Ezo

Kreativitás és lendület: a Hold ajándékai

Forogj a karácsonyi forgataggal! A levegő őselem most angyalszárnyakat és manószorgalmat ad. A Mérleg fogyó hold mindenkit a béke, a nyugalom és a konfliktuskerülés felé terelhet most.

Fogyó hold (II.) ~Ajánlott tevékenységek~

  • test: aktívkodás, diéta, séta, torna
  • szépség: frissítő fürdő, frissítő italok, bőrtisztítás
  • háztartás: dekorálás, vásárlás, csomagolás, ügyintézés, portalanítás
  • kert: kerülendő
  • ajánlott gyógynövények: zsálya, levendula
  • kerülendő: kerti munkák, türelmet igénylő, monoton tevékenységek, lehangoló emberek, panaszkodás
Kreativitás és lendület: a Hold ajándékai

Kiegyensúlyozott napok. Önismeret: a Mérleg Hold hatása segít, hogy megfelelő lelkiállapotba kerülj, és elintézhess mindent pikk-pakk az ünnepek előtt. Három napnyi narancsillatú lendület lehet a jutalmad, ha figyelembe veszed a fogyó hold javaslatait. A Szűz holdas terveket most egytől egyig megvalósíthatod, ha a gyorsabb, rövidebb tevékenységeket időzíted a hét elejére. Kerüld a felesleges beszélgetéseket, mert a panaszkodók most szavakba önthetik érzéseiket. Ne hagyd lehúzni magad! Készülj a karácsonyra testben és lélekben is! Tökéletes napok a díszítésre, dekorálásra, csomagolásra. Élvezd ki a Hold adta kreativitást, és varázsolj ünnepi pompát otthonodba is! A levegő őselem mozgásra késztethet, így vágj neki bátran hosszabb bevásárló körutaknak. Ha szemet és orrot gyönyörködtető útvonalon haladsz, akkor észrevétlen gyorsasággal és hatékonysággal végezhetsz a vásárlással. Éld meg a nem mindennapi hétköznapokat most! Öltsd magadra a karácsony minden báját!

Tudj meg még többet a Zöldéletmód blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top