Ezo

Januári horoszkóp

A Vénusz hátráló mozgása, valamint a Jupiterrel alkotott szembenállása miatt hajlamossá válhatunk a túlzásokra, és a most jelentkező problémákkal később ismét meg kell birkóznunk.

Kos

Minden figyelem, erő és energia a munkára koncentrálódik, és ennek meglesz az eredménye! Olyan feladatot csíphetsz meg vagy olyan eredményt érsz el, amely miatt az irigyeid száma a sokszorosára emelkedhet. Ráadásul közöttük van egy olyan személy, akiről azt hiszed, hogy a barátod. Megdöbbenve tapasztalhatod az önzőségét és a rosszindulatát. Ne szívd túlságosan mellre, gondolj arra, hogy sokkal jobb helyzetben vagy, mintha sajnálnának, hiszen irigyelnek. Ha még nem vagy szerelmes, akkor lehet, hogy éppen a munkád, az elfoglaltságod kapcsán jössz össze valakivel.

Januári horoszkóp

Bika

A meglévő kapcsolatokban, régi együttélésekben nincs olyan téma, amit ne tudnátok megbeszélni. Partnerednek olyan problémái adódhatnak, amelyek megoldásához szüksége van a te tanácsaidra, illetve a tapasztalataidra és a kapcsolataidra. Fantasztikusnak tarthatod ezt a hónapot, különösen ha tanulmányokat folytatsz, netán peres ügyed van, esetleg nagyobb utazást tervezel, vagy éppen most indulsz útnak. A hétköznapokban, éppen az ügyes-bajos dolgok intézése vagy a rutinnak számító munkák során kellemetlen pillanatokat élhetsz át. A munkahelyeden idegesítő helyzet alakulhat ki, és amiről most úgy hiszed, megoldottad, arról hamarosan kiderül, hogy ismét foglalkoznod kell vele. 

Ikrek

Megtörténhet, hogy olyan dolgokkal kell foglalkoznod, amikhez nincs se kedved, se energiád. Ám a dolgok nem a te akaratodon múlnak, és talán jobb lenne, ha most valóban pont kerülne egy 2013-ban kezdődött ügy végére, amely miatt talán ott sírtál, ahol senki sem látott. A legfontosabb ebben a hónapban, hogy körömszakadtáig ragaszkodj mindenhez, amiről úgy gondolod, hogy a tiéd. Nem lehetsz nagyvonalú, mert nehezen vagy egyáltalán nem leszel képes pótolni mindazt, ami most elvész. A munkahelyeden annyira „bebetonozhatod” magad, hogy a felettesed úgy gondolhatja, nélkülözhetetlen vagy. 

Rák

Akinek szerencséje van a szerelemben, annak kevesebb a mázlija a pénzügyekben. Ám ebben a hónapban ez a mondás nem állja meg a helyét, mert az életnek ezen a két területén te nem mindennapi sikereket könyvelhetsz el. Előfordulhat azonban, hogy a siker olyannyira elbizakodottá tesz, hogy azt hiszed, több dolgot engedhetsz meg magadnak, mint korábban, vagy mint a környezetedben élők közül bárki. Sajnos az elbizakodottság és a szerencse annyira elvakíthat, hogy észre sem veszed, milyen embereket fordíthatsz magad ellen ezzel a stílussal. Jól tennéd, ha kicsit visszafogottabb lennél, és ellenségek helyett barátokat gyűjtenél. És nem felednéd el a mondást, ami a jövődet jellemezheti: a jegenyefák nem nőnek az égig. 

Oroszlán

Ebben a hónapban ügyelned kell arra, hogy kinek mit mondasz, ezért jól tennéd, ha legalább hétig elszámolnál, mielőtt megszólalsz. Nem ajánlott értékesebb ingóságot vásárolni, még akkor sem, ha úgy tűnik, kihagyhatatlan lehetőség adódik erre, mert vagy nem engedheted meg magadnak, vagy később derül csak ki, hogy selejtet vettél. Rengeteget kell dolgoznod, így talán nem marad időd egy olyan szerelmi kapcsolatra, amelyben eddig több volt a megpróbáltatás, mint bármelyik korábbi viszonyodban. Amennyiben házasságban élsz, partnered elégedetlen lesz veled, úgy érezheti, hogy elhanyagolod, és minden jel arra vall, hogy ezt meg kívánja beszélni veled. 

Szűz

Bármennyire takarékos vagy, most ügyelned kellene arra, hogy a barátságba ne keveredjenek pénzügyek, mert ez véget is vethet a kapcsolatnak. És ez az ismeretség nagyon fog hiányozni, hiszen sok mindent adott neked. Ebben a hónapban áldás kísér mindent, amihez a nevedet adod, de ha szerződést kell kötnöd, akkor ezt is most tedd, mert hatására a bakszámlád bevételi oldala lendül igazán nagyobb mozgásba. A szerelemben, ha nem kerül szóba a pénz vagy azok a kapcsolatok, amelyekhez érdek fűz, akkor a viszonyod kiállhatja a mostani próbatételt. A munkahelyeden több minden alakul úgy, ahogy szeretnéd, és ez jót tesz az önbizalmadnak is. Sokkal bátrabb és nyitottabb leszel, mint korábban. 

