Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: ismerd meg a kapcsolatok gyógyító erejét!

Kapcsolatainknak mindig gyógyító erejük van, attól függetlenül, hogy felismerjük-e bennük a gyógyítás és gyógyulás lehetőségeit, vagy használjuk-e ezt az erőt. Ezen a hétvégén mindannyian könnyebben felismerhetjük a párkapcsolataink csodálatos gyógyító hatalmát, a szinglik pedig olyan szerelemre lelhetnek, amely végre meggyógyítja a magány és a korábbi viszonyok sajgó sebeit.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégén újraálmodhatod az egész kapcsolatotokat. Most az a kérdés, hogy milyen kapcsolattal lennél boldog, mi az, amire vágysz, mi az, amit szeretnél. Ha ezekre a kérdésekre tudod a választ (és biztos is vagy benne), máris elindíthatod a változásokat, és a változtatásokat az életetekben. Amíg azonban két lehetőség között hezitálsz, addig könnyen elképzelhető, hogy végül mindkét lehetőség elúszik. Ne felejtsd el: ha megálmodtad végre magadban a megoldást, azt meg is fogod tudni valósítani.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje, hogy végre felfigyelj az álmaidra, a belső vágyképeidre, amelyek folyamatosan arról tájékoztatnak, hogy milyen kapcsolatra is vágysz valójában. Lehet, hogy az eddigi élettapasztalatod azt mondja, hogy el kell felejtened ezeket a vágyképeket, és kevesebbel kell beérned, mert nincs olyan jó. De pont ez az élettapasztalat az, amit meg kellene gyógyítanod magadban, hogy felfedezd: minden lehet olyan, mint az álmaidban.

Olvasd el ezt is!

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Beszélj! Talán azt gondolod, hogy a párod bezáródik attól, ha beszélsz, és idegesíti a hangod, nem érdekli a mondanivalód. De ez tévedés. Pontosabban félreértés. A párodat csak azzal tudod kiborítani, ha feleslegesen fecsegsz akkor, amikor ő éppen koncentrálna. Ha azonban olyasmiről beszélsz, ami mindkettőtöknek fontos, ha arról beszélsz, ami neked fontos, ha arról beszélsz, ami a szívedben van, akkor figyelni fog rád, és értékelni fogja, hogy megnyíltál előtte, és a bizalmadba avattad őt.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje, hogy megfogalmazd, és kimondd, hogy milyen szerelemre, milyen kapcsolatra van szükséged. Itt az ideje, hogy hangot adj a vágyaidnak. Lehet, hogy ezt most csak magadnak, az angyalaidnak és a barátnőidnek tudod kimondani, de ennyi pont elég is lesz ahhoz, hogy az események beinduljanak, és minden megváltozzon körülötted.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A természet gyógyító erejét a kapcsolatotok érdekében is használhatnátok. Nem kell nagy dolgokra gondolnod: elég lenne egy közös kirándulás, egy séta a természetben. Figyeld meg: hogyha kapcsolódtok a természettel, az megváltoztatja a hangnemet kettőtök között, sokkal könnyebb és lazább lesz a kommunikációtok. Erre a könnyed kommunikációra most szükségetek is van, hiszen mostanában kicsit akadozott közöttetek a párbeszéd. Ezért most ne akard elspórolni a hétvégi beszélgetést és kirándulást.

Ha csak keresed a szerelmet: Hidd el, minden félelmed természetes. Hidd el, nem furcsa, ha attól félsz, hogy az igazi talán nem is létezik, vagy hogy talán sohasem találkoztok. Ezek a félelmek nem furcsák, hanem alaptalanok. Valójában nincs okod attól félni, hogy nem találkozol a szerelmeddel, de arra sincs okod, hogy elfojtsd ezt a félelmedet. Ha a felszínre engeded, könnyebben meggyógyul majd.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégén a kölcsönös elfogadást gyakorolhatjátok egymással. Most tudatosan törekedj arra, hogy ne megváltoztatni akard a párodat, hanem elfogadni. Tudatosan törekedj arra, hogy ne befolyásold a döntéseit vagy a cselekedeteit, hanem fogadd el azokat. Természetesen ezért cserébe te is elfogadást fogsz kapni, ha pedig megszületik köztetek a kölcsönös elfogadás, arra is ránézhettek, hogy valójában nem az elvárások teljesítéséért szeretitek egymást, hanem önmagatokért.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje elfogadnod valakinek a közeledését. Lehet, hogy félsz ettől a kapcsolattól, és az is lehet, hogy ezek a félelmeid pusztán tudatalattiak. Az igazság az, hogy érdemes megvizsgálnod ezen a hétvégén, valóban felkészültél-e egy gyógyító kapcsolatra, vagy talán még félsz attól, hogy valaki mást engedj a szívedbe és az életedbe.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Nem vagy egyedül. A szerelmed mindenben melletted áll, és ezt ideje lenne tudatosítanod magadban. A hétvégén megfigyelhetnéd: milyen sok módon és milyen sokféleképpen áll melletted. Lehet, hogy ez nem úgy történik, ahogyan te elvárnád tőle, de biztos lehetsz benne, hogy minden szempontból a legtöbbet adja, amire képes. A hétvége segíteni fog nektek abban, hogy felfedezzétek: milyen sokat tehettek egymásért. Engedd meg a szerelmednek, hogy most úgy támogasson, ahogyan szeretne.

