Ezo

Csak semmi stressz! – decemberi horoszkóp

A Mars, az Uránusz és a Plútó között nehéz konstelláció jön létre, amely türelmetlenebbé, feszültebbé, agresszívabbá tehet mindenkit. Izing Klára havi előrejelzését olvashatjátok.

Csak semmi stressz! – decemberi horoszkópKos

A hónap legfontosabb feladata: megőrizni a nyugalmadat. Mert sajnos olyan helyzetekben bővelkedik az év utolsó hónapja, amelyek miatt nagyon gyorsan kinyílik a bicska a zsebedben. Ezért lényeges, hogy mielőtt alaposan beolvasnál valakinek, előtte számolj legalább tízig, és a döntések előtt is mérlegelj, így elkerülheted, hogy önmagad alatt vágd a fát. Kiváló a hónap utazásra, barátokkal való találkozásra, az ünnepek során olyan boldog, meghitt pillanatokban lesz részed, amelyekre hosszú évekig emlékezni fogsz.

Csak semmi stressz! – decemberi horoszkópBika


A házasságokra, a tartós együttélésekre a harmónia lesz a jellemző.
Olyan témákban is egyetértés lesz közöttetek, amelyek korábban talán tabunak számítottak, vagy vitát, veszekedést váltottak ki. A szerelmi kapcsolatokban téma lehet a közös jövő, ha utazásra kerül sor, remekül érezhetitek magatokat, a kapcsolatot szorosabbá teszik az együtt átélt élmények. Ám bírságveszélyes ez a hónap, amikor fokozott óvatosságra van szükség, mert nemcsak a könyvelésed kiadási oldala lendül mozgásba, hanem még jogi problémád is adódhat.

Csak semmi stressz! – decemberi horoszkópIkrek


Elérkezett a pillanat, amikor tisztázhatsz olyan kérdéseket, amelyek már régóta foglalkoztatnak,
és amelyekre eddig nem kaptál elfogadható magyarázatot. Nagyon jó lenne, ha csatlakoznál a tudatos vásárlók táborához, mert így elkerülheted, hogy olyan dolgokra költs, amikre nincs szükséged. Az ajándékok vásárlásánál pedig csak azt vedd meg, aminek te is örülnél, ha ajándékba kapnád. A szerelmi viszonyokban szakításveszélyes a hónap. Különösen akkor, ha barát beleszól az életedbe, illetve olyan valaki után vágyakozol, akiről tudod, hogy foglalt.

Csak semmi stressz! – decemberi horoszkópRák

Szerencsésnek érezheted magad, ha szerelemről van szó. Amennyiben titkos viszonyt folytatsz, légy óvatos, mert előfordulhat, hogy egy kósza sms vagy e-mail rossz kezekbe kerül. Békét kellene kötnöd egy olyan családtaggal, aki miatt már eddig is többször fájt a fejed. Most olyan szituáció alakulhat ki egyik pillanatról a másikra, ami miatt minden a feje tetejére állhat, és neked át kell szervezned a hétköznapjaidat. Nem lesz egyszerű. A munkahelyi bulin fantasztikusan érezheted magad, ne fogd vissza a kedved!

Csak semmi stressz! – decemberi horoszkópOroszlán

Ha titkos szerelmi viszonyt folytatsz, akkor boldog napokat élhetsz át a kedveseddel, aki sokkal alkalmazkodóbb, gyengédebb, mint korábban bármikor. Ha évbúcsúztató bulin veszel részt, akkor a figyelem középpontjában állhatsz, és olyan valakit tehetsz féltékennyé, aki az elmúlt időben több fájdalmat okozott neked. Talán most döbben arra rá, hogy milyen ostobaságot követett el, és szeretné a kapcsolatot újból felvenni veled, illetve ott folytatni, ahol abbahagytátok. Amennyiben házasságban, tartós kapcsolatban élsz, partnered torkig lesz a hirtelen jövő ötleteiddel, változtatásaiddal.

Csak semmi stressz! – decemberi horoszkópSzűz

A szerelmi viszonyokban csak akkor lesz béke és nyugalom, ha képesek lesztek nyíltan és őszintén beszélni a problémákról. Ha el tudod mondani, hogy mi az, amin változtatni szeretnél, és végig tudod hallgatni őt, sőt el tudod fogadni mindazt, amit mond. Anyagi ügyekben nehéz helyzet alakulhat ki, még az is megtörténhet, hogy valakinek az egészségi problémája miatt mélyebben kell zsebbe nyúlnod. Illetve a saját egészséged megőrzése is pénzbe, valamint időbe és még több energiába kerül. Ebbe beletartozik az orvosi vizsgálat, illetve egy visszatérő probléma kezelése.

