Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Szerelmi kalandok és kalandos szerelmek várnak rád

A hétvégi kalandok segítenek abban, hogy feldobhasd a szerelmi életedet egy is izgalommal. Könnyen lehet, hogy most találkozol a következő szerelmeddel – attól függetlenül, hogy most kapcsolatban élsz-e vagy sem. Engedd meg a hétvége vérpezsdítő, szerelemfokozó energiáinak, hogy hassanak rád, és tartsd észben: minden ami történik, téged vezet egy boldog párkapcsolat felé.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelem egy nagy-nagy játék, és ezt a hétvégén nemcsak tudod, de megérted, és gyakorlod is. Most bizony könnyen lehet, hogy sokkal játékosabb, kedvesebb és szeleburdibb vagy, mint máskor. Szertelenséged oka, hogy újra fellángolt a szívedben a szerelem, és megint tele vagy szeretettel, amit kikiabálnál a világnak. A párod nem is fogja érteni, hogy mi történt veled, de ha őmiatta lángolt fel a szíved, könnyen átragaszthatod rá az érzelmeidet.

Ha csak keresed a szerelmet: Jó hírem van: a szerelem már a küszöbödön van, a kérdés csak az, hogy mikor nyitsz neki ajtót. Be kell engedned a szerelmet az életedbe, és meg kell tanulnod, hogy ez bizalommal, elfogadással és némi merészséggel jár majd. Nyugodtan engedd meg magadnak a szerelmet, és ne akarj feltételeket szabni a hétvégén!

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Mindig van választásod, és a hétvégén is két út áll előtted: láthatod a haragot, és láthatod a szeretetet is. Ha a haragot választod, az bizony rontani fog a kapcsolatotokon. Ha a szeretetet választod, az gyógyító erejű lesz mindkettőtök és a viszonyotok számára is. Csak rajtad áll, hogy mit választasz, és csak rajtad áll az is, hogy mikor választasz. Hiszen lehet halogatni ezt a döntést vasárnap késő estig is. Pedig sokkal jobb lenne, ha már pénteken a szeretet mellett tennéd le a voksodat.

Ha csak keresed a szerelmet: Mindegy, hogy mi a hétvégi programod, fontos, hogy végig a szeretetre és a szerelemre koncentrálj. Bárkivel is találkozol, mosolyogj rá, és közvetíts felé szeretetet. Viszonyulj hozzá akkor is kedvesen, ha nem szimpatikus, vagy, ha nem szeretnél tőle semmit sem. Hogy miért? Mert könnyen lehet, hogy van egy testvére, vagy egy haverja, aki megdobogtatja a szívedet.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Arra keresel megoldást, hogy hogyan lehetne a kapcsolatotok megint ugyanolyan, mint régen? A megoldás a tisztelet lesz. Neked arra van szükséged, hogy öntudatosabb legyél, és hogy meghúzd a határaidat, a párodnak pedig arra, hogy több tiszteletet kapjon tőled. Természetesen neki is tisztelnie kellene téged, és neki is szüksége van a saját önszeretetére is. Első lépésként koncentráljatok a kölcsönös tiszteletre, ami képes lesz arra, hogy meggyógyítsa a kapcsolatotok nehézségeit.

Ha csak keresed a szerelmet: Folyton kérdéseket teszel fel magadnak, és folyton marcangolod magadat, ahelyett, hogy végre elfogadnál bizonyos helyzeteket. Ez a hétvége alkalmas arra,hogy felismerd a saját vágyaidat és igényeidet, és hogy azt is kimondd: nincs semmi baj ezekkel az igényekkel és a vágyakkal. Jogod van öntudatosnak lenni, és magasra tenni a lécet.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Ha úgy érzed, hogy tele van a kapcsolatotok nehézségekkel, haraggal, fájdalommal, és csalódással, akkor ideje meggyógyítanotok a kapcsolatotokat. Ideje méregteleníteni a viszonyotokat,. Ez a méregtelenítés a kommunikáció, a meghallgatás, az elfogadás és a megbocsátás lépésein keresztül születhet meg. Fontos, hogy most őszintén beszéljetek egymással, és fontos, hogy ki merjétek mondani mindazt, ami a szíveteket nyomja. Ugyanilyen fontos a kölcsönös megbocsátás és elfogadás.

