy hányszor döntünk a szívünk és az igazság mellett.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: A párodba kamaszos hév, kamaszos energiák bújnak a hétvégén, és tényleges korától függetlenül úgy viselkedik, mint egy tizenhét éves kamasz, aki most először szerelmes. Mit tehetnél? Vedd fel a tempót, és azt a játékos hozzáállást, amivel ő is szemléli a dolgokat. Hidd el, egy hétvégényi bolondság mindkettőtöknek jót tesz.

Ha csak keresed a szerelmet: Mi a helyzet a korkülönbséggel? Valóban számít neked, hogy ki hány éve érkezett meg a földre? Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy beállj a hollywoodi sztárok által diktált trendbe, és a hétvégén egy nálad fiatalabb srác udvaroljon neked. Hidd el, ő képes lesz arra, hogy felpezsdítse az unalmas életedet.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A tél közeledtével te is egyre jobban bezárkózol, egyre inkább az elcsendesülésre vágysz. A szerelmed azonban az indián nyarat érzékeli, és a vére felpezsdül a hétvégén. Most érdemes megpróbálnotok egyeztetni a vérmérsékleteteket, és közös nevezőt találni a programlehetőségek között. Néhány hét múlva több időd lesz a befelé figyelésre.

Ha csak keresed a szerelmet: Hidd el, hogy nemsokára megérkezik a nagy Ő az életedbe, és hangulatos téli estéket tölthettek majd együtt. Így nincs okod arra, hogy az indián nyarat bánkódással vagy valaki utáni epekedéssel töltsd. Engedd meg magadnak a jókedvet, és használd ki a jó időt: irány a természet vagy egy wellness hétvége!

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Szerelmi életedben fontos szerepet kap a beszéd, és az intelligencia. Nem véletlenül gondolod azt, hogy az ész, a humor és a logikus gondolkodás szexi. Ezen a hétvégén a szavak és a gondolatok hoznak egyre közelebb egymáshoz benneteket. Most érdemes megbeszélnetek minden témát, amit eddig csak kerülgettetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Lehet, hogy mostanában túlzottan a külcsín felé fordultál a belső értékek helyett? Nem, nem szeretnélek kioktatni, vagy olyan butaságokkal traktálni, mint az, hogy a külső nem számít. A külső igenis számít, de neked a belső is fontos. Az, aki jól néz ki, de nem tudsz vele beszélgetni, esélytelen nálad. Ezt kell felismerned és elfogadnod ezen a hétvégén.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A munkahelyi stressz észrevétlenül gyűrűzik be a hétvégétekbe, a szerelmi életetekbe, és talán a hitvesi ágyatokba is. Persze, ha a te stresszedről, a te gondjaidról van szó, könnyedén beazonosítod őket, és kiebrudalod onnan, ahol nincs helyük. De most inkább a szerelmed lesz az, aki görcsöl és stresszel bizonyos munkahelyi ügyei miatt.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje meghoznod egy döntést. Mi fontosabb: a karriered vagy a szerelmi életed? Talán a főnököd még nem adott neked új feladatot vagy előléptetést, de hamarosan megváltoznak a munkahelyi körülményeid. Jó lenne időben felkészülnöd arra a döntésre, hogy mit választasz: a következő hónapokban a munkára vagy a szerelemre koncentrálnál-e szívesen.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Különös érzés megtapasztalni a számodra, hogy milyen fontos vagy a szerelmednek. Talán úgy is mondhatnánk: hatalmad van felette. Ideje lenne ezt felismerned, mert tudatlanságodban könnyedén visszaélhetsz ezzel a hatalommal. Pedig ez az ő szeretetéből, rajongásából fakad, és nem lenne szabad megbántanod őt az önérzetességed vagy az akaratosságod miatt.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan vagy, mint egy tudatlan fruska. Észre sem veszed, mennyi srác rajong körül. Ne akarj minden helyzetet irányítani, és nyugodtan emeld fel a fejedet a múltadból. Ha valakit egyszer már nem szerettél, azt nem kell megszeretned újra (habár ő még rajong érted), ehelyett megengedhetnéd magadnak, hogy új emberekkel ismerkedj meg.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Mit kértél kislánykorodban? Milyen szerelmi életről, milyen házasságról álmodtál? És hogyan viszonyul ez ahhoz, amilyen a jelenlegi életed, a jelenlegi házasságod? Hidd el, ha jobban megvizsgálod, észreveszed, hogy azt kaptad, amiről álmodoztál. A kérdés csak az, hogy tudod-e még az életedet egy kislány szemével nézni.

Ha csak keresed a szerelmet: 
A legszívesebben flörtöléssel töltenéd a hétvégédet. Úgy érzed, hogy most te vagy a mesebeli királylány, akiért eljönnek a lovagok, hogy megküzdjenek érte a csúnya-csúnya sárkánnyal. Talán azt hiszed, a sárkányod nem más, mint a körülményeid, pedig a kérőidnek valami mással kell megküzdeniük: az elvárásaiddal, amelyekből talán több van, mint a sárkány fejeiből.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Mindketten tervezgetős, álmodozós hangulatban vagytok, ezért nyugodtan álmodozzatok közösen. A hétvége alkalmas arra, hogy megtervezzetek egy családi utazást, talán a következő nyaralást, talán egy síelést, esetleg egy karácsonyi túrát. Mindegy, hová utaztok és mikor, most nagy egyetértésben szervezitek a programot, és nagy egyetértésben álmodoztok róla.

