Ezo

Babaváró horoszkóp: működik a Jónás-módszer vagy szemfényvesztés?

A Jónás-módszerről már rengetegen rengetegfélét írtak. Egyesek lelkesen áradoznak, mások a középkori babonaságok rovatába könyvelnék. Az én tapasztalatom az, hogy – mint minden módszernek – megvannak a korlátai és a tévedési lehetőségei is, ám sok esetben segít, ha nem is a helyzetet véglegesen megoldani, de irányt mutatni és új lendületet adni....

Érdekes, hogy bár eredetileg fogamzásgátlási módszerként került a köztudatba, napjainkban épp a gyermeket tervezők várnak tőle segítséget. Itt is ezt az olvasatot vizsgáljuk, lássuk dióhéjban, miről is van szó!

A szlovákiai magyar orvos, Jónás Jenő nőbetegei viselkedését megfigyelve rájött, hogy összefüggés van a Hold járása és a nők szexuális aktivitása között. Ezen a szálon elindulva azt is felfedezte, hogy a megfigyelt nő fogamzó képessége és a Hold jegybéli elhelyezkedése között is van párhuzam. Innen már csak egy lépés volt kimutatni, hogy a radix Hold-helyzete (jegybéli és fokszám szerinti elhelyezkedése), az adott jegy minősége is nyom a latban. Így összeállt a kép: a személyes horoszkópunkban a Nap és a Hold bizonyos fokszámnyira áll egymástól, és ez a fokszámtáv minden hónapban megismétlődik, hiszen a Hold egy hónap alatt körbejárja a zodiákust. Hogy mi derül ki mindebből? Válasz a Gyerekhoroszkóp blogon!

Babaváró horoszkóp: működik a Jónás-módszer vagy szemfényvesztés?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top