Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Szerelemmel kezdődik a nyár?

Itt az ideje, hogy megnyisd magadat a szerelemre. Ebben a csillagok támogatása mellett a saját szíved segítő energiáit is élvezheted. A nyári szerelmek megszületéséhez most kell megnyitnod a szívedet, és beengedned az életedbe a változást. Ha pedig a párkapcsolatodat szeretnéd javítani, akkor most érdemes nagyobb figyelemmel fordulni a társad felé.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Talán azt hiszed, hogy csodára van szükség ahhoz, hogy megváltozzon valami köztetek. Jó hírem van: ez a csoda megérkezhet az életetekbe a hétvégén. Pontosabban: felfedezhetitek ezt a csodát, hiszen a kapcsolatotok felfrissítéséhez szükséges csoda bennetek van. Ez a csoda a kettőtök viszonyában jelen van a kezdetektől, nektek pedig nincs más dolgotok, mint az, hogy újra felfedezzétek ezt a csodát. Ebben szerencsére a szerelmed is partner lesz a következő napokban.

Ha csak keresed a szerelmet: Lassan megérkezik az életedbe a nagy Ő. A kérdés csak az, hogy mit fog találni ott. Fel vagy készülve erre a találkozásra? Valóban? Ha most becsöngetne, mit találna mondjuk a nappalidban? Érdemes úgy készülnöd, hogy tudd: azok az események, amelyekre csodaként tekintesz, bármelyik pillanatban megtörténhetnek velünk.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A zene valójában egy csodákkal teli, gyógyító energia. És hogy ez hogy jön a hétvégi szerelmi horoszkópba? Nagyon egyszerű: most a zene, az ének, a tánc, a vidámság segít nektek közelebb kerülnötök egymáshoz, segít nektek abban, hogy a köztetek lévő feszültség oldódjon, és segít nektek abban, hogy ismét egymásra tudjatok hangolódni. Tegyétek be a kedvenc zenéiteket a beszélgetésekhez, egyébként pedig szervezzétek úgy a hétvégi programot, hogy beleférjen egy buli, koncert vagy közös zenélés.

Ha csak keresed a szerelmet: Irány a buli! Tudom, hogy a barátnőid is mindig azzal nyaggatnak, hogy az otthonülésből nem lesz párkapcsolat. És azt is tudom, hogy megvannak a magad tökéletessé csiszolt ellenérvei. De ez a hétvége más lesz: a buli, a zene, a vidámság most gyógyító erővel hatnak rád.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Tele vagy bizakodással. Tele vagy bizalommal. Tele vagy hittel. Abban hiszel, hogy a kapcsolatotok mindent kibír, és tökéletesen jó úgy, ahogy van. Részben igazad van. Igazad van akkor, amikor bízol a kapcsolatotok erejében. Akkor azonban tévedsz, amikor a változatlanság és a tétlenség mellett teszed le a voksodat. A szerelmetekbe vetett hit mellett arra is szükséged lesz, hogy tegyél valamit. A hétvégén azt is felismered, hogy mi mindent tehetsz azért, hogy sokáig boldogok lehessetek együtt.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne veszítsd el a hitedet a csoda előtti percekben! Talán már elkezdtél megkeseredni. Talán úgy történt mindez, hogy észre sem vetted, mi történik veled. Érdemes lenne arra szánnod a hétvégét, hogy ismét megtaláld magadban az ősbizalmat, a hitet, és annak a szilárd tudását, hogy minden rendben van.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Néha úgy érzed, túl sok a kötelezettség és a kötelesség az életetekben. A muszájok rányomják a bélyeget a hétköznapjaitokra, és alig tudtok mozdulni egymás felé, úgy gúzsba kötnek a kötelességek. Szerencsére a hétvége más. Hétvégén lazíthattok. Hétvégén közelíthettek egymáshoz, és elengedhetitek a kötelességeket. Hétvégén kizárólag egymással szemben és a gyerekekkel szemben vannak kötelezettségeitek. Ne engedjétek, hogy ezek rányomják a bélyeget a hétvégétekre!

