Ezo

Heti holdnaptár február 3-tól

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, hogy a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlatos elkerülni...

Heti holdnaptár február 3-tólHÉTFŐ, február 3.: Aktív nap. Ma fodrászati és fogászati tilalom van érvényben. Most rendkívül intenzív hatású a talpmasszázs. Tanácsos ma hosszabban szellőztetni, akár többször is. Munka közben és este elalvás előtt különösen fontos. A kertben ne felejtsük el feltölteni a madáretetőket!

KEDD, február 4.: Aktív nap. Ma is fogászati tilalom érvényes. Most csupa klasszikus konyhai tevékenység javasolt: kenyérsütés, befőzés, káposztasavanyítás. A hideg idő ellenére egy hosszabb szellőztetés ma sem árt. A kertben időzítsük mára a metszést és a fák sebeinek kezelését!

SZERDA, február 5.: Aktív nap. Még ma is fogászati tilalom van. Nem tilos fogorvoshoz menni, csak a népi megfigyelés szerint nem tanácsos. Van egy másik tilalom is mára: kerüld el a kerti munkát. Mivel nő a Hold, most a szervezetünk, illetve a bőrünk hatékonyabban befogadja a tápláló anyagokat. Szóval kenjünk fel valami jó kis pakolást arcunkra és/vagy egész testünkre!

CSÜTÖRTÖK, február 6.: Aktív nap. Még ma is fogászati tilalom van. És még ma is segít a növő Hold, hogy bejuttassunk mindenféle finom, tápláló anyagokat a bőrünkbe. Szóval ma is érdemes pakolásokkal kényeztetni a testünket. A Bika Hold kedvez az otthonunk szépítésnek és/vagy költségvetés készítésének.

PÉNTEK, február 7.: Pihenőnap. Ma aktuális a fogyókúra és a méregtelenítés. A fogászati tilalom még érvényben van. 19:45-ig a Hold még a Bika jelében jár, így szépítkezhetünk és/vagy díszíthetjük a lakást. Érdemes folytatni a költségvetés átgondolását. Írjuk le a tervezett bevételeket és a kiadásokat is!

SZOMBAT, február 8.: Pihenőnap. A mai napon még hatékonyabb a fogyókúra és a méregtelenítés. Ez utóbbinál a szaunázást részesítsük előnyben, mert ez erősíti az immunrendszerünket, és a bőrt is feszesíti. Az Ikrek jelben járó Hold levegős, ezért ki ne hagyjunk egy nagy szellőztetést! Viszont a kerti munkára továbbra is tilalom van érvényben.

VASÁRNAP, február 9.:
Pihenőnap. Vasárnap a legjobb foglalatosság a családot vagy a barátokat finomságokkal meglepni. Ma süthetünk, főzhetünk, garantáltan sikerünk lesz. Az Ikrek Hold miatt ma is szellőztessünk sokat!

Heti holdnaptár február 3-tól

Előrejelzések 2014-re
Nagy szerelmi horoszkóp 2014-re
Mi vár ránk a kínai horoszkóp szerint 2014-ben?
Havi angyalkártyák 2014-re
Nagy angyalhoroszkóp 2014-re
Pénzhoroszkóp 2014-re
A legizgalmasabb bolygóállások 2014-ben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top