Ezo

Heti holdnaptár április 21-től

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, hogy a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlatos elkerülni...

HÉTFŐ április 21: Aktív nap. Ez egy tipikusan szépészeti nap. A Hold azt tanácsolja, hogy ma szőrtelenítsünk, körmöt ápoljunk és készítsünk bőrradírt. Mivel fogy a Hold minden nem kívánt dologtól gyorsabban megszabadulhatunk. Fogászati és patyolat tilalom érvényben. A kertben aktuális a gyomlálás.

KEDD április 22: Aktív nap. Még ma is érvényben van a fogászati tilalom. Ehhez csatlakozik a kerti munka tilalom. Most a fogyó Hold segít a selejtezésben és a takarításban. Meglepően gyorsan fogunk haladni. Emellett a méregtelenítés is időszerű. Ennek leghatékonyabb módja ma a talpmasszázs.

SZERDA április 23: Pihenő nap. Ma is látványos lehet a fogyókúra. Továbbá a meditálás és a böjt. Ha fogy a Hold, akkor a mérgektől és plusz kilóktól is könnyebb megszabadulni. Érdemes mára időzíteni a fémtárgyak tisztítását. Ebben is remekül haladhatunk. Most kerti munka tilalom van érvényben.

CSÜTÖRTÖK április 24: Pihenő nap. Ma is aktuális a fogyókúra, a meditálás és a talpmasszázs. Ez utóbbit bízzuk szakemberre! És ne csak egy alkalommal menjünk, hanem rendszeresen! Így lesz értelme és hatása. Ezen a napon fodrászati tilalom van érvényben. Viszont a Halakban járó Hold kedvez a nagymosásnak. 8:55-től érdemes ezt beiktatnunk.

PÉNTEK április 25: Pihenő nap. Még ma is fodrászati tilalom van érvényben. És ma is aktuális a méregtelenítés, a fogyókúra és a talpmasszázs. Ez utóbbi azért, mert a Halak maga a talp. És a Halak a víz, tehát megint érdemes mosni. Továbbá locsolni. A növények meg fogják hálálni.

SZOMBAT április 26: Pihenő nap. Ma fodrászati és fogászati tilalom van. Ezek helyett fogyókúrázzunk és méregtelenítsünk, és menjünk talpmasszőrhöz! Délig még kihasználhatjuk a Halak Holdat, és locsolhatunk. Illetve ne felejtsük el feltölteni a madáritatókat!

VASÁRNAP április 27: Pihenő nap. A fogyókúra még ma is időszerű. Vele együtt a méregtelenítés is. Ezek úgy hatásosak, ha együtt végezzük őket. Süthetünk most, mert finom lesz. Szellőztessük ki a tollágyneműt! A kertben ma metsszünk!

Heti holdnaptár április 21-től
 

 

Előrejelzések 2014-re
Nagy szerelmi horoszkóp 2014-re
Mi vár ránk a kínai horoszkóp szerint 2014-ben?
Havi angyalkártyák 2014-re
Nagy angyalhoroszkóp 2014-re
Pénzhoroszkóp 2014-re
A legizgalmasabb bolygóállások 2014-ben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top