Ha csak keresed a szerelmet: Ideje lenne meggyógyítani magadban a múlt fájdalmát. Amíg ezt magaddal hurcolod, az olyan, mintha egy tüske lenne a talpadba, amely megakadályozza, hogy tovább lépj. Nincs más dolgod, mint nyíltan szembenézned a múlttal, és felismerni: minden megváltozott. Te is megváltoztál, így a múlt már nem ismételheti önmagát.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Mi az, amire valójában vágysz? A szerelmed szívesen segítene előteremteni a vágyaid tárgyait, de most ő sem tudja, hogy mi az, amire neked szükséged van. Talán te sem tudod még ezt kristálytisztán. A hétvégét szánd arra, hogy felismered: mire van szükséged. Ha ezt már tudod, onnan már könnyebb lesz, hiszen biztos lehetsz benne, hogy a döntéseid jó döntések, ha a céljaidhoz vezetnek. Az önismeretnek ezt a lépését nem lehet elspórolni. Hidd el, mindkettőtöknek jobb lesz így.

Ha csak keresed a szerelmet: Merd felismerni, hogy mik a saját vágyaid, és mik azok, amelyeket azért vettél át, mert egyfajta társadalmi nyomást éreztél. Lehet, hogy azért szeretnél valamit, mert a barátaid, a szüleid vagy a szokások szerint kell. Fontos, hogy tudd: semmit sem kell. Megteheted, hogy olyan utat válassz a párkapcsolatokban is, amely a tiéd, és amely neked kényelmes.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Tele vagy kalandvággyal, és tele vagy kíváncsisággal. Mi minden történhet ezen a hétvégén? Igazán sok kaland és igazán sok izgalom vár rád. Könnyen lehet, hogy te leszel az, aki ezen a hétvégén a programszervezést magára vállalja, és olyan programokat talál ki, amelyeket eddig nem volt merszetek kipróbálni. Tudnod kell: minden kaland, minden újszerű program, és minden különlegesség téged szolgál. Mindegy, hogy mit csináltok, a lényeg, hogy együtt csináljatok olyasmit, amit még nem próbáltatok.

Ha csak keresed a szerelmet: nagyon régóta érzed, hogy változtatni kellene az életeden. Talán már azt is kezded megérteni, hogy ha nem változtatsz, akkor változásra sem számíthatsz. A hétvége alkalmas arra, hogy végre valamit máshogy csinálj (még akkor is, ha félsz a változástól), és hogy végre megtapasztalhasd azt, hogy ha újítasz, akkor könnyebben ismerhetsz meg új embereket is.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A gyerekek fontosabb szerepet játszhatnak az életetekben, mint ti magatok. Valóban van az a kor, amikor a gyerekek még ténylegesen több figyelmet követelnek meg maguknak, de egy idő után vissza kell állítani az egyensúlyt, azaz el kell kezdenetek megint egymásra figyelni. Érdemese lenne ezen a hétvégén megkeresnetek a számotokra legjobb és legkényesebb egyensúlyt a gyerekek, a család és a kettőtök kapcsolata között. Mindkettőtöknek szükségetek van arra, hogy kettesben is legyetek, ne csak a kötelességeiteket teljesítsétek.

Ha csak keresed a szerelmet: A belső gyermekednek sok szeretetre, és sok figyelemre van szüksége. Lehet, hogy azt hiszed, ez butaság, vagy hogy nincs köze a párkapcsolatokhoz. Pedig könnyen lehet, hogy a gyermeki éned félelme akadályozza meg a szerelem megérkezését az életedbe. A hétvégén érdemes lenne mesével, és kreatív alkotással gyógyítanod a belső gyermekedet.


Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Hajlamos vagy arra, hogy teljesen elszállj. Hajlamos vagy arra, hogy minden percedben valami teljesen elvont, és a szerelmed számára érthetetlen dologgal foglalkozz. Ezen a hétvégén fontos lenne, hogy rá figyelj. Fontos lenne, hogy ne hagyd elszállni magadat, hanem inkább a párodra koncentrálj. Ő az, aki most jobban érzi, hogy mire van szükségetek mindkettőtöknek. Enged meg, hogy ő irányítsa a helyzeteket, és hogy ő legyen az, aki kitalálja mivel is töltsétek az időtöket.

