Ezo

Heti holdnaptár június 30-tól

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, hogy a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlatos elkerülni...

HÉTFŐ, június 30.: Aktív nap. Ma tanácsos hajat vágatni, mert gyorsan regenerálódnak a hajszálak. Az ágyneműk szellőztetése aktuális. A kertben több munkának is kedvez a Hold: metszésnek, fasebkezelésnek és mulcstakarásnak.

[másolat] - Heti holdnaptár június 23-tól

KEDD, július 1.: Aktív nap. Ma is érdemes hajat vágatni. Az ágyneműk mellett az egész lakást szellőztessük át most! A hónap első napján a Hold kedvez a költségvetés készítésének. A kertben az ásás aktuális. Akik a Hold járásának megfelelően kertészkednek, sokkal eredményesebbek.

SZERDA, július 2.: Aktív nap. Ez egy tipikusan szépítkezős nap. Időzítsük mára a hajvágást, a hajfestést és mindenféle bőrápolást! Hajunk és bőrünk is meg fogja hálálni. A kertben és a szobában is most aktuális a tőosztás. A növő Hold segít a faültetésben. Most minden a növekedésről szól. Ezt a régiek is jól tudták.

CSÜTÖRTÖK, július 3.: Aktív nap. Ez is egy tipikusan szépítkezős nap. A növő Hold továbbra is kedvez a hajvágásnak, hajfestésnek és a tápláló bőrápolásnak. Most a hatóanyagok hatékonyabban épülnek be. Ma a szobanövényeket átültethetjük és/vagy oszthatjuk, és ültethetünk fát vagy bokrot.

PÉNTEK, július 4.: Aktív nap. A mai napon kertimunka-tilalom van érvényben. Helyette inkább jó alaposan szellőztessük át a lakást. A hőség miatt ez a kora reggeli vagy a késő esti órákban javasolt. 11:42-től a Mérleg Hold az otthon csinosításában segít.

SZOMBAT, július 5.: Aktív nap. Ha ma sütésre szánjuk el magunkat, garantált a siker. A Mérleg jelében járó Hold a Vénusz hatása alatt továbbra is kedvez az otthonszépítésnek, akárcsak a kertben, segít a virágültetésben és a sziklakertgondozásban. Ne mulasszuk el!

VASÁRNAP, július 6.: Pihenőnap. Közeledik a telihold. Emiatt egyre hatékonyabban fogyókúrázhatunk és méregteleníthetünk. A tegnapihoz hasonlóan ma is érdemes hosszabban szellőztetni és csinosítgatnunk az otthonunkat. Erre a napra kertimunka-tilalom érvényes.

Heti holdnaptár június 30-tól

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top