Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Szenvedély, szerelem és őszinteség vár rád

A hétvégén felfelé húzó energiaspirálban érezhetjük magunkat: a szerelmi kommunikációnk javul, könnyebben beszélünk az érzelmeinkről, és szelídebben fogalmazzuk meg a véleményünket. Emellett a szenvedélynek és az erotikának is új színeit ismerhetjük meg: most szinte valamennyi jegy túlfűtöttebb a szokásosnál.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Tantrikus lesz a hétvégétek. Na jó, talán ez így egy kicsit megfoghatatlan, ezért fogalmazzunk úgy: itt az ideje felfedeznetek magatokban, hogy a szerelem, a szexualitás valójában kommunikáció és az energiák áramoltatása. Mit kommunikáltál eddig a szerelmednek? És mit szeretnél valóban kommunikálni? Hagyd, hogy az érintések, az ölelések, az odafigyelés beszéljen a szavak helyett, és merd kifejezni azt a mély szeretetet és vágyat, amit a lényed mélyén érzel.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán az a legnagyobb veszély a hétvégén, hogy visszafogod magadat, és hogy nem mutatod ki az érzéseidet, érzelmeidet. Olyan sok szenvedély bukkanhat fel benned, hogy ezt megpróbálod visszafogni, pedig valójában ez egy olyan energiaáramlás, amely egy temperamentumos kapcsolathoz vezethetne el, ha vele mennél.

Olvasd el ezt is!

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Talán te is észrevetted: az utóbbi időben mintha nehezebben mennének a dolgok, nehezebb lett az érzelmeidről beszélned. A helyzet az, hogy ez a hétvége az érzelmi gyógyulás ígéretét hordozza a kapcsolatotok számára. Most olyan mély belső vonzódást éltek meg, amely szinte magától gyógyít, nincs is szüksége trükkökre vagy más megoldásokra. Egyszerűen csak hagyd, hogy a benned élő ösztönös vonzódás meggyógyítsa a kapcsolatodat a szerelmeddel.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvége az érzelmi gyógyulás ígéretét hordozza a szingli Bikák számára is. Most eljött az ideje, hogy bátran belenézz a szívedbe, és bátran megnézd, hogy mi az a vágy, amit elnyomsz magadban. Könnyen kiderülhet, hogy úgy kezelted eddig a magánytól való félelmedet, hogy elnyomtad a párra vágyó énedet. Engedd őt szabadon, hadd szárnyaljon.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvége olyan lesz a kapcsolatotokban, mint egy méregtelenítő kúra. Itt az ideje annak, hogy az eddig magatokban őrizgetett apró sérelmeket elengedjétek, megbeszéljétek, és jót nevessetek rajta. Ahogy felszabadultok ezek alól a (vélt vagy valós) sérelmek alól, egyre több viccelődést, humort és erotikát engedhettek a napjaitokba. Az intimitás olyan, mint a kapcsolatok hőmérője: minél több érintés, erotika, játék és szeretkezés van a kapcsolatotokban, az annál egészségesebb és stabilabb lesz.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan sok negatív meggyőződés és rossz élmény van benned, amelyeket ideje lenne elengedned végre! Ideje lenne annak, hogy ránézz magadban az intimitáshoz fűződő viszonyodhoz. Könnyen lehet, hogy valaki nagyon megsebzett a múltban. Szánj arra időt, hogy felismerd: ez a seb akadályozhat abban, hogy megérkezzen az életedbe a szerelem.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan sokféle módon kifejezhetitek az intim összetartozásotokat és a szerelmetek hőfokát. Van a hollywoodi mód: naplementével, látványos csókokkal, ölelésekkel. Ezt a módot mindenki érti. De nézz magadba, és ismerd fel, hogy neked más módokra (is) szükséged van: közös főzések, nagy vacsorák, egy szunyókálás a strandon… Merd elmondani a párodnak, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy érezd: igenis egy csapatot alkottok. Most mindkettőtök libidója magasan szárnyal, ezért is érdemes időt szánnotok egymásra.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje annak, hogy végiggondold az életmódodat, és elindulj az egészségesebb, boldogabb valóságod felé. Lehet, hogy elsőre nem látod az összefüggést az életmódod és a párkapcsolatod között. Ez a hétvége a testedről, a testképed gyógyításáról szól. Ha ugyanis szereted a tested, sokkal könnyebben megszeret majd a nagy Ő is.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Talán túl sok külső elvárást engedtetek a kapcsolatotokba mostanában. Talán túl sok olyan képnek akartok megfelelni, amelyek nem is szívből jönnek, nem a tiétek, csak valaki rátok erőltette azt. A hétvége jó alkalmat kínál arra, hogy kellő öniróniával ránézzetek a kapcsolatotokra, és felfedezzétek, hogy hol vannak azok a pontok, ahol az már nem önazonos, nem kényelmes. A nevetéssel, a humorral a kettőtök közötti intimitást erősítitek, érdemes ezért minél többet nevetnetek, viccelődnötök a hétvégén.

