Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: több mint boldogság

Mi lehet az, ami több, mint a boldogság? A szerelem? A szeretet? A béke? Sokan, sokféle választ adhatunk erre a kérdésre, a csillagok pedig azt üzenik neked, hogy ezen a hétvégén megkapod azt a pluszt, amitől az életed több lehet, mint ami eddig volt. Mindegy, hogy neked milyen többletre van szükséged, azt most megteremtheted magadnak.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Most az érdekel téged, hogy mi lesz jövőre. Úgy tűnik, hogy ezt a hétvégét a jövő tervezgetésével szeretnéd tölteni, arra azonban nincs garancia, hogy a párod is erre vágyik, vagy inkább valami teljesen mással szeretne foglalkozni. Érdemes lenne megkérned őt, hogy vegyen részt a tervezgetős projektedben, például betervezhetnétek egy órát, amikor csak a közös terveitekkel foglalkoztok. Ez a párodat is feldobja majd, de ennél többre talán nincs most felkészülve.

Ha csak keresed a szerelmet: Igen, van értelme annak, hogy a szerelmes jövődet tervezgeted. Nem baj, ha még nem ismered a szerelmes hercegedet, aki ebben a  jövőben a partnered lesz. Nem  baj, ha ez a jövő még csak távoli dolog a számodra. Ha most beleengeded magadat a boldogság és a szerelem tervezgetésébe, az segít neked abban, hogy megteremthesd a következő boldog párkapcsolatodat a leendő szerelmeddel.

Olvasd el ezt is!

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Több erotikára vágysz a kapcsolatodban. Ezen a hétvégén sokkal fontosabbak lesznek neked az érintések, mint máskor, és emiatt mindent meg is teszel az intim pillanatokért. Könnyen lehet, hogy a szerelmed nem is érti, mi történt veled, és lehet, hogy nem tudja azonnal felvenni a fordulatszámot. Most érdemes egy kis időt hagyni neki arra, hogy tudjon reagálni a kéréseidre, és hogy fel tudja ismerni ezt az új vágyadat is.

Ha csak keresed a szerelmet: Igen, a szex fontos, és úgy érezheted, hogy most különösen fontos neked, hogy olyan szerelmes partnert találj, akivel a szexben is minden működik. Sok Bika választja ezt a hétvégét az egy éjszakás kalandokhoz, és lehet, hogy néhányan azzal az alapállással teszik ezt, hogy abból majd egy párkapcsolat fejlődjön ki. Lehet, hogy nem lesz ennyire rózsaszín a helyzet, erre nem árt felkészülnöd.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Végre felébredsz! Végre felébredsz arra, hogy mi is az, amire neked egy kapcsolatban valójában szükséged van. Ez pusztán akkor rossz hír, ha eddig egy megalkuvó, kompromisszumokkal teli kapcsolatban éltél. Ez az a kapcsolattípus, amit nem nagyon leszel képes elviselni a továbbiakban. Ha azonban eddig is az egymásra figyelés és a kölcsönösség jellemezte a kapcsolódásotokat, akkor minden marad a régiben, vagy még őszintébbé válik.

Ha csak keresed a szerelmet: Tudod, hogy mire van szükséged egy párkapcsolatban? Valóban tudod? Vagy csak azt képzeled, hogy tudod? Ez a hétvége segít tisztáznod olyan kérdéseket, amelyekre eddig nem volt valódi rálátásod. Ehhez a barátaid szolgáltatnak segítséget, akik olyan párkapcsolati helyzeteket mutatnak neked, amelyek segítenek kioldanod, feloldanod a benned lévő görcsöket.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Rend a lelke mindennek. Most arra vágysz, hogy rend és nyugalom legyen körülöttetek, és minden egy előre megbeszélt forgatókönyv szerint működjön az életetekben. Ennek természetesen több akadálya is lesz. Az egyik rögtön az élet maga, amely nem annyira szokott sablonos lenni, a másik pedig a párod, aki ódzkodik mindenfajta forgatókönyvtől, és hasonló merev előírástól. Ha elfogadod az ő igényét a spontaneitásra, sokkal könnyebb lesz mindkettőtöknek.

