Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Önmegvalósítás és szerelem

A szerelem az emberi lét egyik legszebb érzése, amely felemel, kiteljesít és segít önmagaddá válnod. De mi van akkor, ha a szerelem és az önmegvalósítás egymásnak ellentmondó fogalmakká válnak? Ezen a hétvégén azt tapasztalhatod meg, hogy az, ami lemondással vagy fájdalommal, esetleg önmagad megváltoztatásával jár, az nem szerelem, hanem valami más. A valódi szerelem az önmegvalósításban is szárnyakat ad neked.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Vigyázat, összezördülés-veszélyes lehet a hétvége. Könnyen lehet, hogy úgy éled meg, muszáj, hogy neked legyen igazad egy-egy szituációban, a szerelmed viszont úgy értelmezheti, hogy támadod vagy elnyomod őt. Jól teszed, ha hagyod őt nyerni! És azt is jól teszed, ha megvéded őt a külvilággal szemben, hiszen most azt várja, hogy nyugodt hátországot és békét biztosíts a számára. A legjobb az lenne, ha elutaznátok erre a hétvégére, vagy legalábbis kevés emberrel találkoznátok!

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyen értelmezheted úgy az eseményeket, hogy valaki támad téged, és az is lehet, hogy minden közeledést támadásként érzékelsz. Érdemes lenne a hétvégén megengedőbbnek és szeretettelibbnek lenned egy kicsit! Ez segítene abban, hogy könnyebben ismerkedj és nyitottabb legyél.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A hosszú hétvége úgy hat rátok, mintha újra a mézesheteiteket töltenétek. Ismét együtt lehettek úgy, hogy csak egymásra figyeltek, és úgy, hogy olyasmiket csináltok, amikre a hétköznapok rohanásában nincs idő. Figyeld meg, azáltal, hogy kiszakadtok a mókuskerékből, automatikusan megváltozik a viszonyotok. Mintha a szerelem magától lángolni kezdene, ha nem a mókuskerékre figyeltek. Érdemes lenne több ilyen hétvégét szerveznetek, nem gondolod?

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyen ismerkedsz, mintha valaki levette volna rólad a szerelmi átkot! Mintha eddig nem lettek volna körülötted érdekes emberek és érdekes fiúk, ezen a hétvégén azonban sorra bukkannak fel az izgalmasabbnál izgalmasabb jelöltek. Ne felejtsd el: nem kell foglalkoznod azokkal, akik csak szeretőt keresnek!

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Minden a te döntéseidtől függ, hiszen a szerelmed most csak arra vár, hogy kézen fogd és vezesd. Azzal teszed a legjobbat a kapcsolatotoknak, ha a szerelmedet új élmények, új megtapasztalások és friss helyzetek felé vezeted. Keress olyan közös programokat, amelyek mindkettőtöknek izgalmasak, és amelyek segítenek abban, hogy mélyebb beszélgetések alakuljanak ki közöttetek. Tudnod kell, hogy hamarosan még közelebb kerülhettek egymáshoz.

Ha csak keresed a szerelmet: Már nem kell sokáig várnod arra, hogy ismét belépjen az életedbe a szerelem. Most az a legfontosabb a számodra, hogy ezen a hétvégén ránézz az életedre, és megvizsgáld: valóban kész és nyitott vagy-e arra, hogy egy párkapcsolat megváltoztassa az életedet. Lesz erre időd és energiád?

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Na, most akkor ő az igazi, vagy sem? A Rákok mintha elbizonytalanodnának ezen a hétvégén. A bizonyosságokból kételyek lehetnek, az igenekből talánok, te pedig teljesen összezavarodhatsz. Most ne arra törekedj, hogy minden zavart feloldj és rendbe tegyél, hanem arra, hogy felismerd: a bizonytalanság csak rövid távon viselhető el. Ha ezt felismered, máris több erőd lesz dönteni. Ne felejtsd el: minden döntés jó döntés. Ennek megfelelően most több jó lehetőség közül választhatsz.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyasvalakiből lehet a párod a hétvégén, akit már régebb óta ismersz, de eddig sohasem mertél rá potenciális szerelemként gondolni. Könnyen lehet, hogy túl jónak, túl szépnek, túl okosnak, túl gazdagnak vagy túl menőnek tartottad magadhoz. Ezek a félelmeid csak megakadályozzák a boldogságodat. Szabadulj meg tőlük!