Ha csak keresed a szerelmet: Tudatosítanod kell magadban, hogy nem vagy magányos. Könnyen összekeverheted az egyedüllétet a magánnyal. Pedig a kettő messze nem azonos. Körülötted is rengetegen vannak, akik támogatnak téged, és akik szeretettel vesznek körül téged. Most figyeld meg: milyen sokan vannak, akik szeretnek, és akik támogatnak.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje az önkifejezésnek. Miközben elvárnád a szerelmedtől, hogy mindenben támogasson, talán te magad sem tudod, hogy mire van szükséged igazán. Ha pedig tudod, ki is mered mondani? El mered-e mondani a szerelmednek, hogy miben és hogyan támogasson? A hétvége legfontosabb feladata a számodra, hogy győzd le a hallgatásodat, és merd kimondani a vágyaidat. Lehet, hogy eleinte félénk vagy, de biztos lehetsz benne, hogy meg tudod csinálni, és biztos lehetsz abban is, hogy a szerelmed meghallgat.

Ha csak keresed a szerelmet: Légy egyedi, légy bátor, és vállald a különcségeidet is! A hétvégén önmagaddal kellene foglalkoznod (mások helyett), és azzal kellene törődnöd, hogy ki tudod-e mutatni a különleges egyéniségedet. Ha még nem tudod, hogy mi a különleges benned, most felfedezheted, és megélheted a személyiséged legérdekesebb részeit is.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Talán te is abba a hibába esel, hogy azt hiszed: nem vagy elég jó? Ezen a hétvégén a szerelmed mindent megtesz annak érdekében, hogy érezd: igenis elég jó vagy. A szerelmed azon dolgozik, hogy tudd: pontosan olyannak szeret, amilyen vagy. Nem lenne sokkal egyszerűbb hinni neki? Nem lenne sokkal egyszerűbb elfogadnod ezt a tényt, mint folyamatosan azt keresni, hogy mi bizonyítja ennek az ellenkezőjét? Most azzal növelheted az önbizalmadat, ha egyszerűen csak elfogadod a környezeted pozitív visszajelzéseit.

Ha csak keresed a szerelmet: Teljesen készen állsz egy boldog párkapcsolatra? Ha igen, jó hírem van: Ha most készen állsz, ez a párkapcsolat hamarosan meg is érkezik az életedbe, és elkezdődik a számodra. Neked nincs is más feladatod, csak annyi, hogy beengedd az életedbe ezt a szerelmet. Meg persze annyi, hogy felfedezd: ki az, aki mindent megtenne azért, hogy a szerelmed lehessen.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A kapcsolatod biztonságot nyújtó védőháló vagy inkább egy szakadozott halászháló, amelyből folyamatosan elszöknek a halak? Ha biztonságos védőhálóként éled meg a szerelmeteket, nincs más dolgod, mint ezt az érzést fenntartani. Ha azonban úgy érzed, hogy ez már csak egy megviselt és szakadt darab, akkor érdemes most nekiállnod a háló megfoltozásának. Ne felejtsd el: a szeretet gyógyító ereje csodákat tehet. A másik csodás kapcsolatgyógyító balzsam a kommunikáció: Merj megnyílni, és merj beszélni az érzésedről!

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy érezheted, hogy száguldanak veled az események, és egyre inkább felfedezed, hogy az ősz legalább annyira alkalmas a flörtölésre, mint a nyár, amit eddig a flörtök szezonjának gondoltál. Könnyen lehet, hogy észrevétlenül alakul egy nyáron kezdődött flörtöd szerelemmé a napokban, de az sem lenne meglepő, ha egy teljesen új ismeretségedből születne párkapcsolat a hétvégén.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Nyugalomra van szükséged, és arra, hogy a hét közben kissé megtépázott lelkedet valaki szeretettel balzsamozza be. Ez a valaki a szerelmed lesz, aki most mindent megtenne azért, hogy a kedvedbe járjon. Mennyivel egyszerűbb hagyni ezt, mint feltételeket szabni vagy más módon megnehezíteni a dolgát? Lehet, hogy vele is volt némi gondod a héten, de ne felejtsd el, ez semmiképp sem jelenti azt, hogy ne kérhetne bocsánatot, és te ne bocsáthatnál meg neki. A hétvége legnagyobb sikere az lesz, ha tiszta lapot nyittok egymásnak.

