Ezo

Így működtesd sikeresen a vonzás törvényét!

Tudattalan félelmeid és vágyaid működtetik a világot, és teremtik a mindennapjaidban megnyilvánuló eseményeket. Vágyaidból születnek céljaid és sikereid, a vágyak mozgatják meg a benned szunnyadó erőt, hogy magasabb szintre emeljék tudatosságodat. A vágyakozás szintje tehát egy mérföldkő lehet a magasabb tudatszintek kapujában.

A félelem és a vágy kapcsolata

A félelemmel való megküzdés szerepe igen jelentős a fejlődésben. Ugyanis amikor tudatossá és képessé válsz arra, hogy szembenézz a félelmeiddel, a feldolgozási folyamatnak köszönhetően mintegy “melléktermékként” megjelenik benned a vágy. A vágyakozás megjelenésével pedig már egy magasabb energiamezővel kerülsz kapcsolatba, aminek következtében könnyen átlendülhetsz a pozitív energiatartományokba.

Hogyan működtesd sikeresen a vonzás törvényét?

A vágyakozás és a vonzás törvénye

Hogy indítja be vágyad a vonzás törvényét? A legnagyobb félreértés a vonzás törvényével kapcsolatban az, hogy ha azt hiszed, a vágyakból fakadó gondolatok vonzzák be életedbe vágyad tárgyát.

Ugyanis nem elég sokat gondolni arra, amit szeretnél, hiszen a gondolat önmagában kevés. Nem azt vonzod magadhoz, amire gondolatban vágysz, hanem azt, ami te magad vagy. A vágyak, ha félelemből fakadnak, nem vezetnek eredményre. Félsz, hogy nem tudod miből fizetni a csekkeket, ezért vágysz pénzre. Félsz, hogy egyedül maradsz, ezért vágysz társra, félsz a haláltól, ezért vágysz egészségre. Az életedben megjelenő vágy a múltban kialakult hiányok betöltésére irányuló késztetés, melyekre legtöbbször tudattalan vagy.

Az már a fejlődés egy jelentős állomása, amikor a tudattalanból felkerülnek a tudatos elmébe ezek a gondolatok, azonban legtöbbször vágyainkat mégis a tudattalan félelmeink motiválják. Ezek a szintek azonban nem rendelkeznek teremtőERŐvel, a tudatos elme pozitív gondolatait felülírják a tudattalan mélyén meghúzódó félelmek.

Mi a megoldás akkor? Kezdj el dolgozni magadon, és törekedj a tudatszinted növelésére. Számos kiváló eszköz létezik már erre, válaszd a számodra legmegfelelőbbet, a lényeg, hogy ne hanyagold el a legfontosabbat: Önmagad. Akkor fogod elérni álmaidat, ha a saját rezgésszintedet felhozod álmaid, vágyaid rezgésszintjére.

A kettő között legtöbbször nagy a szakadék, az okokat pedig hajlamosak vagyunk a külvilágban keresni. Előfordulhat, hogy minden és mindenki hibás lesz, amiért nem éred el céljaidat, csak te nem. Ez a hozzáállás majd a 200-as szinten fog megváltozni, ott jelenik meg a felelősség, ahol már nem a külvilágban keresed a felelőst. Azon a szinten veszed észre, hogy egyetlen személy kezében van a teremtés kulcsa: a sajátodban.

Hogyan működtesd sikeresen a vonzás törvényét?

A vágyakozás mint tudatszint

A vágyakozás tudatszintje is kontextusfüggő. Megjelenhet életünk egy területén: pénzügyeinkben, egészségünkben, magánéletben, munkában, és össztudati szinten is…

A teljes cikket a Lélekmozaikok blogon találod!

Hogyan működtesd sikeresen a vonzás törvényét?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top