nlc.hu
Ezo
Hétvégi szerelmi horoszkóp: őszi nyűgök elől a szerelembe

Hétvégi szerelmi horoszkóp: őszi nyűgök elől a szerelembe

A szerelemben mindig boldogságot találhatsz. Ez a hétvége arról a felismerésről szólhat a számodra, hogy a szeretetteli kapcsolódások, a szerelem mindig inspirálnak és előrevisznek. A féltékenységgel teli birtoklási vágy nem a szerelem jellemzője, sokkal inkább a szerelem után maradó űr egyik vészjósló tünete. A csillagok most azt kérik tőled, hogy fedezd fel magadban: az igazi szeretet és szerelem nem korlátoz, nem zár aranykalickába, hanem társakat ad a repüléshez és a közös szárnyaláshoz.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: A környezeted tele van önjelölt párterapeutákkal, és mindenki kitűnően ért ahhoz, hogy elemezze a kapcsolatodat a szerelmeddel. Az más kérdés, hogy az érzelmek és érzések birodalma távol áll a logikától, így az észalapú megközelítés a legjobb esetben is csak hozzávetőleges támpontokat adhat. Tehát ahelyett, hogy belemerülnél az észérvek elemezgetésébe, inkább azt kérdezd a barátaidtól, hogy a szívük mit súg. Könnyen lehet, hogy a társad gondolkodásmódját, pontosabban érzésmódját abból érted meg, ha elbeszélgetsz a barátaiddal a saját szívügyeikről.

Ha csak keresed a szerelmet: Gyakorold az ismerkedést és az örömteli kapcsolódásokat. Bár talán él benned vágy egy kis őszi begubódzásra, valójában arra van szükséged, hogy összeszedd magadat, és belevágj egy kis kalandozásba. Mozdulj ki otthonról, menj társaságba, és engedd, hogy a barátnőid és barátaid irányítsák a helyzeteket. Hiszen így könnyen kiderülhet, hogy valaki a társaságban régóta szeretne megismerkedni veled, csak eddig nem volt rá módja.

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Tudod, mitől kaphatjátok a legmélyebb párkapcsolati gyógyulásokat? Igen, az őszinteségtől. De vigyázat, ne keverd össze az őszinteséget a nyers megfogalmazással. Az őszinteség nem a közlés mikéntjére, hanem a tartalmára vonatkozik. A  valódi őszinteség a szív legbelsőbb érzéseiről beszél kendőzetlenül, de a szeretet nyelvén. Azaz most nem az a dolgod, hogy ledorongold a másikat, és jól megmondd neki a véleményedet róla és a viselkedéséről, hanem az, hogy önmagadról, a saját érzéseidről beszélj őszintén. És persze ő is beszéljen a saját érzéseiről!

Ha csak keresed a szerelmet: Őszinte, mély kapcsolódásra, egy csodásan működő inspiratív párkapcsolatra vágysz?  Akkor itt az ideje, hogy ennek megfelelően ismerkedj. A túlzó szépítések, a taktikus fondorlatok és a kis füllentések bármennyire is izgalmassá teszik az egód szerint az összhatást, valójában csak összezavarják a másikat. Ha őszinte szeretetre vágysz, akkor legyél őszinte már az első pillanatban is. Hidd el, az igazság, még ha szerinted nem is olyan szexis, mint egy sejtelmes megjegyzés, sokkal jobbat tesz a leendő kapcsolatodnak.

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Mintha folyton kétely bujkálna benned, hogy vajon jól választottál-e. Mintha folyamatos megerősítésre vágynál, nem értvén, hogy a hétköznapok bizony nem mindig olyanok, mint egy hollywoodi film happy endje. Ez a hétvége segít neked megérteni azt, hogy nem kell minden érintéseteknél szikrázó tűzijátékot tapasztalnod, nem kell hogy minden pillanat mesebeli legyen, mert ettől még ő a lelki társad. Itt az ideje, hogy észrevedd, ki az az ember, aki melletted van, veled él, és milyenek az ő vágyai. Most figyelj a másikra, és vedd észre, hogy a hétköznapok felszíne alatt ő még mindig ugyanaz az ember, akibe beleszerettél.