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Tele vagy vérpezsdítő életerővel és energiával a hétvégén. Ez az energia lázba hozza a szerelmedet – attól függetlenül, hogy milyen messze vagytok egymástól, vagy hogy mit terveztetek a hétvégére. Engedd meg magatoknak, hogy ez a hétvége egy kicsit szerelmesebbre, egy kicsit erotikusabbra sikerüljön, mint amilyen az eredeti tervekben szerepelt. Hidd el, ez a felpezsdülés nemcsak nektek tesz jót, de az egész család jobb kedvű lesz, ha ti megélitek a szerelmeteket.

Ha csak keresed a szerelmet: Flörtölni jó. Flörtölni számodra természetes. Szóval hajrá! Flörtölj a hétvégén, amennyit csak tudsz. Igen, lehet, hogy már benőtt a fejed lágya, és valami komolyabbat keresel. De legyél őszinte magadhoz: kinek ártasz egy is flörttel? Senkinek! Ezzel nem csökkennek az esélyeid egy boldog kapcsolatra, hanem nőnek.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Az igaz szerelmet sokáig kerested, mielőtt letetted volna a voksodat valaki mellett. Hidd el, jó döntést hoztál. Már csak annyi a dolgod, hogy megértsd: az igaz szerelem is lanyhulhat, ha nem dolgoztok azon, hogy egyre izgalmasabbá váljon. Ezen a hétvégén új tüzet lehelhettek a kapcsolatotokba, és szó szerint újra rátalálhattok egymás legvonzóbb és legszexisebb részeire. Hagyd, hogy minden erotikusabban és túlfűtöttebben alakuljon, mint szokott.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyen lehet, hogy a hétvégén toppan be az életedbe az igaz szerelem. Könnyen lehet, hogy te magad is meglepődsz azon, hogy milyen egyszerűen indul ez a szerelem, és milyen könnyedén folytatódik. A görcsösségnek nincs helye ebben a kapcsolatban, és hogy őszinték legyünk, az életedben sem.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Az önszeretet fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni! Ez az, amire egy boldog párkapcsolat építhető. Ez az, ami valóban boldoggá és stabillá tehet egy házasságot. Ne keverd össze az önzést és az önszeretetet. Az önszeretet arról szól, hogy szereted magad, és hogy hagyod, hogy jól alakuljanak a dolgaid. Az önzés arról szól, hogy mások dolgaiba beszélsz bele, és azt akarod, hogy ők alakítsák jól a te dolgaidat. Ez az, amit el kellene kerülnöd ma.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvége igazán nagy kihívást tartogat a számodra: ne tagadd meg magadtól a szeretetet. Ne tagadj meg magadtól semmit sem! Tegyél meg mindent, amit eddig azért nem tettél meg, mert az egy egyedülállónak nem szabad, nem lehet vagy nem illik. Hidd el, az a legfontosabb, hogy önmagaddal jóban legyél, mielőtt rád talál a szerelem.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A romantikus éned kerekedik felül a hétvégén. Úgy is mondhatnánk, hogy romantikariadó lesz a Skorpióknál! Most minden elvarázsol, ami kedves, cuki, rózsaszín, szívecskés és szerelmesen romantikus. Igen, arra van esély, hogy a szerelmed nem lesz ennyire cukiskodó hangulatban. Nincs mese, neked kell elmondanod neki, hogy mi az a romantika, amire vágysz, és mi az, ami már túl nyálas neked is. Hiszen nem a túlzott romantika a fontos, hanem az élmények.

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd meg magadnak az őszinteség luxusát. Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy őszintén feltárd az érzéseidet önmagad előtt és mások előtt is. Igen, attól félsz, hogy ez sebezhetővé vagy ijesztővé tesz téged. De az igazság az, hogy ettől leszel vonzó a pasik szemében. Nyugodtan próbáld ki ezt a hétvégén!

