Ezo

A maláj gép eltűnéséről asztrológiai szemmel

A malajziai repülőgép nyomtalan eltűnése igazi rejtély. Napról napra új elméleteket hallunk, hogy vajon mi történhetett. Bloggerünk segítségével nézzük meg asztrológiai szemmel.

A Boeing–777-200-as típusú gép Kuala Lumpurból tartott Pekingbe, amikor szombat hajnalban, két órával a felszállás után megszakadt vele a kapcsolat. A gép ekkor Vietnam légterében tartózkodott.

A képletet  a tanítványom állította fel még március 12-én. Érdemes nézni  a 3. házat, mint repülőt és a Holdat mint eseményjelölőt, hogy mi történt velük. Azért a 3. h., mert közlekedési eszköz, a Hold meg mint eseményjelölő szerepel itt. Aztán érdemes megnézni mire gondolt a kérdező (Hold!) és ő a 3. h.-ra gondolt , tehát arra, hogy hol van a repülő, vagyis tényleg a 3. h. lesz a repülő!

A gép vízben van (jelölője a Nap vizes jegyben), de valami föld van alatta (zátonyon van), elvileg, a szabályok szerint északnyugatra van (Halak jegye), de valami susmus lesz a hírekben, nem fogjuk megtudni a teljes igazságot. Az jelzi a suskust, hogy a Merkúr mint a hírek természetes jelölője kvadrátban van a Szaturnusszal, meg orbiszon kívül majd később a Merkúr és a Hold oppozícióba fog kerülni…

A teljes cikket a Kérdőasztrológia blogon találod.

A maláj gép eltűnéséről asztrológiai szemmel

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top