Ezo

Egy nap, amikor még a férfiak is mosogatnak

Most mindenki arra vágyhat, hogy otthon legyen; olyanok között, akik szeretik és elfogadják. Ha éppen szabin vagy, akkor már érezheted is arcodon a szélesre kúszó vigyort. Ha pedig dolgoznod kell, akkor se szomorkodj; siess haza, és valósítsd meg terveid! A Rák fogyó Hold most hatékonnyá tesz mindenben, ami az otthonhoz kötődik.

Fogyó Hold ~ Ajánlott tevékenységek

  • test: aktivitás, sport, méregtelenítés, fogyókúra, folyadékfogyasztás
  • szépség: tisztítókúra, nyugtató fürdők, bőrtisztítás
  • háztartás: nagymosás, vizes takarítás: felmosás, lemosás, átmosás, mosogatás (férfiaknak különösen jól mehet most)
  • kert: szobanövények öntözése, gyógynövények ültetése
  • ajánlott gyógynövények: vasfű, zsálya
  • kerülendő: fodrászat, nehéz kerti munkák, pénzügyek intézése, hiszti, szakítás, önsajnálat, édességfalás
Egy nap, amikor még a férfiak is mosogatnak

A víz őselem hullámokat hozhat hangulatodba is, így a sok pozitívum mellett, előbújhat belőled egy panaszkodós, hisztizős szörnyecske. Hajtsd csak el! Önismeret: még könnyek is könnyebben hullanak a Rák Hold idején; főleg a magányos önsajnálat vehet erőt rajtad. Kérlek, ha panaszkodni hallod magad, kérdezd meg magadtól, hogy előbbre visz-e, jobb-e attól, ha keseregsz rajta. A fogyatkozó Hold mindig tevékenykedésre biztat, most sincs ez másképp! Érezd, ahogy eláraszt a tyúkanyóerő, és tisztítsd, szépítsd otthonod! Hívd meg szeretteid egy vacsorára, vagy élvezd a magányt, és bújj lakberendezős vagy főzős magazinokat. Nőiességed erejét élvezheted most, és csak rajtad múlik, hogy ez egy tündér vagy egy hárpia formájában nyilvánul meg benned.

További részletek a Zöldéletmód blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top