Ha csak keresed a szerelmet: Hát ez kész vicc! A hétvégén mindenből viccet csinálsz, és amikor nevetsz, akkor arra minden férfi (és nő) felfigyel a közeledben. Érdemes megengedned magadnak a felhőtlen felszabadultságot, mert a csillagok szerint valaki a kacagásodra, a mosolyodra, a pajkosan megcsillanó szemedre figyel fel ezen a hétvégén.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Ahelyett, hogy fejben tartanál egy listát a társad “bűneiről”, érdemes lenne elkezdened kiszanálni ezt a felsorolást a gondolataidból. A hétvége remek alkalmat kínál arra, hogy elfelejtsd minden sérelmedet és minden elégedetlenségedet. Ne gondold, hogy egy kis elégedetlenség megtartható, hiszen az, ami most csak méltatlankodás, az nemsokára igazi sérelemmé nőhet ki. Nyissatok tiszta lapot mindkettőtök és a kapcsolatotok számára is. Erre a tiszta lapra nyugodtan írjatok a hétvége szenvedélyének tintájával.

Ha csak keresed a szerelmet: A múlt elmúlt. Fontos ezt megjegyezned, és minden szempontból kilépned a múltba ragadt gondolkodásmódból. Lehet, hogy úgy érzed, minden kapcsolatod ugyanazt a hibás forgatókönyvet ismételgeti. Fontos, hogy megértsd: ezen a forgatókönyvön azzal változtathatsz, ha megbocsátod magadnak a hibákat, és újabb esélyt adsz a szerelemnek és a szenvedélynek.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Mély kapcsolódásra vágysz a szerelmeddel a hétvégén, és ő is arra vágyik, hogy kapcsolódhasson hozzád – a maga módján. Itt az ideje, hogy megtanuljátok egymás szeretetnyelvét, és észrevegyétek, ha ebben különbözőség van köztetek. Hogy mi a te szeretetnyelved? Kérdezd meg magadtól: hogyan akarom kimutatni a szerelmemet a páromnak? Ahogyan ezt teszed, az a te szeretetnyelved. És igaz ez a párodra is, az az ő szeretetnyelve, ahogyan kimutatja a szeretetét. Ha mindkettőtökét megismertétek, adjátok egy egymásnak azt, amit vártok egymástól.

Ha csak keresed a szerelmet: A túlzott maximalizmus pontosan olyan rosszat tehet egy párkapcsolat megszületésének, mint a túlzott kishitűség. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy elengedd az elvárásaidat és megértsd: nem kapcsolatot kell akarnod, hanem a boldogságra kell törekedned minden pillanatban. Ez a boldogságra törekvés vezet el a szerelmi boldogsághoz.


Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A vágyak fellángolnak benned, és igencsak sok érintésre, erotikára vágysz ezen a hétvégén. Ne érezd azt, hogy ezek olyan vágyak, amelyeket el kell nyomnod magadban. Hidd el: a feltétel nélküli szeretet, a spiritualitás, a jó anyaság, a hosszú házasság és az érett kor sem zárja ki az erotikát az életünkből. Engedd meg magadnak a felismerést, hogy az erotika, a szexualitás olyasmi, amire szükséged van, és ami egy szerelmet elmélyít, szebbé, intimebbé tesz. Nem kell félned attól, hogy újra feléleszd magadban a szeretet és a szerelem szenvedélyét.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha mély kapcsolódásra vágysz – márpedig arra vágysz a csillagok szerint –, akkor először önmagadhoz érdemes szeretetkapcsolattal kapcsolódnod. Lehet, hogy ez kicsit elvontan hangzik, de a lényeg: először magadat szeresd meg, magadat fogadd el, és azonnal megérkezik a szerelem az életedbe. Ez az ökölszabály, a jó hír pedig az, hogy a hétvégén elég lesz az önszeretet szándéka is ahhoz, hogy megérkezzen az életedbe a szerelem lehetősége.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Végre felragyog köztetek az a szikrázás, ami a megismerkedésetekkor volt annyira jellemző. Tele lesz az életetek fénnyel és ragyogással. Na persze ez nem egy ismeretlen forrásból származó fény és szenvedély, hanem olyasmi, amit ti tudtok adni egymásnak. Ne felejtsd el: az életben semmi sem jár automatikusan. A szenvedélyért, az intim pillanatokért ugyanúgy tenni kell, mint minden másért. Ezen a hétvégén megtanulhatjátok, hogy mire van szükségetek ahhoz, hogy minden szenvedélyesen és romantikusan alakuljon.

