Ezo

Váltsd valóra az álmaidat angyalok segítségével 4 lépésben!

Az angyalok segíteni tudnak kapcsolataink megjavításában, munkahelyi gondjainkban, pénzügyi nehézségeinkben és bármi másban, ami gondot okoz nekünk. Csak néhány lépést kell betartanunk, ezzel segítjük őket abban, hogy ők is segíthessenek nekünk.

1. Kérés

A szabad akarat törvénye szerint az angyalok nem avatkozhatnak bele az életünkbe kifejezett engedélyünk nélkül. Ez alól egyetlen kivétel létezik: ha életveszélyes helyzetbe kerülnénk, mielőtt még lejárt volna az időnk. Minden más esetben kérnünk kell a segítséget. De hogyan kell kérni?

Semmilyen formális megidézésre nincs szükség ahhoz, hogy az angyalok segítségét kérjük. Csak rájuk kell gondolnunk – angyalok! – és azonnal válaszolnak. Mindenkit két vagy több őrzőangyal kísér, születésünktől halálunkig. Semmi olyat nem tudunk tenni, mondani vagy gondolni, ami miatt elhagynának vagy kevésbé szeretnének bennünket. Irántunk tanúsított szeretetük hatalmas és feltétel nélküli! Kérhetjük azt is, hogy még több angyal legyen körülöttünk.

 2. A probléma felajánlása

Ahhoz, hogy Isten és az angyalok helyrehozhassák problémáinkat, teljes mértékben fel kell ajánlanunk nekik gondjainkat. Olyan ez, mintha egy levelet postáznánk: a levelet ki kell adnunk a kezünk közül ahhoz, hogy a posta eljuttathassa a címzetthez.

Gyakran fordulunk az éghez segítségért. Mégis ahelyett, hogy engednénk a változást megtörténni, ragaszkodunk az adott helyzethez, és ezzel megakadályozzuk az angyalokat a közbelépésben. Ha valóban segítséget akarunk, teljes mértékben adjuk át a problémát Istennek és az angyaloknak.

Mit tegyél még? Válasz a Lélekmozaikok blogon!

Váltsd valóra az álmaidat angyalok segítségével 4 lépésben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top