Ha csak keresed a szerelmet: Mindenáron azt szeretnéd, hogy biztosítékot kapj attól, akivel éppen ismerkedsz. Azt szeretnéd, ha ő megígérné neked, hogy örökre minden rendben lesz, és minden működni fog köztetek. Ilyen biztosíték nincs, azt valójában te is tudod. Ezért ahelyett, hogy ehhez kezdenél el ragaszkodni, inkább figyelj a jelen pillanatra, és élvezd azt, ami most van.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan sok mindent akarsz belesűríteni ebbe a két napba, mintha egy kéthetes nyaralásra készülnél. Nem hiszem, hogy ez jó ötlet, és valószínűleg a családod sem lesz lelkes ettől a rengeteg tervtől, feladattól, elhatározástól és programtól. Ha csak egyvalamit választhatnál, mi lenne az? Könnyen lehet, hogy ha magadba nézel, rájössz, hogy valójában az otthoni lustálkodást, a szerelmes összebújásokat és a nyugalmat választanád.

Ha csak keresed a szerelmet: Erős benned a vágy, hogy történjen csoda veled a hétvégén. A csillagok szerint erre meg is van minden esélyed, főleg akkor, ha most felismered, hogy nem az a legjobb a számodra, ha az elvárásaid mentén alakítod a programodat. Engedd, hogy az események sodorjanak, mert most tényleg váratlan csodákat, és meglepő fordulatokat hoznak neked.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Az elengedés és az újrakezdés bűvkörében telik a hétvégéd. Most elengedheted azokat a félelmeidet, hogy valami nem fog működni köztetek, és újrakezdhetitek, tiszta lappal a kapcsolatotokat. Még az is jó ötlet lenne, ha újrajátszanátok az első randitokat, így felidéznétek azt a sok reményt, vágyat és izgalmat, amik az első időszakotokat jellemezték. Fontos tudnod, hogy a szerelmed mindenben melletted áll, csak hagynod kell, hogy a maga módján tegye ezt meg.

Ha csak keresed a szerelmet: Az elengedés és az újrakezdés bűvkörében telik a hétvégéd.Lehet, valaki meggyőz arról, hogy megérdemel még egy esélyt, és van értelme vele újrakezdened. A csillagok szerint igaza van, de az korántsem biztos, hogy ez a második (harmadik) nekifutás sikeresebb lesz, mint az első. Az azonban biztos, hogy nagyon is sokat fogsz tanulni belőle te is, és ő is sokat fejlődhet egy ilyen újabb esély hatására.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Van benned némi félsz azzal kapcsolatban, hogy hogyan alakul a hétvége. Különösen igaz lesz ez akkor, ha már vannak gyerekeitek, és ha most egy nagyobb családi jövés-menés van betervezve hétvégi programnak. A félelmeid ellen a szerelmed lesz a legjobb ellenszered. Egyszerűen kérdezd meg őt, hogy mi a nyugalma titka, és mi az, amiért nem hajlandó felhúzni magát. Hidd el: ti ketten vagytok egymásra a legjobb hatással, és ha összefogtok, akkor még a legfélelmetesebb hétvégi program is jól sikerül majd.

Ha csak keresed a szerelmet: Azokat a félelmeket, amiket mások szeretnének rád nyomni, nem szabad átvenned ezen a hétvégén sem. Különösen akkor kell erre figyelned, ha családi programokon veszel részt, hiszen most megint megtalálhatnak a rokonoktól származó előítéletek, félelmek és elvárások. Ahhoz, hogy ezeket legyőzhesd arra van szükséged, hogy tudd: Te vagy az, aki a döntéseket meghozod az életedben, te irányítod a sorsodat.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Van köztetek egy félreértés. Ezt jobb lenne még idejében tisztázni, mielőtt igazán eldurvulna a helyzet, vagy mielőtt valaki megemelné a hangját. Tulajdonképpen a veszekedések teljesen elkerülhetők lennének, ha mindenki figyelne arra, hogy megértse a másikat, és nemcsak arra, hogy neki igaza legyen. Válaszd ezt az utat a hétvégén, válaszd a megértést, az elfogadást és az empátiát. Ez segíteni fog abban, hogy megoldjátok ezt a kommunikációs helyzetet.