Csak semmi stressz! – decemberi horoszkópMérleg

Ha nem akarod a meglévő kapcsolatodat megszüntetni, akkor kénytelen leszel alkalmazkodni, és ami fontos, a higgadtságodat megőrizni. Ugyanis a sors olyan helyzetekkel provokál, amelyek hatására egyik pillanatról a másikra el tudod veszíteni a fejed, és első felindulásodban olyan döntést hozol, amit higgadtan, józanul gondolkodva, hideg fejjel nem tennél. Anyagi ügyekben viszont szerencsésnek mondhatod magad: a felettesed nemcsak imába foglalja a nevedet, hanem a bankszámládon is landol olyan összeg, amelyre nem számítottál. Ha nincs állásod, most nyomulj, mert megfoghatod az isten lábát.

Csak semmi stressz! – decemberi horoszkópSkorpió

A munkahelyeden olyan változásokra van kilátás, amikor helyezkedni kell, mert csak így tudod megtartani a jelenlegi pozíciódat. Megtörténhet, hogy kommunikációs probléma adódik, és emiatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Sajnos a kimagyarázkodásra nem lesz lehetőséged. Ezért ügyelj arra, hogy kinek mit mondasz. A fizikai állapotodra is nagyobb figyelmet kellene fordítani. Ami nem azt jelenti, hogy éppen a nagy trakta idején kellene fogyókúráznod, hanem azt, hogy mozogj többet, mint korábban. Ha külföldre utazol, fantasztikusan érezheted magad!

Csak semmi stressz! – decemberi horoszkópNyilas

Még az is megtörténhet, hogy az ünnepek alatt dolgoznod kell, és nem tudsz úgy lazítani, ahogy szeretnél. Ugye tudod, hogy a barátság és a pénz nincsenek jó viszonyban egymással? Ez azt jelenti, hogy a pénz megronthatja még a legrégebbi barátságot is. Ha tartózkodsz attól, hogy a piszkos anyagiak szóba kerüljenek, akkor megőrizheted ezt a fontos kapcsolatot. A szerelemi kapcsolatodban olyan váratlan fordulat történik, amely miatt megkérdőjeleződik a közös jövő. Ha igazán szereted őt, akkor kitartasz mellette most, a rosszban is.

Csak semmi stressz! – decemberi horoszkópBak

A munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, amelynek hatására bizonytalanná válhat az egzisztenciád, a megélhetésed. Még az is megtörténhet, hogy a feletteseddel rúgod össze a port, aminek következtében könnyen útilaput köthetnek a talpadra. Elmondhatod magadról ebben a hónapban, hogy akinek olyan barátai vannak, mint neked, annak nincs szüksége ellenségre. Ezért nem kellene minden titkodat megosztani azokkal az emberekkel, akikről úgy gondolod, hogy a barátaid. A tartós párkapcsolatokra az elfogadás, a másikhoz való alkalmazkodás és a legvadabb helyzetek megoldása lehet a jellemző.

Csak semmi stressz! – decemberi horoszkópVízöntő

Még az is megtörténhet, hogy szomszéddal vagy közeli rokonnal kerülsz olyan helyzetbe, amely miatt a vérnyomásod az egekbe szökik. Megtörténhet az is, hogy a munkahelyeden a felettesed és a kollégák is utálatosan viselkednek. Ha nem érzed itt jól magad, akkor ideje lenne elkezdeni állást keresni, mert olyat találhatsz, ahol nemcsak a megélhetésed lesz biztos, hanem az előrejutás is. Amennyiben tartós párkapcsolatban élsz, partnered kellemetlen helyzetbe kerül, szüksége van a támogatásodra, a véleményedre és az együttérzésedre is.

Csak semmi stressz! – decemberi horoszkópHalak

Pénzügyi problémák merülhetnek fel, és ezek miatt talán nehezebben jön éjszakánként álom a szemedre. Ne bocsátkozz most kölcsönügyletbe, mert a visszafizetés nagyon nehéz lesz. Amennyiben korábban ez már megtörtént, akkor bizony össze kell szedned magad, minden munkát el kell vállalni, hogy a törlesztésben ne legyen fennakadás. Megtörténhet, hogy egy barátra vagy jó ismerősre féltékeny leszel. Igyekezz ezt az érzést száműzni, mert ő nem tett neked keresztbe. A szerelemben boldog pillanatokat élhetsz át, különösen akkor, ha ez a kapcsolat nem régi.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top