Ha csak keresed a szerelmet: Lehet, hogy itt lenne az ideje annak, hogy egy kicsit mással foglalkozz. Ahelyett, hogy a szokásos módon azzal foglalkozol, hogy ismerkedj, vagy a barátnőid párkapcsolati problémát hallgatod, esetleg másoknak segítesz boldog magánéletet teremteni, inkább koncentrálj magadra. Figyelj arra, hogy neked mire van szükséged, és foglalkozz azzal.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Ha úgy érzed, hogy a szerelmed megváltozott, ha úgy érzed, hogy a kapcsolatotok már nem olyan, amilyennek szeretnéd, akkor érdemes megbocsátanod. Érdemes megbocsátanod magadnak, és a szerelmednek is. Igen, tudom, hogy meglepő a javaslat, amikor talán ő bántott meg. De tudnod kell, hogy ő azért tette, amit tett, mert nem tudott mást tenni. Nem kell büntetned a tévedéséért, és nem kell haragudnod rá. Egyszerűen csak engedd, hogy ismét a szeretet vegye át a szívedben az irányítást.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan sokan vannak körülötted, akik észrevétlenül megnehezítik, hogy rád találjon a szerelem. Ha minden percedet betáblázod, és a megrögzött rigolyáidhoz ragaszkodsz az ugyanúgy nem tesz jót az ismerkedésnek, mint az, ha a barátaid rosszul működő – szerinted rosszul működő – kapcsolatait figyeled.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Ne címkézd fel a hétvége eseményeit! Könnyen lehet, hogy most félreérted a körülöttetek zajló eseményeket és a párodat. Lehet, hogy valamit rossznak bélyegzel, pedig valójában jó. Lehet, hogy néhány nap vagy hét múlva rájössz, hogy most hétvégén valójában álruhás áldásokat kaptál az élettől. Ezeket az áldásokat érdemes lenne elfogadnod, ahelyett, hogy ágálsz ellenük. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha most nem ítélkezel és nem címkézel.

Ha csak keresed a szerelmet: A magányodat egy pillanat alatt elfújják az események. Lehet, hogy még nem a nagy Ő érkezik meg az életedbe, de az biztos, hogy az események abban az irányban haladnak, hogy ő megérkezhessen végre. Haladj az eseményekkel, és ne állj ellent nekik. Ha most lecövekelsz, azt később még megbánhatod, ezért jobb a haladás a hétvégén.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Ha tanácsra van szükséged, nyugodtan fordulj a szerelmedhez. Ugyanúgy, ha neki van szüksége egy-egy jó tanácsra nyugodtan adj neki. Igen, lehet, hogy nem ismeritek egymás munkáját, vagy nem értetek egymás szakterületeihez, de a másikat ti ismeritek a legjobban. Szeretetteli tanácsaitok pedig egészen biztosan segítő erejűek lesznek, ha valódi segítő szándék mozgatja őket. Épp ezért érdemes most valóban tanácsokat adnotok egymásnak, az élet minden területén.

Ha csak keresed a szerelmet: A barátnőid pontosan tudják, mit kell tenned ahhoz, hogy rád találhasson a szerelem. Engedd meg nekik, hogy elmondják ezt. Te pontosan érezni fogod, hogy melyik tanácsok származnak szeretetből, és melyek azok a tanácsok, amelyek ehelyett elvárásokból, vagy az irányítás vágyából, esetleg okoskodásból születnek. természetesen csak a szeretet tanácsait érdemes követned.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje a változtatásnak. Vedd észre: mostanában egyébként is új szokások kezdtek felbukkanni az életetekben, miért ne lehetne akkor az, hogy a hétvégén valami teljesen szokatlant csináltok? Talán pont ebből lesznek új szokások, olyan új szokások, amelyek gyógyítják a kapcsolatotokat és segítenek nektek. Épp ezért most érdemes elgondolkodnotok azon, hogy mi mindent szeretnétek máshogy csinálni.

Ha csak keresed a szerelmet: A jövő nem a múltból születik, hanem a jelen következménye. Ha ezt a tudást elkezded használni, ha nem a múlton keseregsz, és nem a jövő miatt aggódsz, hanem azzal foglalkozol, hogy a jelenben jól érezd magadat máris nagy lépést teszel előre egy boldog párkapcsolat felé. Ha megengeded magadnak, hogy belemerülj abba amit csinálsz, akkor a szerelmi életed is javulásnak indul – még ha ez meglepő is a számodra.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top