Ezo

Öleld magadhoz benső gyermeked!

Amikor elemzést készítek, kiemelt figyelmet fordítok a benső gyermekre és az ő témáira, mert ott találom meg azokat a régi, ősi emlékeket, mintákat, hiedelmeket, melyek alakítják az ügyfelem gondolatait, észlelési szűrőit, és így a valóságát, a tapasztalásait is – írja bloggerünk. Nézzük részletesebben!

Mindenképpen érdemes tudatosan foglalkoznunk a benső gyermekünkkel! Ehhez számos kiváló módszer áll rendelkezésünkre, folytathatunk vele belső párbeszédet, vizualizálhatjuk, de használhatunk gyerekkori képet is a ráhangolódásra. A benső gyermek témájához ajánlom a Bruce Willis főszereplésével készült A kölyök című filmet és Erika J. Chopich-Margaret Paul szerzőpáros A gyógyító gyermeki én című könyvét.

A horoszkópban a Hold helyzete és az IC (IV. ház csúcs) jegye, valamint az IC ura a benső gyermekhez vezető kulcsok, ezen kívül a Merkúrt (mint univerzálisan a gyermekek és a gondolkodás jelölőjét) is érdemes figyelembe vennünk.

Megfigyeltem például, hogy sok Halak IC-vel rendelkező ember életében hangsúlyos az áldozatvállalás témája, valamint az áldozatszerep. A Kos IC fő témája lehet az agresszió kezelése, míg az Ikrek IC rendre szembekerülhet olyan ellentétekkel (sokszor már a szülői házban, illetve az ősei történeteiben), melyeket egységbe, összhangba kell hoznia önmagában. Egy-egy jegynek sok témája és megélési szintje van, ezért érdemes interaktívan elemeznünk, figyelmet fordítanunk a kommunikációra és a hozzánk forduló visszajelzéseire.

Milyen jeleket kell még figyelembe vennünk? A teljes cikket az Asztrológia blogon találod!

Öleld magadhoz benső gyermeked!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top