Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Mit tegyél a szerelemért?

Lehet-e harcolni a szerelemért? Lehet-e tenni a szerelemért? Vagy mindez csak illúzió, és a szerelem szeszélyeinek vagyunk kiszolgáltatva mind? A szerelem valóban szeszélyes lesz ezen a hétvégén is, de jó hír, hogy most tehetsz is azért, hogy rád találjon vagy veled maradjon a lángoló, szenvedélyes szerelem.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy tűnik, hogy a kedvesed tervez valamit, és ez örömteli meglepetésekkel szolgálhat neked. Úgy tűnik, hogy valami nagyon jót sikerült kitalálnia, és ezzel teljesen feldobja a hétvégédet. Most is – mint mindig – fontos, hogy ne határozd el előre, minek örülnél, hanem hagyd, hogy ő vezessen. Tudom, nehéz lemondanod az irányításról, de néha mégis megéri nyitott szívvel állni az események elébe. Bármi is történik a hétvégén, tedd fel magadnak a kérdést: mivel ajándékoz meg engem ez a változás?

Ha csak keresed a szerelmet: Közel van a nagy csoda, közel van a nagy szerelem hozzád. Most fontos tudnod, hogy rengeteg segítséget kapsz a környezetedtől. Mindenki azon mesterkedik, hogy te megismerhesd a nagy Ő-t, és úgy tűnik, hogy ezek a mesterkedések hamarosan sikerre vezetnek. Hagyd, hogy valaki meglepjen egy jó programötlettel vagy egy nagy lehetőséggel.

Olvasd el ezt is!

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Tudnod kell, hogy a hétvégéd egészen addig lesz unalmas és egyhangú, amíg meg nem hozol egy régóta halogatott döntést. Úgy tűnik, hogy most mindketten hajlamosak vagytok az unalmas egyhangúságot választani ahelyett, hogy egy kis energiát fektetnétek be a kapcsolatotokba. Eljött annak az ideje, amikor cselekednetek kellene (bár valószínűleg a lustaságra csábultok), és most kellene tennetek valamit egymásért. Ne gondolj nagy dolgokra, hiszen a romantika az apró és egyszerű döntéseken múlik.

Ha csak keresed a szerelmet: Az, hogy rád talál-e a nagy Ő, csak döntés kérdése. Nem viccelek. Tényleg dönthetsz úgy, hogy megnyitod magadat a nagy találkozás és a nagy lehetőségek előtt. No meg dönthetsz úgy is, hogy inkább még maradsz a régi állóvíznél. Hogy döntesz? Ha az újdonságot választod, egyszerű a dolgod: változtass a régi szokásaidon!

