Ezo

A következő három év szülöttei a Nyilas-Szaturnusz gyermekei!

A Szaturnusz a karma bolygója, küldetésünk jelképe és a nagy tanító is a hagyomány szerint. Amikor új jegyben kezdi meg égi vándorlását, az mindig korszakváltást is jelent, de nem látványos szinten, nem a felszínen, hanem a hozzáállásban megjelenően.

A Szaturnusz komoly jellemformáló erő a horoszkópban még akkor is, ha nincs kiemelt helye, így jó okunk van feltételezni, hogy a Nyilas Szaturnusz szülötteinek más a karakterük, és más célokat követnek, mind a korábbi, Skorpió Szaturnusz-gyerekek. Az új Tanítók már betették a lábukat hozzánk!

A Szaturnusz pontosan 2014. december 23-án 17 óra 34 perckor lépett át a Nyilas zodiákus jegyébe és 2017. december végéig fog itt tartózkodni. Utoljára 1985. és 1988. novembere között vándorolt erre, tehát az ekkor születettek is Nyilas Szaturnusszal rendelkeznek. Ha a szülő Szaturnusza megegyezik jegybéli vagy házbéli elhelyezkedése szerint a gyermekével, akkor a gyermek fogja őt megtanítani a bolygó leckéire.

A következő három év szülöttei a Nyilas-Szaturnusz gyermekei!

Ismerjük meg a Nyilas Szaturnuszt

Először az általános jellemzőit. A Nyilas jegyében a Sors bolygója kozmikusan nem érzi jól magát, mert ellentétes jelentéstartalmat képvisel: a Nyilas a kibontakozás, a távlatok, az optimizmus és  a hit jegye, a Szaturnusz pedig a koncentráció, a múlt, a következetesség és a tapasztalat szimbóluma (dióhéjban). Abból, hogy nincs “jó helyen”, az következik, hogy átalakul a jelentése, kissé átveszi a Nyilas elemeket, vagyis:

  • a racionalitása hittel itatódik át
  • a keretei kitágulnak, és tágabb horizonton képes gondolkodni
  • előtérbe kerülnek a közösségi célok
  • a jövőkép megszilárdítása áll a felelősségteljes tettek mögött.

Erősen intellektuális megjelenésről van tehát szó, ez a korszak új tudást hoz, új tanulási stratégiákat sejtet. Akik tudatosabban, felelőssebben szeretnének élni, azokra szép évek várnak a kibontakozás valós esélyével.

Hogy milyen a Nyilas Szaturnusz mint jellemformáló erő? Tudd meg a Gyerekhoroszkóp blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top