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Miért hagyod, hogy a múlt rányomja bélyegét a jövődre? Ez a hétvége segíteni fog neked abban, hogy lezárd a múltadat, és hogy a jelenben meggyógyíthasd a régi sebeket. Ez a gyógyulás segíteni fog abban is, hogy a szerelmeddel mélyebbé és erősebbé váljon a kapcsolódásotok, és abban is, hogy végre együtt tervezhessétek a jövőt. A múlt meggyógyításában a szerelmed tud a legnagyobb segítségedre lenni, ezért bátran beszélj neki a fájdalmaidról, hogy azok végre elpárologhassanak.

Ha csak keresed a szerelmet: Miért hagyod, hogy a múlt rányomja bélyegét a jövődre? Ez a hétvége segíteni fog neked abban, hogy lezárd a múltadat, és hogy a jelenben meggyógyíthasd a régi sebeket. Ha ez megtörténik, szinte azonnal megérkezik az életedbe a szerelem és a boldogság. Ezen a hétvégén megengedheted magadnak ezt a gyógyulást és a szerelem megérkezését.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Az őszinteség napjai virradnak rátok. Ideje őszintén kimondanotok, hogy mit gondoltok. Most megfogalmazhatod azt, amit a szerelmedről gondolsz, azt is, amit a kapcsolatotokról gondolsz, és azt is, amit önmagadról gondolsz. Nagyon fontos, hogy mindezekre ránézhessetek együtt, és fontos, hogy ugyanezeket elmondhassa a szerelmed is. Könnyen lehet, hogy olyan elfelejtett pozitív érzések kerülnek felszínre, amelyek segítenek nektek ismét egymásra találni, és megerősíteni a szerelmeteket.

Ha csak keresed a szerelmet: Adj időt magadnak, és adj időt annak az új kapcsolatnak, amelyik mostanában kezd el születni az életedben. Igen, lehet, hogy jobb lenne előrerohanni, és lehet, hogy jobb lenne azonnal az esküvőről álmodozni. De most mégis az lenne a legfontosabb, hogy megismerjétek egymás érzéseit. És a sajátjaitokat is.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmet, a szeretetet, az érzelmeket nem lehet erőltetni. Nem is az a feladatod, hogy erőltesd ezeket, egyszerűen csak lépj hátra, és engedd meg, hogy áradjanak az érzelmek, az érzések. Lehet, hogy azt érzed, most egy kis magányra, egy kis egyedüllétre van szükséged. Engedd meg ezt magadnak, és merd elmondani a szerelmednek, hogy mire is vágysz ezen a hétvégén valójában. Az őszinteség sohasem rombol, az őszinteség mindig épít.

Ha csak keresed a szerelmet: Azt kellene felismerned, hogy mi volt a közös az eddigi exeidben. Könnyen lehet, hogy ha megengeded magadnak, hogy megvizsgáld az elmúlt kapcsolataidat, felismerhetsz egy mintát. Lehet, hogy minden választásodnál ugyanott hibáztad el. Ismerd fel, mi az a tulajdonság, ami vonz téged, de mégsem tudod elviselni!

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Ezen a hétvégén megint egyértelművé válnak a viszonyok, jól értelmezhetőek a jelek és biztosak az érzelmek. Mintha a bánat és bizonytalanság függönyét ellebbentette volna valaki az életedről, és megéreznéd, felfognád, megértenéd, hogy mennyi szeretet, boldogság és gondoskodás vesz körül téged. Ennek a sok szeretetnek a szerelmed az egyik legfontosabb forrása. Engedd meg magatoknak, hogy most megint szerelmesek, bohókásak és boldogok legyetek!

Ha csak keresed a szerelmet: Csak egy pillanatig nem figyelsz, és máris beköszönthet az életedbe a szerelem. Most bárhol szembejöhet veled a nagy Ő, és bárhol rád találhat a szerelem. A hétvége legnagyobb tanulsága az lesz a Halak számára, hogy ha változtatnak egy apróságot az életükben, máris rengeteg pozitív változás érkezik a világukba.

 

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top