Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A szerelmi szárnyalás napjai

Amikor szerelmesek vagyunk, szárnyalunk. Amikor pedig viszontszeretnek bennünket, valóban úgy érezzük, hogy a fellegekben járunk. Ez a hétvége ennek az érzésnek a megtapasztalásáról szól: szerelemek, kalandok, békülés és sok-sok kacagás vár ránk. Hétvégi szerelmi horoszkópunkban megmutatjuk, hogyan élheted át ezeket.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: A legnehezebben a kontrollt engeded el, hiszen olyan gyorsan irányítani kezdesz minden helyzetben, hogy mire mások észbe kapnak, már meg is történt, amit szerettél volna. (Attól függetlenül, hogy ez jó vagy rossz neked.) Ezen a hétvégén pont az elengedést, a visszavonulást kellene gyakorolnod, azt, hogy ha hátralépsz eggyel, akkor sokkal jobb dolgok történnek veled, mint akkor, ha mindent te akarsz irányítani. Különösen igaz ez a szerelemben!

Ha csak keresed a szerelmet: Hagyd, hogy az élet sodorjon, és ne mondj nemet a kalandokra a hétvégén. Ha a megszokott köreidet futod, akkor az eredmény is a megszokott lesz. Ha azonban bevállalsz egy olyan programot, ami kimozdít a komfortzónádból, meglepő eredményre számíthatsz. Könnyen lehet, hogy ott vár rád a nagy Ő, a komfortzónádon kívül.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Annyira erősen tudsz kapaszkodni a párodba, és olyan nagyon szükséged van rá, hogy az talán egy kicsit ijesztő a számára. Gondolj bele, milyen fontos mindkettőtöknek a szabadság! Nem kell tehát megfojtanod őt a folytonos jelenléteddel, és nyugodtan adhatnál mindkettőtöknek egy kis kimenőt. Hidd el, ha egymás nélkül csináltok programokat, az egyáltalán nem árt a kapcsolatotoknak. Sőt!

Ha csak keresed a szerelmet: Annyira erősen vágysz egy kapcsolatra, hogy ez kezdi el megnehezíteni, hogy a vágyad valóra váljon. Ugye tudod, hogy a görcsös akarás semmiben sem vezet jóra? Eben a témában sem. Bármennyire is szeretnéd, hogy rád találjon a szerelem, most lazítanod kellene. A hétvégén csinálj olyan programokat, amelyek segítenek levezetni a heti stresszt!

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Igazán felemelő érzés a számodra, ha a szerelmed támogatja a karrieredet, és elfogadja, hogy a munkád néha több időt vesz el tőled, mint az optimális lenne. Épp ezért fontos, hogy te is ugyanezt a támogatást add meg a szerelmednek: hagyd, hogy a hétvégén annyit törődjön a munkájával, amennyit csak akar. A gondolatai így is, úgy is a munka körül forognának, de ha ebben te is támogatod őt, akkor sokkal nyugodtabban és felszabadultabban telhet a hétvégétek.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje, hogy leszámolj egy tévhittel: ahhoz, hogy megjelenjen a szerelem az életedben, nem kell különleges eredményeket elérned. Nem kell ilyennek vagy olyannak lenned, nem kell bizonyos feltételeknek megfelelned. Egyszerűen csak el kell hinned, magadnak, hogy szerethető vagy. Ezt a hétvégén valaki be is bizonyítja neked.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Nem kell megfelelnetek a környezetetek elvárásainak, ezt jó, ha idejében tisztázzuk. Most könnyen érezhetitek úgy, hogy nagy a nyomás rajtatok. Mintha mindenki elvárna valamit tőletek. Mintha mindenki azt akarná, hogy azt tegyétek, amit ők kigondoltak. Nektek azonban nem kell megfelelnetek sem a családnak, sem a barátoknak, és még csak a horoszkópnak sem. Egyedül csak magatoknak tartoztok elszámolással: töltsetek minél több időt kettesben!

