Ezo

Varázslatos ereje van a piros gyertyának

A gyertyák színe nem csupán a berendezéshez, bútorokhoz igazodhat. Számos hiedelem és hagyomány kötődik a színes gyertyák égetéséhez, erejéhez. A láng, a tűz már önmagukban a szenvedély jelképei. Nézzük, mi a helyzet a vörös gyertyával!

Az ősi kínai térrendezési hagyomány a fengsuj szerint a gyertyák élettel töltik meg a teret. Segítenek az energia helyes áramlásában és pozitív irányba terelhetik hangulatunkat. “A vörös gyertyaláng színe a határozottságot, bátorságot, energiát kölcsönöz, valamint serkenti a vágyat.” Tökéletes választás tehát romantikus estékre, vacsorákhoz, de akár egy mámoros közös fürdőzésre is. Ha önbizalomra van szükséged, akkor is választhatod a piros gyertyákat otthonod dekorációjául.

Varázslatos ereje van a piros gyertyának

Sokan forgatják a szemüket, ha a gyertyamágiáról esik szó, pedig a szülinapi tortáidon elfújt gyertya utáni csendes kívánság is éppen egy ilyen hiedelem.

Más nézetek szerint merész vágyaknál, bátor kívánságoknál érdemes bevetni a vörös gyertya erejét a siker reményében: “Energiát gerjeszt és lelkesedést szül. Utal az egészségre, az erőre, az érzelemre, a vérre és a legprimitívebb ösztönökre. Vörös gyertyát akkor gyújts, ha kérésed a szerelemmel, a szexszel, az energiával vagy az egészséggel áll kapcsolatban. Nagyra törő vágyaknál is jó választás.”

Tudj meg még többet a Zöldéletmód blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top