Ha csak keresed a szerelmet: Talán még nem vagy felkészülve egy mély, elkötelezett párkapcsolatra. Nem, ez nem baj. Sőt! Ez így van rendjén. De fontos, hogy felismered ezt a helyzetet, és fontos, hogy ki tudd mondani: most talán még csak valami lazábbra vágyom. A hétvégén olyan gyógyító kapcsolatod kezdődhet, amelyben megtapasztalhatod a szeretet szabadságát.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Talán ennyi idő sem volt elég ahhoz, hogy pontosan kiszámítsd a szerelmed reakcióit. Talán azt hiszed, pontosan ismered őt, de ő mégis meg tud lepni a hétvégén. Könnyen lehet, hogy a világod pont attól kezd el változni, hogy rájössz: a szerelmed nem mindig ugyanazt teszi, amit te remélsz vagy elvársz tőle. Lehet, hogy most azt kell megtapasztalnod, hogy vannak még rejtett vágyai, rejtett értékei és rejtett oldalai annak az embernek, akit már olyan régóta szeretsz. Hidd el, ettől csak izgalmasabb lesz minden.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy régi ismerős bukkanhat fel újra az életedben. Egy olyan ember, akit egyszer már beskatulyáztál, de most talán újra kell értékelned őt. Könnyen kiderülhet, hogy túl elhamarkodott ítéletet hoztál róla legutóbb, és könnyen kiderülhet, hogy ő valójában teljesen más ember. Vagy legalábbis teljesen más emberré vált.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Tudod, hogy ő az. Tudod, hogy megtaláltad. Néha mégis van benned kétely. Néha mégis szeretnél alakítani rajta, mert azt hiszed, hogy úgy sokkal jobb lenne, és úgy sokkal inkább megfelelne neked. Az igazság azonban az, hogy ő úgy jó, ahogy van. Ha elkezdene változni a kedvedért, akkor azt vennétek észre, hogy már nem is önmaga. Ez pedig mindkettőtöket kiábrándítana. Téged őbelőle, őt pedig a kapcsolatotokból. Hát nem egyszerűbb elfogadni úgy, ahogy van?

Ha csak keresed a szerelmet: Különösen egyszerű lesz a hétvégén megtalálnod azt, amit keresel. Hidd el, most biztosan megleled őt. Hogy miért mondom ezt? Mert már most is ismered. Vedd csak sorra, mire van szükséged: valakire, aki szeret, aki elfogad, aki védelmez, aki bátorít, aki gyengéd hozzád és gondoskodik rólad. Ez pedig te magad vagy. Ez nem jelenti azt, hogy egyedül maradsz. Sőt! Amint elkezded megadni magadnak ezeket a dolgokat, megjelenik a nagy Ő is. Talán már ezen a hétvégén is.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvége legfontosabb feladata a gyógyítás, méghozzá a kapcsolatotok gyógyítása. Annak a jó viszonynak a gyógyítása, amiben időnként felhalmozódik némi harag, sérelem vagy meg nem értettség. Lehet, hogy még nem vetted észre a gyógyítás szükségességét, de a csillagok már látják azt. Az lenne a legjobb, ha ez így lenne, hiszen a megelőzés mindig hatékonyabb, mint az utólagos helyreállítás. Szervezd úgy a hétvégét, hogy most legyen időtök egymásra és arra, hogy kifejezzétek az egymás iránti legtisztább érzéseiteket.

Ha csak keresed a szerelmet: Nincs más dolgod a hétvégén, mint őszintének lenni. Ez egyébként az elméletben sokkal könnyebb, mint a gyakorlatban. Gondolj bele: őszinte vagy másokkal? És magaddal? A hétvége legnagyobb feladata, hogy merd kimondani őszintén az érzéseidet magadnak is és másoknak is. Ennek pedig meglesz a jutalma, hiszen így sokkal könnyebb lesz megismerkedned egy számodra értékes emberrel.


Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Ha bármi van a kapcsolatodban, hajlamos vagy szakkönyvekhez, elméletekhez és a baráti tanácsokhoz fordulni. Ezekkel csak egy baj van: hogy mindez elméleti tudás. A szerelem pedig gyakorlati tantárgy az élet iskolájában. Ezen a hétvégén pedig gyakorlati szerelmi órákat veszel. Fontos, hogy most semmit se hagyj meg az elmélet szintjén. Fontos, hogy most merd megtenni mindazt, amiről csak álmodoztál. Hidd el, a szerelmed a gyakorlati kivitelezésben tud partner lenni, csak éppen beszélni nem szeret róla.