Mérleg

Előfordulhat, hogy meg kell játszanod magad. Nem látszódhat rajtad, mit érzel, mert ezt negatív kritikaként fogják értelmezni, és elkönyvelhetik úgy, hogy te egy olyan ember vagy, aki visszahúzza a többieket. Ezért ne ess kétségbe, ha ilyen emberekkel találkozol, hanem játszd el azt a szerepet, amelyet a különböző szituációk megkívánnak, mert így kerülhetsz irigylésre méltó helyzetbe, illetve így tarthatod meg mindazt, ami fontos neked, amiről úgy gondolod, rengeteg energiát tettél bele. Összehozhat valakivel a sors, akivel már találkoztál, de korábban semmiféle érzéseid nem voltak iránta. Most viszont lesznek… 

Skorpió

Rendszerint jól tudod képviselni a saját érdekeidet, most ez minden eddiginél jobban megy. Pontosan tudod, hogy mit és hogyan akarsz, és ehhez megkapod olyan emberek támogatását, akiknek a szavára adsz, illetve akiknek a véleményét irányadónak tartod. Fantasztikus ez a hónap utazásra, szerződés aláírására, illetve egy olyan dologban is megtehetnéd már az első lépéseket, amelyet eddig ügyesen titokban tartottál, és erősen befolyásolja az idei éved alakulását. Kollégával szemben légy körültekintő, és aki ebben a hónapban azt mondja neked, hogy „bízz bennem”, attól kellene éppen nagyobb távolságot tartanod. Mert ő az, aki a hátad mögött igyekszik keverni a kártyát. 

Nyilas

Egy baráti kapcsolat, amely eddig úgy működhetett, ahogy te szeretted volna, és nemcsak érzelmileg, hanem anyagilag is sokat kaptál tőle, már nem folytatódik abban a kerékvágásban, mint eddig. Ennek nem te vagy az okozója, hanem talán a körülmények változásának hatására a barátod távolodik el tőled. Mivel ez a kapcsolat nagyon fontos számodra, ezért tegyél most sokkal többet, így megmentheted. A szerelemben fantasztikus pillanatokat élhetsz át. Kedvesed olyan meglepetést szerez neked, amitől egészen más megvilágításba kerül a kapcsolatotok. A pénzedre, az értéktárgyaidra vigyázz sokkal jobban, még kár érhet. 

Bak

Hihetetlenül nagy energiákat kell mozgósítanod, ha meg akarod tartani az állásodat. De a párkapcsolatod sem alakul zökkenőmentesen, partnered kevésbé elfogadó. Úgy érezheti, hogy nem tartod fontosnak a véleményét, és ha nem is tudja, de azért sejti, hogy vannak olyan dolgok, amelyekbe nem avatod be. Most éppen egy ilyen ügy kerül napvilágra, védekezned kell, majd kiengesztelned őt. Kiváló ez a hónap ingatlanügylet lebonyolítására, valamint a családtagok között is van olyan személy, akiről kiderül, hogy embert próbáló helyzetben van, emiatt a törődésedre, az odafigyelésedre és a szeretetedre van szüksége, amitől máris jobban érzi magát. 

Vízöntő

Most még az is megtörténhet, hogy titkos szerelmi viszonyba bonyolódsz egy olyan személlyel, aki őrülten szexi és vonzó. De talán nem is sejted, hogy ez a személy mi mindenre képes akkor, ha szerelmes. Így aztán ha nem gondolod komolyan ezt a kapcsolatot, akkor jobban járnál, ha bele sem mennél, így elkerülheted a nagyobb gondokat. A munkában remekül alakulnak az ügyeid. Ha állást kívánsz változtatni, akkor most lépj, mert olyan helyet találhatsz, ahol kibontakoztathatod a tudásodat, a tehetségedet. A csillagállások szerint nem kedvez az idő a külföldi munkavállalásnak, illetve ha külföldi a munkaadód, olyan változásokra van kilátás, amelyek nehézségeket okozhatnak. 

Halak

Amennyiben szülő vagy, nem tudod elfogadni azt, amit a gyermeked szeretne.
Megpróbálsz hatni rá, de jobban tennéd, ha kivárnál, mert sajnos most csak az energiádat pazarolod. Ha párkapcsolatban élsz, és nincs gyermeked, akkor elérkezett az idő, hogy leüljetek a kedveseddel, és őszintén megbeszéljétek, milyen problémák fogalmazódtak meg benned a gyermekvállalással kapcsolatban. Anyagi ügyekben szerencsésnek mondhatod magad, mert a pénz most úgy vonzódik hozzád, mint mágneshez a vas. Igaz, kiadásaid is lesznek, de most főleg olyanra adsz ki, ami élvezetet jelent.    

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top