Ha csak keresed a szerelmet: Lelki társad bárhol, bármikor szembejöhet veled, mert lelki társad létezik. És igen, valahol itt van a közeledben. Itt az ideje, hogy elengedd azokat a félelmeidet, amelyek a lelki társakhoz és a párkapcsolatokhoz kötődnek. Nemcsak arra gondolok, hogy “Nem érdemlem meg” vagy: “Ugyanolyan lesz, mint az előző!”, hanem olyanokra is, mint: “Én csak az ikerlángom-duálpárom-kiválasztott szerelmemet keresem”. Ezek csak szavak. Olyan szavak, amelyek jól mutatnak a könyvek és tanfolyamok címeiben, de neked egy működő párkapcsolatra van szükséged, nem jól hangzó címkékre.

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Flörtölj újra a szerelmeddel – erre biztatnak a csillagok. Lehet, hogy ez az ötlet elsőre egy kicsit furcsa, és egy kicsit talán meghökkentő is. De gondolj bele: a szerelmet azzal tudod megőrizni, ha teszel érte. Ez pedig flörtöt, szenvedélyt és vérpezsdítő programokat jelent, csupa olyasmit, amihez talán már fáradtnak, öregnek érzed magad, vagy talán azt hiszed, hogy a kapcsolatotok már túl van azon a szakaszon. De nem, a kapcsolatotoknak sohasem lenne szabad kilépniük a mézeshetek szakaszából. Ha kilépett, akkor vissza lehet hozni ezt az időt bármikor.

Ha csak keresed a szerelmet: Flörtölj! Talán attól félsz, hogy ha flörtölsz, akkor mások ítélkeznek feletted, és azt hiszik, túl könnyűvérű vagy. A flört azonban valójában arról szól, hogy kiterjeszted a vonzó nőies (vagy éppen férfias) energiáidat másokra, hogy megmutathasd nekik: ez a világ valóban tele van szeretettel, szenvedéllyel, nevetéssel és vonzó emberekkel. Nem mellesleg pedig a flörtből születhetnek a legjobb kapcsolatok is.

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje annak, hogy elengedd a betáblázott menetrendet, és ne csak azt, amelyik a hétvégére vonatkozik, de azt is, amelyik a kapcsolatotokra. Olyasmire gondolok, amikor folyton ahhoz a tervhez méricskéled az életeteket, ami a fejedben van. “Már házasoknak kellene lennünk.” “Már gyerekünknek kellene lennie.” “Másoknak ilyenkor már unokái vannak.” Ezek az elvárások csak megnehezítik, hogy észrevedd: tele van az életed, az életetek boldog pillanatokkal. Tele van a közös életetek annyi szépséggel és gyönyörűséggel, amennyi másoknak talán nem adatott meg. Örülj ezeknek, és hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje annak, hogy elengedd a betáblázott menetrendet, és ne csak azt, amelyik a hétvégére vonatkozik, de azt is, amelyik a kapcsolatotok kialakulására. Lehet, hogy az, akivel most ismerkedsz, nem pont a te tempódban képzeli el egy kapcsolat felépülését. Igen, tudom, ezt szeretnéd úgy értelmezni, hogy gyorsabban. A gyakorlatban azonban ez inkább lassúbb tempót jelent. Szóval megéri várnod, és megéri szeretettel várnod arra, hogy az események az általad elképzelt irányba forduljanak.

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az idő, hogy megint szabad legyél. Szabad lehetsz egy kapcsolaton belül, és bizony néha arra van szükségünk, hogy a kapcsolaton belül kapjuk meg a számunkra szükséges szabadságunkat. Figyeld meg, lehet, hogy a társad lesz a szabadságvágyad legnagyobb támogatója. Hiszen ő is érzi, hogy ha túl sokáig lemondasz a saját vágyaidtól a család miatt, az gúzsba köthet. Itt az ideje visszavenned a saját vágyaidat, a saját céljaidat (és persze megtartani a gyerekekét és a családét), és szárnyalni. De az is lehet, hogy már eleget próbálkoztál ezzel, és most már a kapcsolattól is szeretnél szabaddá válni. Mielőtt döntesz, állj meg egy pillanatra és gondolkodj, nem kell elhamarkodnod semmit sem.

Ha csak keresed a szerelmet: Egyszerre vágysz kötöttségekre és szabadságra. Itt az ideje megvizsgálnod valamit magadban: Lehetséges, hogy a párkapcsolati nehézségeid valójában az elköteleződéstől való félelmeidben gyökereznek? Lehetséges, hogy miközben egy szerető kapcsolatra vágysz, attól félsz, hogy mi mindent kell feladnod ezért? Ha így van, nem kell megijedned, ez teljesen természetes, és már az gyógyító erejű, ha felfedezed: ezek a félelmeid nehezítik a helyzetedet. Itt az ideje, hogy megértsd: a valódi szerelmes kapcsolat felszabadít és nem leláncol.