Ha csak keresed a szerelmet: Gyakorlat teszi a mestert. Ugye hallottad már ezt? Ugye szeretnél a párkapcsolatok mesterévé válni? Ha igen, akkor ne arra hajts, hogy a következő kapcsolatod lesz a nagy Ő, az egyetlen igazi, hanem arra, hogy a következő kapcsolatod minden percét élvezni fogod. Hajts arra, hogy egy szórakoztató, játékos kapcsolatod legyen, de ne szabd meg előre az időintervallumot.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Amikor egymásnak feszül két akarat – pontosabban kettőtök akarata, akkor mindketten idegesek lesztek, és könnyen elszabadulhat a pokol. Most talán meglepődsz azon, amit kérek, de azt javaslom, a hétvégén lépj hátra ezekben a helyzetekben, egész egyszerűen engedj a szerelmednek. Erre több okod is lesz. Egyrészt mert talán neki van igaza. Másrészt mert talán attól lesz boldog, ha kivételesen nem kell harcolnotok. Harmadrészt, mert talán te is attól leszel boldog, ha nem a vitáról szólnak a következő napok.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne arra koncentrálj, amit szeretnél, ne arra koncentrálj, amit akarsz. Koncentrálj arra, hogy másoknak segíts. Hidd el, ez nem pótcselekvés. Most sokan szorulnak segítségre körülötted. Ha megadod nekik ezt a segítséget, az olyan, mintha jó pontokat gyűjtenél az univerzumnál vezetett karmaszámládon. Ezeket a jó pontokat pedig párkapcsolatra (is) válthatod majd.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Hagyd, hogy az események csak úgy megtörténjenek veletek. Talán most azt hiszed, arra biztatlak, hogy dobd be a gyeplőt a lovak közé egy száguldó hintón. De ez nem igaz. Sokkal inkább arra biztatlak, hogy húzd be az evezőidet egy szelíd folyón, és hagyd, hogy az áramlat vigyen az utadon. A mennyei gondviselés működik az életetekben, de hogy pontosan merre felé akar vinni benneteket, azt csak akkor tudod meg, ha egy picit hagyod, hogy az események maguktól alakuljanak.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne akarj irányítani mindig minden helyzetet. Ne akard elérni, hogy mindig az legyen, amit te akarsz. A hétvégén arra lesz szükséged, hogy hagyd az eseményeket alakulni magad körül, és ne írd nekik elő, hogy mivé váljanak. Könnyen lehet, hogy ha befejezed a helyzetek kontrollálását, azonnal megjelenik az életedben egy lehetséges párkapcsolat.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Szükségetek van egy kis szünetre. Nyugalom, ez nem olyan “Tartsunk szünetet!” helyzet, csak arról van szó, hogy mindkettőtöknek jólesik néha, ha egyedül lehet, vagy ha a barátaitokkal mehettek el valahova a szerelmetek nélkül. Ezek a helyzetek segítenek abban, hogy még jobban értékeljétek a másikat, és hogy még jobban szeressétek egymást. A hétvégén ilyen külön töltött programokra van szükségetek, és arra, hogy legyen egy kis időtök gondolkodni. Nem egymáson, de hát annyi minden más gondolkodni valótok van.

Ha csak keresed a szerelmet: Lehet, hogy valakivel már kezdett kialakulni valami köztetek, de most hirtelen minden megszakad. Talán már napok óta nem hív, vagy csak most kezd eltünedezni. Ne bánd, ha így alakul. Tudnod kell, hogy senkit sem kényszeríthetsz kapcsolatra. Senkit sem vehetsz rá arra, hogy megtegye azt, amit szerinted kell. Ehelyett azonban arra koncentrálhatnál, hogy olyasmiket tegyél, amiket már régóta szeretnél.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan ez a hétvége a számotokra, mint egy nagy-nagy jutalom. Most valahogy könnyebben figyeltek egymásra, és könnyebben hangolódtok össze. Sőt! Mintha most a szerelmed lenne az, aki jobban szeretné, hogy foglalkozzatok a kapcsolatotokkal, hogy beszélgessetek, hogy töltsetek együtt értékes és hasznos időt. Ne felejtsd el, minden beszélgetés, minden nevetés, minden szerelmes pillanat abban segít, hogy egyre erősödjön és javuljon a viszonyod a szerelmeddel. Ez a hétvége pedig alkalmas arra is, hogy végre megünnepeljetek valamit.

Ha csak keresed a szerelmet: Mosolyogj, mert a mosolyod gyógyító erejű. Most pedig szép számmal vannak körülötted, akiknek gyógyításra lesz szüksége. Könnyen lehet, hogy most a mosolyod segít megismerkedned valakivel, aki több lehet, mint egyszerű barát. Ne siettess semmit sem, és ne szaladj az események elébe. Egyszerűen csak hagyd, hogy ez a kapcsolat kibontakozzon köztetek.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top