Ha csak keresed a szerelmet: Sokkal könnyebb megérteni, hogy mi mindenen kellene változtatnunk, mint megtennünk ezeket a változtatásokat. Szerencsére a szingli Rákok egyre bátrabban és egyre határozottabban mernek változtatni magukon, a környezetükön és az életükön is. Ezek a változtatások pedig meghozzák a gyümölcsüket: lassan elindulnak a jó dolgok feléd..

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelem önmagában néha nem elég ahhoz, hogy egy kapcsolat fejlődjön, kiteljesedjen, és megtartsa azt a szenvedélyt, amit az elején megéltünk benne. Ezt jó észben tartanotok, mert ez a magyarázat arra, hogy miért kell időről időre szép élményekkel, szerelmes szavakkal és intim pillanatokkal megerősíteni az elköteleződésünket. A hétvégén ez a megerősítés lesz a legfontosabb feladatotok.

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelem ott és akkor érkezhet az életedbe, ahol és amikor a legkevésbé számítasz rá. Ez az utcán ismerkedés és a mindenhol flörtölés hétvégéje lesz a szingli Oroszlánok számára. Hogy sohasem ismerkednél az utcán? Pedig egy szép szempár, egy megnyerő mosoly megkísért majd, az biztos. A többi pedig rajtad múlik.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Szereted a párodat? Igen? És azt, akit a párod szeret? Úgy értem: önmagadat. Itt az ideje, hogy felfedezd: minél jobban szereted magadat, a szerelmednek annál könnyebb szeretnie téged. Ha meg szeretnéd őrizni a szerelmeteket (vagy ha javítani szeretnél egy megromló kapcsolaton), először szeresd meg magadat! Azután kell csak olyasmikkel foglalkoznod, hogy mit tegyél vagy mit mondj egy-egy helyzetben.

Ha csak keresed a szerelmet: Az önszeretet gyógyító ereje az egyetlen erő, amely meg tudja gyógyítani az életedet és a párkapcsolataidat. Lehet, hogy sokat sérültél az eddigi kapcsolataidban, de itt az ideje, hogy megszeresd magadat, és hogy megadd magadnak mindazt a szeretetet, támogatást, védelmet és babusgatást, amit eddig nem voltál hajlandó megadni magadnak, és amit ezért másoktól sem kaphattál meg.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A gyerekek összetartanak egy kapcsolatot, és rengeteg friss energiát szabadítanak fel a szülőkben. Ezt gyorsan szögezzük le az elején, hiszen most a gyerekek körül forog a hétvégétek. Ha még nincsenek gyerekeitek, akkor most a gyermekvállalás a legfőbb téma, míg ha már vannak, akkor azt tervezitek, hogyan maradhatnátok kettesben egy kicsit. Talán épp azért, hogy egy kistestvér is megérkezhessen hozzátok…

Ha csak keresed a szerelmet: A benned lakó gyermeki éned úgy érezheti, hogy magányos a hétvégén, ezért érdemes olyan programokra menned, ahol sokat beszélgethetsz a barátaiddal, és ahol sok szeretetet adhatsz és sokat kaphatsz. A családi programok helyett a gyerekkori barátnők meglátogatása ígérkezik jó mulatságnak erre a hétvégére.


Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed nem az exed. Sőt! Nem az exeid. Ezt azért érdemes tisztázni magadban, mert könnyen lehet, hogy mostanában úgy viselkedsz vele, és úgy reagálsz rá, mintha ő lenne valamelyik exed, vagy az összes múltbeli kapcsolatod egyszerre. Fontos tudnod, hogy ő másmilyen, mint az elődei, ezért nem szabad az elődei tettei alapján megítélned. Egyszerűen csak hagyd, hogy bizonyíthasson, és hagyd, hogy önmaga lehessen.

Ha csak keresed a szerelmet: Valaki szeretne visszatérni hozzád, és könnyen lehet, hogy úgy tűnik, megváltozott. Azt gondold át, hogy miért szeretnél adni neki még egy esély. Azért, mert nincs jobb? Vagy azért, mert a szerelem még nem múlt el belőled? Az előbbi esetben nem kell folytatnotok, az utóbbiban tehettek egy próbát, de tudd: az emberek nem változnak meg gyökeresen egy újrakezdéstől!