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Néha úgy érzed, hogy két teljesen külön világ vagytok, mintha tűz és víz lennétek. Máskor pedig olyan mély az összekapcsolódásotok, mintha valóban egy lélek lennétek. Mostanában ismét kétfelé húznak benneteket az energiák, de nem kell félnetek ettől a folyamattól. A köztetek lévő mély szeretet – ha még megvan – képes lesz összetartani a kapcsolatotokat, így egy kis időre nyugodtan elengedhetitek egymást. Ha pedig most mégis hosszabb időre kell elválnotok, engedd meg magadnak-magatoknak, hogy ismét megváltozzanak bennetek a dolgok, és ismét boldogok legyetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy tűnik, hogy egyelőre egy laza kapcsolat kezdődhet az életedben. Egy olyan kapcsolat, amelyben csak lazán kapcsolódtok egymáshoz, és amelyben sok-sok szabadidőtök van mindkettőtöknek. Igen, lehet, hogy ez a te szempontodból csak egy barátság kis extrákkal. De könnyen lehet, hogy az új szerelmednek szüksége van még egy kis időre, hogy közeledni tudjon hozzád, és hogy el tudjon köteleződni melletted. Ezt a kis időt pedig miért ne tölthetnéd egy mély barátságban valakivel, aki szórakoztató és izgalmas partner?

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Ki és mi hat a kapcsolatotokra? Ki és mi az, ami még mindig befolyásol benneteket? Könnyen lehet, hogy a múlt árnyékai még mindig ott laknak veletek, és ha megnézzük, bizony sokféle árnyék született a múltatokban. Mindegy, hogy egy előző kapcsolat emléknyomai vannak-e veletek, és mindegy, hogy erről a kapcsolatról, erről az emlékről tud-e a másik, ez megronthatja a viszonyotokat. És természetesen az egymással folytatott veszekedések és nehéz pillanatok árnyai is ott lakhatnak veletek. Itt az ideje minden árnyat kiebrudalni, és csak a jelen pillanat érzéseire, a jelen pillanat szeretetére figyelni!

Ha csak keresed a szerelmet: Nem kellene hagynod, hogy félelmeid legyenek amiatt, hogy mi minden történt a múltban veled. Nem kellene hagynod, hogy azt gondold: “Minden férfi/nő egyforma.” Itt az ideje annak, hogy észrevedd, amíg a múltban élsz, és attól félsz, hogy újra elköveted ugyanazokat a hibákat, addig semmi sem történik. Szabadítsd fel magad, és engedd meg magadnak a változást, ami így végre újra egy szeretetteli kapcsolatot hoz el neked.

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A köztetek lévő erős, mély, szinte már-már mágneses vonzalom felerősödik, és a libidótok is az égbe szökik. Igen, ez azt is jelenti, hogy megint tele lesz az életetek izgalmakkal és szervezéssel, mert úgy tűnik, hogy az igazán romantikus és szenvedélyes pillanatokat valamiért úgy kell megszerveznetek. Ez a fajta szenvedély új szabályokat és új helyzeteket hozhat a párkapcsolatodba. Hidd el: minden újdonság lehetőség arra, hogy ebben az új helyzetben végre megtapasztald azt a mély nyugalmat és belső békét, amire mindig is vágytál. Most fontos, hogy ne feledkezzetek meg a pihenésről sem, és arról, hogy az együtt töltött idő után szánjatok időt a családra is.

Ha csak keresed a szerelmet: Mély vonzalmat érzel valaki iránt, és hajlamos vagy azt gondolni, hogy csakis ő lehet az igazi, csakis ő lehet a következő párod. Mielőtt teljesen beleengeded magadat ebbe a tévhitbe, vegyél észre valamit: minden embernek az a feladata, hogy belőled tükrözzön, belőled mutasson meg egy-egy darabkát. Tehát ez a mély vonzalom tulajdonképpen csak azt jelenti, hogy ez a mély szeretet ott lakozik benned. Igen, te vagy az, aki mély vonzalmat ébresztesz magadban, és emiatt bárki lehet a párod, akit párodul választasz.

