Ezo

Megérkezett a Skorpió Hold!

A szélsőséges érzelmek, a borzongásvágy és a meditálgatás ideje. Ragadd meg a legjobb barátodat most, és mutasd meg neki is a holdnaptárunkat; meglátod, csuda beszélgetés kerekedik majd belőle.

Ajánlott tevékenységek

  • test: sport, meditálgatás
  • szépség: relaxálás, nyugtató fürdő, masszázs, talpmasszírka
  • háztartás: csak amit muszáj…
  • kert: komposztálóval bíbelődés, csigaharc, gyógynövények gyűjtése, szárítása
  • kerülendő: nehéz kerti munkák, fodrász, vegyszerek
Megérkezett a skorpió hold!

GreenLove-tippek

Túl vagyunk a lelkizésen? A Hold szerint közel sem. Tereld a gondolataid a számodra is jó irányba! Önismeret: A Skorpió Hold mindannyiunkban felerősíti a szenvedélyeket. A szerelem szinte fájhat, a harag savként marhat végig, és az orgazmus is ájulást okozhat. Mintha az érzelmeiden keresztül most érezni akarnád az életet; nem elég a jó, a lehengerlő kell most. Előfordulhat, hogy őrülten vágysz most olvasni, filmezni: túláradó zsepigyilkos romantikus, vagy libabőröztető thriller, körömrágós krimi. Bármelyiket is szereted, most kapcsolódj ki ezekkel, mert a megszokottnál is jobban élvezed majd. Ha van párod, akkor most könnyen lobban a szenvedély, de vigyázz, nehogy repülő tányérokban testesüljön meg energiád! Szeresd, és ő is szeretni fog! Ha nincs párod, akkor remek alkalom, hogy önismereti, mély és őszinte beszélgetéseket folytass barátaiddal. Az is lehet, hogy ez a beszélgetés indít el valamit majd. Azt állítod, nincs kivel megoszd ezt a két napot? Hmm, van ilyen is, gyere, szépülj, lazíts velünk.

Még több GreenLove-tipp a Zöldéletmód blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top