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Annyira szeretnéd, hogy kettőtökből igazi, együttműködő csapat kovácsolódjon, hogy ezért szinte bármit hajlandó lennél megtenni. Ha ez így van, akkor jó hírem van: ez a hétvége valóban alkalmas arra, hogy egységgé kovácsolódjatok. A rossz hír, hogy ehhez a szerelmed elé kell állnod, és el kell mesélned a terveidet, el kell mesélned, hogy milyennek látod a közös életeteket egy év vagy egy évtized múlva. Ne hidd azt, hogy őt ez elijeszti, hiszen ő is arra vágyik, hogy beszélhessen a terveiről és a vágyairól veled.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem vagy egyedül. Ha magányos emberként gondolsz magadra, akkor itt lenne az ideje újraértékelned a helyzetet. Tele vagy segítőkel, tele vagy barátokkal, rengetegen vannak a környezetedben, akik szeretettel vesznek körül téged. Könnyen lehet, hogy a hétvégén egy barátodból a szerelmed válik. Igen, lehet barátságra alapozni a szerelmet.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A nyíltság és az őszinteség előtérbe kerülnek a Rákok párkapcsolatában is a hétvégén. Most azt kell megtanulnod, hogy a szerelmet hogyan erősítheted a beszélgetéssel, a kommunikációval. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy ha egy kapcsolatban nem mersz valamiről beszélni (mindegy, hogy az érzéseidről, a vágyaidról, vagy a vacsoráról van-e szó), akkor ott valamit gyorsan meg kell gyógyítani, mielőtt nagyobb lesz a szakadék köztetek. Ezt a gyógyító munkát a hétvégén el is kezdhetitek azzal, ha megosztjátok az örömötöket és bánatotokat egymással.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégi flörtök könnyen komolyabbra fordulhatnak, ha meg mersz nyílni a másik előtt. Ha most mersz beszélni mindarról, ami a lelkedben van, akkor könnyedén elmélyülhet a kapcsolatotok. Ha azonban megjátszod magadat, ha szépíteni akarod a helyzetet, az nem vezet semmi jóra, hiszen így könnyen mesterkéltnek tűnhetsz.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Eljött az ideje, hogy túllépjetek a múlton. Könnyen lehet, hogy fejben ezt már meg is tetted, és könnyen lehet, hogy fejben a szerelmed is megtette már ezt. Ez a hétvége arra kínál jó alkalmat, hogy ne csak a szőnyeg alá söpörjétek a múlt eseményeit, de arra is, hogy végre teljessé váljon a megbocsátásotok és az elfogadásotok egymás irányába. Bármi is a terved a pároddal, akár lazítani, akár szorosabbá tenni szeretnéd a kapcsolatotokat, fontos, hogy megtörténjen köztetek a teljes megbocsátás, különben mindig a harag és a tudattalan bosszúvágy fog motiválni benneteket.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy tűnik, eljött az ideje annak, hogy megbocsáss magadnak. Úgy tűnik, túl sok haragot őrizgetsz magaddal szemben a szívedben. Igen, tudom, talán meglepő ez a számodra, de mégis fontos lenne, hogy elengedd az összes önvádat, önhibáztatást és minden magaddal szembeni haragot. Ahhoz, hogy más megszeressen, először neked kell szeretned magadat.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Szerencsés helyzetben vagy, ha a szerelmed egyben a legjobb barátod is. Szerencsés helyzetben vagy, ha minden gondolatodat könnyedén megoszthatod vele, hiszen óriási kíváncsiság van benne veled kapcsolatban. Ha nem ennyire jó a helyzet, akkor is jó hírem van: ez a hétvége alkalmas arra, hogy feléledjen bennetek a barátság érzése egymás iránt. Könnyen lehet, hogy most végre sikerül olyan témákról is beszélnetek, amelyekről eddig nem tudtatok, és lehet, hogy most már te sem érzed azt, hogy szerepet kell játszanod a szerelmed előtt.

Ha csak keresed a szerelmet: Fontos, hogy legyél természetes, őszinte és önazonos. Ezen a hétvégén lehet, hogy még nem egy lángoló szerelem képében érkezik meg a nagy Ő az életedbe, pusztán egy egyszerű barátság kezdődik köztetek. De ebből a barátságból, ebből a lassú ismerkedésből nemsokára kibontakozhat egy csodálatos és felemelő párkapcsolat.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Vannak-e csontvázak a szekrényetekben? Mindegy, hogy ezeket te rejteget, előled rejtegetik, vagy közösen titkolóztok valaki előtt, a titkaitok most könnyen napvilágra kerülhetnek. Két dolog közül választhatsz, megvárod, hogy az a bizonyos képzeletbeli csontváz magától essen ki a szekrényből – van rá esély, hogy ez nem a hétvégén történik meg, de biztos, hogy rossz lesz az időzítés. És persze dönthetsz úgy is, hogy veszel egy nagy levegőt, és a saját tempódban, a saját szavaiddal, a saját érveiddel prezentálod a titkokat. Tudom, hogy nehéz választás, de előbb-utóbb úgyis minden titok kiderül.

Ha csak keresed a szerelmet: Nyugodtan ragaszkodj az igazadhoz a hétvégén. Nem kell hagynod, hogy mások meggyőzzenek arról, ami számodra nem szimpatikus. Egyszerűen csak hagynod kellene, hogy a saját igazságod megtartson. A belső igazságod most olyan helyekre vezet el, ahol csodákat tapasztalhatsz meg. Könnyen lehet, hogy ott vár rád a szerelem is.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Mivel elég türelmetlen vagy, érdemes a hétvégén felkészítened arra a szerelmedet, hogy igencsak pörögni fognak veled az események. Most hajlamos vagy végigrohanni a hétvégi programokat. Igen, tudom, hogy ezt a rohanást te repülésnek, szárnyalásnak éled meg, de könnyen lehet, hogy a szerelmed nem ilyen megértő, és lehet, hogy ő loholásként értelmezi az események gyors egymásutániságát. Kérlek, vedd figyelembe az ő tempóját is, így könnyebben haladhattok együtt, és így a közös programok valóban elmélyültebbé teszik a kapcsolatotokat és nem szétzilálják azt.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem kell már sokat várnod arra, hogy megérkezzen az életedbe a nagy Ő. Van bakancslistád arról, amit azelőtt szeretnél megvalósítani, hogy elkötelezed magad? Ha van, gyorsan kezdd el kipipálni a rajta lévő tételeket. Ha nincs, akkor írd meg, és azután fogj hozzá a gyors élménygyűjtésnek, mert lehet, hogy nem lesz időd a lista végére érni.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Egyfelől félsz attól, hogy minden a régiben marad. Másfelől félsz a változásoktól és a változtatásoktól is. Hogy ebben a látszólagos patthelyzetben mit lehet tenni? Igen egyszerű: kezdj el apró lépésenként haladni. Így a szerelmed is könnyen veled tart (vagy legalábbis könnyen alkalmazkodik), és neked sem kell félned a túl nagy változásoktól. Ugyanakkor az apró lépések taktikája csak az út elején tűnik lassúnak, néhány hónap múlva már azt fogod érezni, hogy hatalmas utat tettél meg mindenfajta változtatás vagy nagy lépés nélkül.