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Hamarosan olyan elmélyült kapcsolódást tapasztalhatsz meg, amilyenre már régóta vágysz. Mielőtt ez a kapcsolódás megérkezne az életedbe, el kellene döntened néhány dolgot. Például itt az ideje megnézned, hogy mit szeretnél a kapcsolatodban. Itt az ideje őszintén értékelned a viszonyotokat. Ha ezt értékesnek találod, ebben a viszonyban fog megjelenni ez az új minőség, ez az új mélység. Ha azonban egy kicsit már unod vagy értéktelennek tartod ezt a kapcsolatot, akkor könnyen lehet, hogy egy teljesen új kapcsolat lehetősége jelenik meg az életedben. Fontos, hogy még ezelőtt meghozd a döntést, mire is vágysz valójában?

Ha csak keresed a szerelmet: A pontosan megfogalmazott vágyak mindig sokkal pontosabban teremtik a valóságunkat. Épp ezért arra van szükséged, hogy most fogalmazd meg, milyen párkapcsolat tenne téged boldoggá valójában. Felejtsd el a női magazinok elképzeléseit és a lányregények által sugallt képet, de a hollywoodi filmeket is verd ki a fejedből. Azt nézd meg: te milyen kapcsolatra, milyen férfire/nőre vágysz. Ha ezt tudod, könnyen észreveheted, hogy már meg is érkezett az életedbe a megfelelő személy.

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Talán nem is kell elmondanom a csillagok üzenetét neked, hiszen olyan pontosan érzed és követed azt mostanában. A hétvégére arra kérnek a csillagok, hogy tegyél erőfeszítéseket a kapcsolatotok javítása érdekében. Jó, lehet, hogy ez a kapcsolat csodás, és az is lehet, hogy éppen kezd kevésbé jó lenni – hiszen sokféle Vízöntő olvassa ezeket a sorokat. Az azonban biztos, hogy most minden Vízöntőnek feladata, hogy megtegyen legalább három dolgot a hétvége alatt, amitől jobbá válik a szerelmi élete és a párkapcsolata. Hogy mi ez a három dolog? Ebben szabad kezet kapsz a csillagoktól, de hidd el, lesznek jó ötleteid és jó alkalmaid a következő napokban.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán nem is kell elmondanom a csillagok üzenetét neked, hiszen olyan pontosan érzed és követed azt mostanában. A hétvégére arra kérnek a csillagok, hogy tegyél erőfeszítéseket azért, hogy rád találhasson a szerelem. Bátran mondd ki: Itt vagyok, és szerelemre vágyom. Bátran beszélj erről másoknak, és az sem baj, ha már most azzal kezdesz el foglalkozni, hogy hogyan fogod majd megőrizni, és jobbá tenni a kapcsolatodat. Igen, azt a kapcsolatot, amelyik hamarosan megérkezik az életedbe – de talán még nem látod ennek jelét.

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Tudod, mi a legjobb párkapcsolati gyógyító tanács? Igen, az, hogy először önmagadat szeresd. Lehet, hogy azt gondolod, szereted önmagadat, de vajon tényleg gyengéd szeretettel gondolsz önmagadra? Vagy egyszerűen csak megtanultad, hogy ki kell harcolnod magadnak a dolgokat? A hétvége legfontosabb feladata, hogy szeretetet küldj magadnak, és hogy szeretettel párnázd ki az életedet. Ha ezt megteszed, az a szerelmedre is hatni fog, és a közös életeteket is megtölti majd a szeretet és a szenvedély. Ne felejtsd el, most az a legfontosabb, hogy magadat szeresd, és ez meggyógyít minden veszekedést és félreértést.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje, hogy egy újabb réteget kezdj el meggyógyítani magadban. Itt az ideje, hogy újra belevesd magadat az önszeretet és önelfogadás felé tartó utazásodba, amivel mostanában egy kicsit leálltál. Hidd el, ha szereted magadat, az megnöveli a vonzerődet, és olyan sokan akarnak majd megismerkedni veled, hogy alig győzöd visszaverni az udvarlók rohamát. Igen, tudom, nem rajongókra van szükséged, hanem egy, egyetlenegy emberre, és már ki is szemeltél valakit. Hidd el, ha szereted magad, ha valóban szereted magad, akkor a számodra legjobb párkapcsolat érkezik meg az életedbe, és nem egy másik.

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top