Ezo

30 perc után mindenki képes érzékelni az aurát

Az auránk rengeteg információt is közölhet a személyiségünkről és az aktuális állapotunkról. A profi auraelemzésből az is kiderül, milyen a párkapcsolatunk, és mennyire szeretjük magunkat.

Az auráról szóló előző cikkben említettük, hogy az aura esetében nem beszélhetünk jó és rossz színekről, mert mindegyiknek van pozitív és negatív tulajdonsága is. Minél világosabb az aura, annál jobb állapotban van a tulajdonosa – derűlátóbb és sikeresebb –, ha pedig sötét, az azt jelenti, hogy “sötéten látja” a világot.

Tanud meg az auralátást!
Fotó: Bognár Tas

Túl sötéten látjuk a dolgokat

Bognár Tas auraszakértő tapasztalatai szerint Magyarországon az emberek nagy részének sötét az aurája. A legrosszabb azoknak a helyzete, akik több évtizede ülőmunkát végeznek, nem mozognak, testileg passzív állapotban vannak, nem élvezik a munkájukat – tehát érzelmileg is passzívak –, és szellemi kihívásokkal sem szembesülnek. Ha ezek a tényezők együtt jelentkeznek, az aura nagyon gyorsan besötétül, negatív üzemmódba kerül: lelassul az emésztés, problémák lehetnek a vízháztartással és a vérnyomással. Akinek ilyen az aurája, az negatívabban látja a jelent és a jövőt, a problémamegoldási struktúrái beszűkülnek, gondolkodási képességei lelassulnak.

A cél tehát az, hogy a minket körülvevő energiamező minél világosabb legyen. (Nem véletlen, hogy a legmagasabb szintű tudatállapotban levőket “megvilágosodottnak” hívjuk.) Az aura a “testi, lelki és szellemi töltöttségtől” lehet világosabb, töltés hiányában pedig elveszti az erejét, mondja Bognár Tas. Feltölthet a meditáció, egy jógaóra, egy jó stand-up előadás, de akár egy finom kapucsínó is, amikor örömet okoz. Minden egyes nap boldoggá kell magunkat tenni, és el kell engedni a régi fájdalmakat.

A másnaposság nemcsak másnap látszik

Az aura színét a fentieken kívül még számos tényező befolyásolja. Drasztikus események, mint például a berúgás, vagy olyan különleges állapotok hatására, mint a terhesség vagy a szerelem, az aura összetétele, szerkezete és kiterjedése megváltozik. A másnaposság valójában nem egy, hanem kb. 4 napig tart, ennyi időre van szüksége ugyanis az aurának, hogy regenerálódjon egy komolyabb buli után. Bántalmazás és komoly traumák esetén bizonyos auralátók szerint ki is tud szakadni, egy fájdalmas szakításkor csonkolódhat, a folyamatos negatív behatások miatt pedig szivároghat is, amelynek következtében tulajdonosa lassan elveszti az energiáját.

Tanud meg az auralátást!

Mindenki képes látni az aurát

Az aura egyszerűbb rétegeit bizonyos körülmények között mindenki meg tudja figyelni, mondja a szakértő, kellő gyakorlással pedig meg lehet tanulni az auralátás képességét. Az első gyakorlatok egyike az, hogy egy félhomályos helyiségben, sötét háttérnél kezdjük el nézni a két mutatóujjunk között áramló energiát, majd 10 perc után az egész kézfejünk körüli aurát. 

Fontos, hogy ne fáradtan álljunk neki a gyakorlatnak – ne péntek délután, egy végigdolgozott hét után kimerülten –, hanem sport vagy más aktivitás után érdemes elkezdeni az energiamező megfigyelését. Nem szabad néhány perc után feladni, a szakértő szerint a tanítványai 20 százaléka 15 perc után kezd látni valamit, 30 perc után pedig mindenki képes érzékelni az aurát. Az észlelés többféle gyakorlattal javítható, pl. a pupilla rugalmasságának és a periférikus látás fejlesztésével.

Nem lehet tökéletesen lefényképezni

Több mint egy évszázados kutatásnak köszönhetően az aurát ma már meg lehet képileg jeleníteni, bár teljes egészében lefényképezni lehetetlen, annyira összetett ez az energiamező. Fotózásával a 19. század vége óta próbálkoznak a tudósok, először a keleti tanításokra is nyitott Nicola Tesla kísérelte meg az energiamező képi rögzítését 1891-ben. Több köztes lépés után Szemjon Kirlian 1970-ben lefényképezett egy frissen levágott falevelet, és azt tapasztalta, hogy a hiányzó rész körvonala, elektromágneses tere is megjelenik a képen. A legfejlettebb technológia jelenleg az ún. Progen-féle AuraCamera, ami a tenyér akupunktúrás pontjain keresztül méri fel az aurát. Ebből a különleges készülékből összesen három van Magyarországon.

Mit árul el az elemzés?

Egy auraelemzés során lelki-szellemi állapotfelmérés történik – meséli a szakértő. Megtudhatjuk, milyen típusú az auránk, hol vannak vannak alul- és túlműködések, milyen az energetikai állapotunk, ezenkívül a párkapcsolatunkról – vagy annak hiányáról is árulkodik az energiaburkunk. Arra is választ kaphatunk, hogy milyen energetikai blokkok okozzák az egészségügyi problémáinkat.

Egy auraelemzés egyben személyiségelemzés is. Kiderül, miért kap mindig rossz jegyet magatartásból egy gyerek, mennyire illik hozzánk a partnerünk, és hogy valódi hivatásunkkal foglalkozunk-e. Ha tisztában vagyunk az auránk állapotával, az életünk számos területére és a problémáink megoldására is fény derülhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top