Ezo

Vigyázat! Újhold lesz!

Hamarosan újhold lesz. Használjuk ki ezt a leköszönőben lévő, fogyó holdas időszakot, tegyünk rendet külső és belső világunkban, hogy megtisztulva, megújulva lépjünk tovább!

A Hold a Szűz jegyében halad. Ez az időszak kifejezetten a nagytakarítás ideje!. A szorgalmas Szűz archetípusa most abban segíthet minket, hogy meg is valósítsuk, amit elterveztünk: pontosan, precízen, a prioritásokat betartva.

Ha még nincs elengedéslistád, javaslom, készítsd el, hogy pontos képet kapj arról, mi az, ami már inkább árt, mintsem használ az életedben! Mit kell most leginkább tisztítanod? Mely életterületen halmozódtak fel a felesleges kacatok? (Ahol esetleg éppen túlbiztosítottad magad, és már terhes a sok biztonsági tartalék.)

Szűz jegye nemcsak a tisztítással, a rendszerezéssel, a takarítással, a fölösleg eltávolításával, a feladatok pontos betartásával áll analógiában, hanem az alkalmazkodással és az egészséggel is. Amikor belső terünket tisztán tartjuk, és elfogadjuk azt, ami van, sőt kihozzuk belőle a legjobbat, érezhetően elkezd áramlani bennünk az energia és az életerő. Érdemes tehát belevágni a nagytakarításba! 

Segítő tippek és gyakorlatok az Asztrológia blogon!

Vigyázat! Újhold lesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top