Ezo

Heti holdhíradó: hív a kötelesség

A Hold már alig látszik. A fogyó hold utolsó napjai a kötelességtudó és rutinmágus szűzben érnek utol minket. Kiegyensúlyozottak, céltudatosak lehetünk, de előtérbe kerülhet szőrszálhasogatóbb énünk is. A hét kezdetén szinte mindenben hatékonyak és ügyesek lehetünk a Hold szerint, csak győzzük idővel és energiával.

Ajánlott tevékenységek

  • test: pihenés, fogyókúra, méregtelenítés, könnyű ételek
  • szépség: hajvágás, hajmosás, szőrtelenítés, bőrtisztítás, arctisztítás, nyugtató fürdő
  • háztartás: lomtalanítás, rendrakás, rutinmunka
  • kert: tőosztás, szaporítás, fák- és bokrok ültetése
  • kerülendő: spontán események, nehéz ételek
Heti holdriadó: hív a kötelesség

A nagy megújulás, és a heves szerelmeket hozó Újhold előtt éppen kellemes ez a tevékeny, ám kissé földhözragadt Szűz holdhatás. Önismeret: A randikkal, szívügyekkel, nagy lelkizésekkel várd meg inkább a szerdát. Most mindent részletesebben, aprólékosabban láthatsz. Hibákat, hiányosságokat fedezhetsz fel még ott is, ahol tegnap még minden jónak tűnt. A Hold most remek kritikai észrevételekkel ajándékoz meg, azonban nagyon vigyázz, mert  könnyedén beletaposhatsz még a legkedvesebb barátaid lelkivilágába is.Ha úgy érzed, eluralkodik rajtad ez a “semmisemjó” érzés, akkor keresgélj inkább magadban. A közelgő újhold segít majd változtatnod is. Most meghozhatod az elhatározást, hiszen megláthatod a saját életedben is a téged hátráltató dolgokat, szokásokat, embereket. A Hold most munkára,tevékenykedésre késztet, ugyanakkor fontos, hogy figyelj a tested és lelked jólétére is!

További részletek a Zöldéletmód blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top