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Fedezd fel magadban a szeretetet, a szerelmet és a lelki békét. Hogy ezek nincsenek meg benned? Vagy már nincsenek meg benned? Ne butáskodj! Mindezek az érzések ott vannak benned, a hétköznapok nyűgei alá temetve. Neked pedig az a dolgod, hogy a szerelmed segítségével a felszínre hozd ezeket az érzéseket, és hagyd, hogy a dolgok megváltozzanak körülötted. Ebben a szerelmed őszintén és boldogan támogat, de csak akkor, ha nyíltan beszélsz vele az érzéseidről.

Ha csak keresed a szerelmet: Ahhoz, hogy elérd a céljaidat, rengeteg az eszközöd, és ezeket remekül használod is, ha például munkáról van szó. De mi a helyzet, ha a szerelemről, a párkapcsolatról van szó? A hétvégén rájöhetsz, hogy a munkádban működő eszközök és a hozzáállásod, amellyel sikeres vagy minden másban, a szerelmi életedet is megjavítanák.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Őrizd meg  a nyugalmadat és a belső derűdet! Ez lesz a hétvége legfontosabb feladata. Igen, tudom, hogy a világ néha azt sugallja, hogy bizonyos helyzetekben elveszítheted a fejedet. Sőt! Talán azt is érzed, hogy nem lehet boldognak vagy sikeresnek lenni, mert az unalmas. Valójában ez egy tévedés. Lehetsz boldog, lehetsz sikeres, mert az sokkal, de sokkal izgalmasabb, mint az, ha problémák sorát gyártod magadnak, amelyek csak lehúznak és elkeserítenek.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne felejtsd el: az optimizmusod és a pozitív gondolataid megőrzése segíthet megváltoztatni az életedet. Itt az ideje, hogy megnézd magadban: valóban pozitívan gondolkodsz a párkapcsolatokról, vagy álpozitív vagy, és a lelked mélyén azt gondolod, a boldog szerelem csak a hollywoodi filmekben létezik. Itt az ideje elkezdened pozitívan gondolkodni a leendő párkapcsolatodról!

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan erős vonzódás és vonzerő működik köztetek, hogy az még mindig megszikráztatja a levegőt. Igaz, ezt a szikrázást egyre többet vezetitek le veszekedéssel. De hát ez ugye a rossz megoldás. Ezen a hétvégén visszatérhettek a “mézesheteitekhez”, a kapcsolatotok első szakaszához, amikor még tudtátok, hogy a vonzódásotokat hogyan mutassátok ki egymás felé, és hogyan tegyétek szerelmessé az együtt töltött időtöket.

Ha csak keresed a szerelmet: Egyik pillanatról a másikra megdobban a szíved, és máris megérkezik a szerelem az életedbe. Na jó, ez talán nem lesz ilyen gyors, de mindenesetre ezen a hétvégén könnyedén megismerkedhetsz valakivel. Pontosabban ő ismerkedik meg veled, mert eleinte neked fel sem fog tűnni, hogy milyen jóképű és jó kisugárzású egyénről van szó.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Ha élt is benned kétely mostanában, ezen a hétvégén eloszlik, és ismét megérted azt, amit már olyan régóta tudsz: ő az igazi. A szerelmed most mindent megtesz annak érdekében, hogy felemeljen, hogy megmutassa neked: milyen nagyszerű érzés az ő számára, hogy vele vagy. Hidd el, ez nem színjáték, ez a valóság, amelyben nincs helye a kételynek, a félelemnek, és főleg nincs helye a cinizmusnak!

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd meg magadnak azt a gondolatot, hogy még nem találkoztál a nagy Ő-vel. Igen, tudom, hogy ott sorjáznak a fejedben a “majdnem nagy Ő-k” nevei. De gondolj bele: ha csak “majdnem”, akkor valami hibádzott. Ez pedig azt jelenti, hogy valahol ott van az, aki nem “majdnem”, hanem száz százalékban nagy Ő.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top