Ha csak keresed a szerelmet: Most önmagadra kellene koncentrálnod, és talán az sem baj, ha lemondasz néhány hétvégére tervezett programot. Szánj időt a hétvégén arra, hogy önmagadban lehess, hogy egy kicsikét gondolkodj, és elvégezhess egy leltározást: Azt kellene megállapítanod, hogy mi az, aminek mennie kell, és mi az, ami maradhat. Mi az, amin változtatnál, és mi az, ami valójában úgy jó, ahogyan van?

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Mutasd ki a nagyrabecsülésedet a hétvégén. Mintha mindig csak arra várnál, hogy a szerelmed értékeljen téged, és közben egyáltalán nem szánnál időt arra, hogy te is értékeld őt. Tudod, mit? Szóljon most ez a hétvége róla! Mond ki azokat a kedves szavakat, amelyeket eddig magadba fojtottál, és ne fukarkodj a pozitív megerősítésekkel. Hidd el, ezzel nemcsak a szerelmed önértékelését javítod, de hosszú távon a kapcsolatotoknak is jót teszel. Ne gondold, hogy a dicséretektől elbízza magát, hiszen neki is szüksége van pozitív megerősítésekre (és neked is).

Ha csak keresed a szerelmet: Mit szeretsz magadban? Minél több dolgot szeretsz magadban, annál valószínűbb, hogy az életedbe belép a nagy Ő. Hiszen mások azt szeretik meg a legkönnyebben bennünk, amit már mi is felfedeztünk önmagunkban. A hétvégén készíthetnél magadról egy szeretetleltárt, amiben összegyűjtöd, hogy mi mindent szeretsz önmagadban. Talán elsőre ez furcsának hangzik, mégis segít erősíteni az önbizalmadat, ha legalább 10 jó dolgot találsz magadban.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Fontos, hogy tudd: a szerelmed nem befolyásolni akar, nem az irányítást szeretné magához ragadni, hanem egyszerűen jót szeretne neked. Ezt azért érdemes tisztáznod magadban, mert úgy tűnik, hogy most nagy hangsúlyt szeretnél fektetni az önállóságodra. Természetesen megteheted, hogy egy kis időt egyedül töltesz, és megteheted, hogy bizonyos kérdésekben egyedül hozol döntést. De ne hozz egyedül döntést kettőtökre vagy a családra vonatkozóan. Ezekben az ügyekben most mindenképp kérd ki a szerelmed véleményét!

Ha csak keresed a szerelmet: Nézd meg, mennyi előnye van annak, hogy szingli vagy! Tudnod kell, hogy ebből az állapotból akkor fogsz továbblépni, amikor megszeretted azt. Ez ugyanis azt jelzi, hogy kerek egésszé vált az életed, olyanná, hogy szívesen csatlakozik hozzá bárki párként. Épp ezért itt az ideje annak, hogy elkezd élvezni az életedet és felfedezni a szépségeit! Ebben nagy segítségedre lesznek a barátaid.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Nyugodtan kérj bocsánatot! Nyugodtan vizsgáld meg magadban, hogy mivel bántottad meg a párodat. Igen, ez akkor is fontos, ha úgy érzed, hogy ő bántott meg téged. Nagyon valószínű, hogy az, amit ő tesz, vagy tett, csak reakció valamire, amit tőled kapott. Tehát az a legegyszerűbb mindkettőtöknek, ha nem gyűjtögetitek tovább a vélt vagy valós sérelmeket hanem bocsánatot kértek és adtok egymástól, egymásnak. A megbocsátás gyógyító erejével gyorsan meg tudjátok javítani a szerelmeteket.

Ha csak keresed a szerelmet: Bocsáss meg az exeidnek, és bocsáss meg magadnak, hogy hagytad úgy haladni az eseményeket, ahogy azok történtek. A csillagok szerint eljött az ideje annak, hogy felkészülj végre a következő jól működő kapcsolatodra. Ugye te sem szeretnéd, ha az új szerelmed hozná magával az exeit (legalábbis fejben, és szívben)? Neked sem tenne jót, ha úgy kezdenél bele a következő párkapcsolatodba, hogy még haragszol valakire.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top