Ezo

Heti holdnaptár február 17-től

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, hogy a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlatos elkerülni...

HÉTFŐ február 17: Aktív nap. A fogyó Hold miatt a mai napon aktuális a bőrtisztítás, a szőrtelenítés. Amennyiben erre most időt szakítunk, tartósabb lesz az eredmény. Ezért érdemes megfogadni a tanácsot. A szobanövényeinket most kellene szétültetni, és ha az időjárás engedi, a kertben trágyázni.

KEDD február 18: Aktív nap. A Mérleg jelében járó Hold a következő tevékenységeknek kedvez: otthoncsinosítás, fa- és fémtárgyak tisztítása, fényesítése, virágültetés. A fogyó Hold segíti a selejtezést és a nagytakarítást. Ma sokkal gyorsabban végezhetünk mindezzel.

SZERDA február 19: Aktív nap. Még ma is a Mérleg jelében jár a Hold. Ha tegnap nem volt időnk a lakás szépítésére, akkor még pótolhatjuk. Tanácsos ma sütni. Most biztosan finomra sikerül minden, legyen szó kenyérről, kalácsról, süteményről. A kertben is tevékenykedhetünk. Amennyiben enyhe az idő, akkor ma meszeljük le a fatörzseket! Persze csak akkor, ha értünk hozzá.

CSÜTÖRTÖK február 20: Aktív nap. Ma fodrászati és kertimunka-tilalom van érvényben. Ez nem kötelező, csupán tanácsos. A régiek tudták ezt, és be is tartották. A természet közelében az emberek ismerték, és értették a természet szavát és jeleit. A víz jelében járó Hold kedvez a nagymosásnak. Emellett érdemes meditálni, talpmasszázsra menni.

PÉNTEK február 21: Aktív nap. Még mára is fodrászati és kertimunka-tilalom érvényes. Még ma is érdemes nagymosást tartani, meditálni és talpmasszőrhöz menni. Ezek jó, ha rendszeressé válnak. Így minőségileg javíthatjuk a közérzetünket. Amennyiben száraz az idő, szellőztessük ki az ágyneműket! Ezzel nemcsak az illata lesz jobb, hanem az alvásunk is.

SZOMBAT február 22: Aktív nap. Lehetőleg ma se menjünk fodrászhoz! Ha mégis, akkor kalkuláljuk be, hogy a most készülő frizura nem lesz tartós! 11:12-ig a Hold a vizes Skorpióban jár. Ekkor aktuális a locsolás és a madáritatók feltöltése. Érdemes még ma is meditálni és masszőrhöz menni.

VASÁRNAP február 23: Pihenőnap. Ez a nap alkalmas fogyókúrára, böjtre, meditációra. Süssünk valami finomat! A vasárnap a családé. Kedveskedjünk nekik! A kertben időszerű a metszés és a trágyázás. A Hold járása mindenhol fontos, de a kerti munkában a legfontosabb.

Heti holdnaptár február 17-től

 

Előrejelzések 2014-re
Nagy szerelmi horoszkóp 2014-re
Mi vár ránk a kínai horoszkóp szerint 2014-ben?
Havi angyalkártyák 2014-re
Nagy angyalhoroszkóp 2014-re
Pénzhoroszkóp 2014-re
A legizgalmasabb bolygóállások 2014-ben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top