Ha csak keresed a szerelmet: Mi a legnagyobb párkapcsolati félelmed? Talán pont az, hogy nem fog sikerülni, nem fog összejönni, vagy, hogy sehol sincs a megfelelő ember? Most, ezen a hétvégén el kellene engedned ezeket a félelmeidet. Most ezen a hétvégén rá kellene nézned arra, hogy ezek a félelmek mennyire alaptalanok, és mennyire csak a múlt eddigi tapasztalataiból táplálkoznak. A múlt azonban elmúlt, a jövődet most teremted.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Bizonyítékot szeretnél, nem ígéretet. Bizonyítékot arra, hogy a szerelmed szeret téged. Nos, jó hírem van: van bizonyíték. Minden nap ennek a ténynek a bizonyítéka, különösen a morgós hétköznapok. Itt az ideje annak, hogy észrevedd ezt. Itt az ideje annak, hogy tudatosítsd magadban: az élet magától tesz elétek olyan helyzeteket, amelyekben bizonyíthattok, nem kell neked még újabb próbákat kitalálnod. A hétvége legfőbb feladata, hogy észrevedd: mennyi támogatás van körülötted.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne hagyd, hogy a kétségek legyőzzenek, és ne hagyd, hogy a kételyeid elhatalmasodjanak rajtad. Ezek a kételyek azok, amik megakadályozzák, hogy felismerd: ott van melletted valaki, aki egyre közelebb és közelebb kerül hozzád. Ott van melletted valaki, aki pontosan tudja, hogy mire van szükséged, és talán jobban ismer téged, mint te magadat.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Ez a hétvége a gyógyítás hétvégéje lesz a kapcsolatotokban. Most jött el az az idő, amikor a régi félelmek meggyógyulhatnak, és amikor a nagy változások elindulhatnak köztetek. Ehhez őszinte szavakra, és merészségre lesz szükség. Igen, jól érzed: a merészség ahhoz kell, hogy ki merd mondani ezeket az őszinte szavakat, és hogy meg tudd fogalmazni mindazt, ami eddig csak ködös gondolatgomolyagként volt jelen benned.

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelem loppal és lassan érkezik. Voltaképp lehet, hogy észre sem veszed, úgy lopakodik be az életedbe. Lehet, hogy egyszer csak megérint a gondolat: valakivel már jóval több lehetne köztetek, mint ami most van, de eddig a félelmeitek voltak azok, amelyek lebénítottak benneteket, és amelyek megnehezítették, hogy felismerjétek, milyen mély vonzalom van köztetek.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Az önállóságot és az önfejűséget elég veszélyes dolog összekeverni. Ez minden helyzetben igaz, de a mostani hétvégén különösen nagy szükséged lesz arra, hogy tudatosítsd magadban: attól még lehetsz önálló, hogy nem leszel teljesen önfejű, akaratos, makrancos és makacs. Az önállóságba igenis belefér az, hogy mindketten egyeztetitek egymással az önállóságotokat. Hiszen pont erről szól egy kapcsolat. De persze az sem lenne jó, ha mindig úgy kell megmondania valakinek, hogy mit csinálj.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje, hogy megérts valamit: ebben az életszakaszodban egy nagyon fontos párkapcsolati feladatod van. Méghozzá egy olyan tanulnivaló, amelyhez nem kell pár (ezért nincs melletted momentán senki). Most azt kell megtanulnod, hogy hogyan lehetsz kerek egész és boldog egyedül is. Amint megvan ez az állapot, felfedezheted, hogy milyen újfajta párkapcsolati mintákra van szükséged a további boldogságodhoz.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Ez a hétvége a gyűjtés és az építkezés ideje. Most olyan benyomásokat, és élményeket gyűjthetsz össze, amelyeket beépíthetsz a párkapcsolatodba és az életedbe, ezáltal pedig sokkal jobb és élvezetesebb lesz az életed. Érdemes lesz minden helyzetbe ezzel a kérdéssel belemenned: mit tanulhatok ebből a helyzetből most? Mi az az inspiráció, amit elvihetek magammal, és mi az, amit érdemes megváltoztatnom? Ha a párodat is ráveszed erre a játékra, és megbeszélitek az ötleteiteket, az lesz a leghasznosabb mindkettőtöknek.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán észre sem veszed, de egyre több udvarlót gyűjtöttél be magadnak. Talán észre sem veszed, de most már sok-sok nyitott ajtó áll előtted, és neked csak azt kell eldöntened, hogy melyiken lépsz be. Könnyen lehet, hogy nemsokára már egy boldog párkapcsolatban élsz, és ennek az alapjait ezen a hétvégén, ezekben a napokban fektetheted le. Csak ehhez kell egy kis bátorság, hogy felvedd a telefont, vagy elmenj egy rendezvényre.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top