Ha csak keresed a szerelmet: Nehezen tartod a korlátokat a hétvégén. Most olyan szabadságvágy van benned, ami miatt úgy érezheted, hogy jobb neked egyedül. Pedig a lelked mélyén te is tudod, hogy társas lény vagy, aki egy boldog szerelemben válna teljes egésszé. Most azt kell megértened, hogy a szabadság és a szerelem nem egymásnak ellentmondó dolgok.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Ha meg akarod érteni a szerelmedet és a jelenlegi helyzeteteket, végezz egy kis kutatómunkát. A családfakutatás most segít abban, hogy megértsd, miért tesz vagy mond bizonyos dolgokat a párod. Aztán persze megnézhetnéd a saját felmenőidtől örökölt mintáidat is, mert ezek között talán a szerelmed számára furcsákra lelsz.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy érzed, hogy a szerelmi életedet most mindenképp a kezedbe kell venned, és neked kell irányítanod. Talán nem bízol a sorsban, hogy egész hétvégén hajlamos leszel azon gondolkodni, honnan kerítsd elő a nagy Ő-t? Hidd el, ő is keres téged, úton van feléd, és nemsokára találkoztok akkor is, ha nem görcsölsz ezen!

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed most mindenben melletted áll, és mindenben támogat téged. Ezt azért érdemes tudatosítanod magadban, mert fafejű módon hajlamos vagy minden gondodat, minden fájdalmadat eltitkolni előle. Hidd el, mindkettőtöknek könnyebb, ha kiöntöd a szívedet, ha megosztod a gondolataidat. Lehet, hogy a szerelmed nem tud segíteni, de meghallgat, és ez fontos.

Ha csak keresed a szerelmet: Nagyon szeretnél már egy megértő társat. Hidd el, ő itt van a küszöbön, és semmi másra sem vágyik, mint arra, hogy észrevedd őt. Ezen a hétvégén elengedhetnéd azt az elavult nézetet, hogy egy barátságból nem lehet szerelem. Hidd el, sok párkapcsolati tanácsadó szerint a jó házasság alapja a mély és szilárd barátság.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-től
BAK

Ha párkapcsolatban élsz: A gondolataid teremtik a valóságodat, ezt a hétvégén meg is tapasztalhatod. Ha már napok óta azon bosszankodsz, hogy valami rosszul fog alakulni, akkor bizony könnyen lehet, hogy nehézségekbe ütközöl. Ha azonban arra koncentrálsz, hogy minden a legjobban és a legsimábban alakul, akkor minden rendben lesz. Még nem késő változtatni a gondolataidon!

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégi találkozások és flörtök mind egy célt szolgálnak: azt hogy végre fejlődjön az önbizalmad, végre nyerj egy kis megerősítést. Hidd el, értékes ember vagy, akit rengetegen szeretnek. Persze adódik a kérdés, hogy ha olyan sokan szeretnek, akkor miért nem szereted te is jobban önmagadat? A hétvégén fejlesztheted az önszeretetet.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Az indián nyár nyári hangulatba ringat mindkettőtöket. Mintha nyaralnátok, olyan lesz a hétvégétek. Most érdemes hosszasan reggeliznetek az ágyban és ráérősre szervezni a programotokat, hogy legyen időtök egymásra, a kertre, a természetre. Diktálj magatoknak olyan kényelmes és ráérős tempót, amilyenre vágysz!

Ha csak keresed a szerelmet: A legszívesebben belerohannál az események sűrűjébe, a legszívesebben belerohannál egy kapcsolatba. Nem kellene olyan hevesnek lenned, és nem kellene annyira kapkodnod. Egy kis türelemmel sokkal tovább juthatnál azzal a jóképű idegennel, akivel a hétvégén ismerkedsz meg. Hidd el, a sietség miatt könnyebben válik elhamarkodottá minden.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Minél több női energiát juttatsz a kapcsolatotokba, annál szebbé és kiteljesedettebbé válik. Most van benned hajlam arra, hogy átvedd az irányítást, és te mondd meg a szerelmednek, hogy mi legyen. De valójában az lenne a cél, hogy a határozottság helyett elfogadó szeretetet sugározz felé. Erre a hétvége remek alkalmakat kínál majd.

Ha csak keresed a szerelmet: Szeleburdi és játékos vagy, de sokak szerint pont emiatt nem találod a nagy Ő-t. A valóság az, hogy a Lélektársad pont a szeleburdiságodat és a játékosságodat szereti majd benned. Ne fojtsd el magadban ezeket a tulajdonságokat, mert ha elrejted ezt a játékosságot, talán a lehetséges nagy Ő-k sem ismernek fel a hétvégén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top