Ha csak keresed a szerelmet: Fordítsd a figyelmedet a jó dolgokra, arra a rengeteg segítő energiára, ami körülvesz téged. Mintha az életed és a világod minden pontjáról szeretet és elfogadás áramlana feléd, de te ezt nem tudnád érzékelni. Figyelj fel rá, hogy valaki gondoskodó szeretettel szeretne körülvenni téged.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: A párkapcsolati gondjaitok egyik legfőbb jellemzője, hogy ti nem tudtátok megoldani őket otthon. Ez nem baj, de érdemes felismerni, hogy néha külső segítségre is szükség lehet. A hétvégén szinte sora jönnek veletek szembe azok a barátok, barátnők és ismerősök, akik tudnának nektek segíteni. Lehet, hogy maguk sem tudják, milyen bölcs mondatokat mondanak, és milyen bölcs könyveket ajánlanak nektek. Érdemes megfogadnotok a tanácsaikat, és érdemes kezelnetek a kapcsolati problémáitokat, legyenek azok bármilyen kicsik is.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem kell egyedül megbirkóznod az életed gondjaival akkor sem, ha éppen nincsen párod. Ezt fontos lenne tudatosítanod magadban, hiszen néha hajlamos vagy úgy tekinteni egy kapcsolatokra, mint egy problémamegoldó klubra. Pedig a kapcsolatoknak az örömről, a szeretetről, az élvezetről kellene szólniuk, és nem az önfeláldozásról.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan sok segítséget kaptok kívülről, hogy szinte meg sem tudjátok hálálni azt. Emiatt könnyen kialakulhat bennetek az a tévképzet, hogy az életeteket úgy kell alakítanotok, ahogyan azt mások elvárják tőletek. Mintha azzal kellene meghálálni egy estényi gyermekfelügyeletet a szüleiteknek, hogy egész hétvégén azt teszitek, amit ők szeretnének. Ezen a gondolkodásmódon annál is inkább célszerű lenne változtatnotok, mert például a szüleitek sem így gondolkodnak. A hétvége alkalmas arra, hogy megértsétek: egymás szeretetén kívül nincsenek más fontos kötelességeitek.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha úgy érzed, itt már csak a csoda segíthet, vedd elő a spirituális érdeklődésedet és kérj egy csodát! Nem kell attól félned, hogy ez a csoda nem érkezik meg. A hétvége tele lesz varázslattal, szenvedéllyel és olyan lehetőségekkel, amelyekre korábban nem is számíthattál. Hidd el: a hétvége számtalan csodát tartogat úgy is, ha nem kéred ezeket.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A gyerekek és a gyerektéma határozza meg a hétvégéteket. Ha már vannak gyerekeitek, most körülöttük forog minden gondolatotok, ha pedig csak készültök a gyermekvállalásra, akkor itt a legjobb alkalom arra, hogy átbeszéljétek az ezzel kapcsolatos kérdéseket. Olyan sok örömötök lehet a gyerekekben, és olyan sok figyelmet, szeretetet kaptok tőlük, hogy az szinte teljesen ki is tölti majd ezeket a napokat. Ne felejtsétek el, hogy amikor a gyerekekkel játszotok, akkor saját gyermeki énetek is gyógyul.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan mély vágy születik benned egy igazi, felnőtt játszópajtásra, hogy ez a vágy könnyedén megteremtheti a következő párkapcsolatodat. Most arra vágysz, hogy egy játékos, szabad, nyitott, szeretetteli párkapcsolatod lehessen valakivel, aki egy személyben testvér, barát, szerető és társ. Hidd el, ez a személy bármelyik pillanatban megérkezhet hozzád. Akár már most is.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top