Ezo

A te gyermeked is beszélget az angyalokkal?

A nemrégiben megjelent Para-gyerekek című cikk közzététele után bloggerünk kapott néhány olyan olvasói levelet, melyekben édesanyák vallanak arról, hogy a gyermekük kapcsolatban van (vagy volt) a földöntúli világgal.

A korábban megjelent  cikket itt találod.

Rita arról ír, hogy a középső lánya “furcsa dolgokat lát” és néha csinál is. “Volt olyan, hogy a le akartam menni vele a lépcsőn, de ő megtorpant, és nem akart tovább menni, majd integetni kezdett. Senki nem volt ott, és amikor megkérdeztem, kinek integet, azt válaszolta, hogy a bácsinak. Hol a bácsi? Hát ott áll, nem látod??? Este az altatás folyamán egyszer felült, meredten nézett egy pontra, és hangosan azt mondta: »Menj innen!« Persze én semmit nem láttam, ezért azt hittem nekem szól. De akkor is azt mondta, hogy bejött egy bácsi, neki mondta… A »csinál« dolgok között pedig az a furi, hogy meg van róla győződve, hogy neki vannak szárnyai, csak én nem látom. Nemegyszer szedtem már le a polcok tetejéről, ahonnan ő el akart repülni….”

A te gyermeked is beszélget az angyalokkal?

Aurélia kisfia nagyon különleges képességekkel rendelkezik. Édesanyja így ír róla: “Misi fiam ötéves. Beszélget az angyalokkal, a rég elhunyt nagymamámmal, nagypapámmal, kutyámmal és más elhunyt személyekkel. Azt meséli, hogy szokott velük játszani álmában. Van egy kétéves testvére Matyika, és tervezzük a harmadik gyermeket is. Misi erről is tud. Azt szokta mondani, hogy a meg nem született hugica is szokta a dédimamát és a dédipapát kísérni, de ő még angyalka.” Aurélia büszke a fiára, így aztán, ahogy írja: “nem fojtom bele a szót, örülök, hogy elmeséli”.

Olvasd el Erika és gyereke történetét is a Nő Feleség Anya blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top