Ezo

Rajzolj egy fát, megmondom, ki vagy!

Vegyél elő egy üres lapot, és rajzolj egy fát. Ez a fa lesz a lelked tükörképe, amely elárulja, milyen ember vagy valójában. Kiderül, mennyire vagy jó emberismerő, nyitott, mi igazán fontos számodra, túlteng-e az egód.

Kerek korona

Szelíd, gyengéd személyiségre vall, akit ugyanúgy megríkatnak a romantikus, mint a szomorú történetek. Szívesen segít másokon. Családcentrikus, óriási a szíve, keblére ölelné az egész világot, de értékítélete és emberismerete sajnos felületes. Így könnyen csalódik, vagy csalódást okoz.

 

Szigeten álló fa

Az érzelmi biztonság számodra a legfontosabb. Óvatos vagy, ritkán mész bele kockázatos dolgokba, különösen ha szerelemről, kalandról van szó. Szereted az otthon meleg, barátságos légkörében tölteni szabad perceidet, mert ez az a hely, ahol biztonságban érzed magad.

Fűzfa

Szereted a magányt, a társaság, a bulik helyett inkább otthon tévézel, vagy partnereddel társasjátékozol, sütsz-főzöl. A szerelem nagyon fontos a számodra, és hajlamos vagy arra, hogy a napod nagy részét ábrándozással töltsd arról, mi is lehetett volna, ha…

Karácsonyfa

Néha kissé cinikus, bántó a humorod. Saját magaddal szemben is kritikus vagy, de nevetni tudsz a bosszúságokon. Nem esik nehezedre az érzelmeidet elnyomni. A fejed irányítja a szíved, szerelmi életed korábbi csalódásai miatt nem engeded, hogy érzelmeid kihozzák éned jobbik felét. Ha jobban bíznál az emberekben, szeretetre méltóbb lennél.

Lejtőn álló fa

Hajlamos vagy a szorongásra, különösen, ha magadba fojtod az érzelmeidet. Tele vagy titkokkal, és nem mersz megnyílni mások előtt. Mégis romantikára, szeretetre, harmóniára vágysz az életben. Imádod, ha babusgatnak, dédelgetnek, megsimogatják a hajadat, arcod; ilyenkor olyanná válsz, mint egy doromboló cica.

 

Kopár korona, egyenes ágak

Hangulatember vagy, kiszámíthatatlan, ami a szívügyeidet illeti, egy kicsit cinikus. Hajlamos vagy még azokban sem bízni, akik közel állnak hozzád. Ha rossz a kedved, mindenkit megmarsz, aki a közeledben van. Egy kis napsütés elegendő a jó kedvedhez. Maximalizmus jellemző rád, mind magaddal, mind másokkal szemben.

 

Fa gyökérrel

Jó megfigyelőként általában helyes következtetéseket vonsz le. Intuitív vagy és realista, akinek aranyból van a szíve. Szinte elképzelhetetlen, hogy egy hirtelen szenvedély magával ragadjon. Uralkodsz az érzelmeiden. Jellemzően őszinte, társaságkedvelő és jó humorérzékű ember vagy, aki ugyan praktikus, mégis szerető és gyengéd. 

Körökből álló korona

Erős akaratodra, önfejűségedre és óriási „egódra” derült most fény. Élvezed, ha a figyelem középpontjába kerülsz, ezért hajlandó vagy sokat tenni, sőt néha túlzásba is viszed. Időnként viszont túlzottan tartózkodó vagy, érzelmileg nem tudsz feloldódni. Szeretsz beszélni, előadást tartani, tréfákkal megnyerni a közönséged.

 

Balra hajló fa


Nagy álmodozó, befelé forduló és az érzelmeit kissé elfojtó személyiséget mutat a rajz. Ugyanakkor szenvedélyes és roppant lelkes is tudsz lenni ha szerelmes vagy. Azonban jellemedben jó adag féltékenység is megtalálható. Kevered az álmaid és a valóságot, nem mindig állsz két lábbal a földön.

Jobbra hajló fa

Természeted vidám, kedveled a társaságot, szívesen jársz szórakozni. Segítőkész és jókedvű vagy, élvezed az együttlétet másokkal. Jellemzőid a gyengédség és melegszívűség, éppen ezért a szerelemhez nagyon pozitívan állsz hozzá. Néha olyannyira, hogy két (vagy több) vasat is tartasz egyszerre a tűzben. Nyitott és érett emberként élsz, függetlenül a korodtól.

 

Hosszú, vékony törzs

Sznob vagy, és túlságosan büszke, hajlamod van a „kivagyi” viselkedésre. Véleményed nem mindig tükrözi igazi gondolataidat. Ha környezeted úgy kívánja, akár füllentesz is, hogy kivívd a külvilág csodálatát. Kifelé gondosan ügyelsz szerelmi és családi életed harmóniájára, az elégedettség látszatára. Sok időt szentelsz külsőd tökéletesítésére.

 

Vastag törzs

Szeretsz dicsekedni, időnként azzal is, ami nem a te érdemed. Gyakran vagy önelégült és túlságosan magabiztos. Kifejezetten rosszul tűröd a kritikát, mert úgy gondolod, tökéletesnek születtél. Ugyan a kedvesség sem idegen tőled, de elég nehéz azt kihozni belőled. Az eszközökben nem válogatsz, a hízelgéstől az erőszakig rendkívül széles a skála.

Négy vastag gyökér

Ideális az egyensúly az érzelmi és az értelmi képességeid között. Nem ragad heves túlzásokba természeted, nem is okoskodsz túl sokat, mielőtt a tettek mezejére lépnél. Megbízható, jó barát vagy, akire számíthatnak nemcsak otthon, de a munkahelyeden is. Remek munkaerőként nagyon tudod a többieket magaddal húzni, ha kell. 

S alakban hajlott törzs

Érzékeny, ideges természeted van, néha hirtelen felindulásból megbántasz másokat. Ezt azonban gyorsan meg is bánod. Roppant fogékony vagy a művészetek iránt. Gyakran percekig elmélázol, álmodozol – ilyenkor kikapcsolod a külvilágot. Szórakozott természeted néha nagyon idegesítő lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top