Ha csak keresed a szerelmet: Lehet, hogy ha most rögtön összeházasodnál a leendő szerelmeddel, és azonnal gyerekeitek lennének, az egy kicsit gyors tempó lenne, nem igaz? Könnyen érezheted azt, hogy akkor nem lenne időd arra, hogy kiélvezd a szerelmeteket. Épp ezért a csillagok javaslata az, hogy haladj apró lépésenként a nagy rohanás helyett.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje, hogy valami egészen kreatívat tegyél a kapcsolatotokért. Olyasmit, aminek szerény véleményed szerint is egy francia vígjátékban lenne a helye, és nem az életben. Hidd el, néha kell egy kis őrültség, hogy feldobd az életeteket, és néha bizony szükség van egy kis kreativitásra, hogy csodák születhessenek két ember között. A hétvégén figyelj a benned lévő kreativitásra, és hagyd, hogy valamilyen teljesen új utat mutasson nektek. Ez a teljesen új út elvihet oda, ahol a kapcsolatotok ismét izgalmas és szenvedélyes lesz.

Ha csak keresed a szerelmet: Nyugodtan játssz a hétvégén! Nem kell mindig olyan nagyon komolynak lenned, és megteheted, hogy néha sokkal lazábban veszed a dolgokat, mint eddig. Lehet, hogy ha csempészel egy kis kreativitást a napjaidba, akkor sokkal könnyebben megérkezik az életedbe a szerelem szabad és kreatív állapota. Tegyél egy kirándulást a lazaság és a kreativitás világába!

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A legszívesebben mindent most azonnal akarnál. A legszívesebben rohannál előre, de valójában a nagy rohanás most sem vezetne sehova. Ahelyett, hogy rohannál, inkább lassíts, és adj időt magatoknak. A hétvégén szükségetek van az együtt töltött percekre, szükséged van arra, hogy nyugalomban lehessetek, és hogy csak egymásra figyeljetek. Van egy olyan közös célotok, amelyért nagyon szeretnétek megdolgozni, de a nagy akarás ezen a célon nem segít. Adjatok időt magatoknak, és adjatok időt a szerelmeteknek ara, hogy fellángoljon.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégére három jó tanácsot adnak neked a csillagok szerelmi kérdésekben: Türelem. Türelem. És: Türelem. Igen, lehet, hogy ez vérlázító, és lehet, hogy másra vágysz. A türelem és a nyugodt szemlélődés azonban az egyetlen megoldás, amely elhozhatja számodra a várt végeredményt. Hagyd, hogy az univerzum dolgozzon helyetted, és összevezesse az életedet azzal, aki boldoggá tesz majd.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz:  A legszívesebben már arról álmodoznál, hogy milyen lesz az unokákkal játszani, és boldog szerelmes nagyszülőnek leni. Igen, ez azt jelenti, hogy most igencsak előre szaladtál az időben. Próbálj meg a jelenre koncentrálni, és próbáld meg a szerelmeddel átbeszélni az igazán fontos kérdéseket. A hétvége alkalmas a gyermekvállalás és minden más fontos családi kérdés békés megvitatására. Persze ehhez az is kell, hogy senki ne akarjon rögtön a másikra támadni. Hidd el, a békés kommunikáció nem elnyomással, hanem kölcsönös megoldásokkal kecsegtet.

Ha csak keresed a szerelmet: Lehet, hogy mindig valaki mást kerestél a kapcsolataidban? Lehet, hogy minden szerelmedet az apádhoz mérted (vagy az anyádhoz)? Lehet, hogy a nagyszüleidre emlékeztettek az exek? Itt az ideje, hogy a családi mintákból csak a jót tartasd meg, és szeretettel elengedd a rosszat. Itt az ideje, hogy önmagukért szeresd az embereket, és nem azért, mert emlékeztetnek valakire.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top