Ezo

A horoszkópod megmutatja: mennyire vagy egészséges

A holisztikus gyógyászat alapja, hogy az ember egészét nézi, a test–lélek–szellem egységére fókuszál, megközelítésmódja tehát nem betegségközpontú, így teljesen személyre szabott kezelési eljárásokkal dolgozik.

Már maga a szó: EGÉSZ-ség, rendkívül kifejező. Ez az az állapot, amikor teljes egész az ember, amikor semmit és senkit nem rekeszt ki, amikor egységben van önmagával és ezáltal a világgal.

A betegség egy jelzés, hogy ez a finom egyensúly, az egység megbomlott. Érdemes a gyökereket felkutatva, az okokat megértve helyreállítani ezt az egységet. Az asztrológia kiváló eszköz ahhoz, hogy a lelki okokat megértsük, és ezzel segítsük önmagunkat a gyógyulásban. Természetesen szükség esetén az orvosi kezelést nem helyettesíti, ám ragyogóan kiegészíti az önmunka, illetve a lelki terápia.

A horoszkópod megmutatja, mennyire vagy egészséges

A horoszkóp képletben az I. ház mutatja a testünket, az egészséget, érdemes a jegyhez tartozó érzékeny testrészek finom jelzéseire figyelnünk. A IV. ház mutatja az öröklött, családi rendszerünkből átvett lelki-testi tényezőket, ezért figyeljünk erre a területre is, amikor egészségünk helyreállításán dolgozunk. A 6. ház az életvitelünkkel kapcsolatos stresszt, betegségeket mutatja meg, míg a 8. ház a műtétek, emellett tágabb értelemben a mélybe eltemetett sérelmek, fájdalmak, tabuk, traumák területe is.

Minden zodiákus jegyhez tartozik egy-egy testrész, szerv, érdemes megtanulnunk, melyik archetípus nyilvánul meg egy-egy testrészen keresztül…

További részletek az Asztrológia blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top