Ezo

Mi várható a kínai új évtől? Ilyen legutóbb 1955-ben volt!

Február 19-én kora hajnalban beköszöntött a kínai holdújév, ami meglehetősen szerencsés évnek ígérkezik és nem csak Ázsiában, aki tehát a következő egy évben születik, jól indul az Élet nevű kalandparkba...

Kínában a nők, ha tehették, elnapolták a szülésük idejét, hogy a baba már az új évben, azaz a Fa Birka (vagy Kecske, fordítás kérdése) évében szülessen.

Milyen is egy Fa Bárány?

A Fa Bárány éve a tavalyi Fa Ló évét váltotta (erről az előrejelzést itt olvashattad). A “Fa”-ság az elemi minősítést jelöli, vagyis ez az év is a levegő szellemi minőséghez tartozik majd: mozgalmas lesz, sok lesz megint a változás, és nem lesz könnyű türelmesnek maradnunk és lecsillapodnunk. A szellemi virgoncság azonban más intenzitású és volumenű lesz várhatóan ebben az évben.

A bárány – bárki megmondhatja – társas lény, szelíd és nyájas, a szó mindkét értelmében. Nem jellemzőek rá a szélsőségek, óvatosan mozgalmas és kissé aggodalmas. Mélázó, elvágyódó és a világával megbékélni tudó lény a szimbólumok nyelvén. Lassan, de biztosan – ehhez a jelszóhoz tartja magát. A bárány több kultúrában is áldozati adomány, ami azt jelenti, hogy a Bárány-évek szülöttei szívesen hoznak áldozatot, de hagyják is magukat feláldozni. Magasabb szinten, spirituális megközelítésben a feladatuk az, hogy az egójukat tudják feláldozni, a nyugodt békéjük és színes fantáziájuk kivirágoztatása érdekében.

Mi várható a kínai új évtől? Ilyen legutóbb 1955-ben volt!

Mi látható már az újszülötteken is?

Nem igaz, hogy egy ember karaktere csak idővel válik észrevehetővé. Mennyire mások tudnak lenni már a bölcsőben is a gyerekek! A Fa Birka szülöttei nyugodtak, de nagyon érzékenyek és hamar kizökkenthetőek. Sokuk hasfájós és túlérzékeny, lelkileg és emésztőszervileg is (az epe és a máj mindig érzékeny szervük marad). Titokzatos a tekintetük és viszonylag jól alkalmazkodnak a körülményekhez. Rengeteg emléket hoznak magukkal, amelyek sokáig elevenen élnek bennük, ezért ijedősek, sírósak, nehezen elalvósak lehetnek. Fontos, hogy mindig kapjanak megnyugtatást, ha megriadnak, és hogy kijátszhassák magukból a feszítő emlékeiket. Nagyon anyásak, ragaszkodóak. Mivel mély titkok tudói, a születésükkel elfeledett dolgok kerülhetnek felszínre a családban.

Hogy mi a helyzet a nagyobbakkal és a felnőttekkel? Tudd meg a Gyerekhoroszkóp blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top