Ezo

Szűz telihold: sárkányos, nemalvós, morgós napok jönnek

A feszültség garantált. A telihold okozta megmagyarázhatatlan szorongás mellett hajlamos lehetsz magadnak további feszkókat gyártani. Ha nem te csinálod magadnak, akkor most előfordulhat, hogy főnökeid, munkatársaid készítenek neked egy kis idegeskedni valót a hétvége előtt. Tudd, hogy hegyeket lehetsz képes mozgatni Szűz Hold idején! Kérdés, hogy sikerül-e legyőznöd a telihold erejét!

Ajánlott tevékenységek:

  • test: pihenés, vitaminkúra, szauna, tudatos lazítás, peca
  • szépség: nyugtató fürdő, bőrtáplálás, arc- és hajpakolások, pihenés
  • háztartás: lomtalanítás, szelektálás, rendrakás, rendszerezés
  • kert: gyógynövények begyűjtése, talaj táplálása
  • gyógynövények: levendula, citromfű
  • kerülendő: hajvágás, elvárások mások irányába,túlvállalás, hiszti, túlgondolás, stressz
Szűz telihold: sárkányos, nemalvós, morgós napok jönnek

Az alapjáraton esetleg benned is bugyogó teliholdas feszültség mellett a Szűz holdhatásnak is vannak kellemetlen velejárói. Az elsárkányosodás napjai lehetnek ezek, amikor még a hibátlan sem elég jó. Ha hajlamos vagy tüzet okádni, akkor próbáld most leállítani magad, és kedvesre váltani. Könnyen előfordulhat, hogy aki(k)nek készülnél levisítani a haját a fejéről éppen a totális teliholdas csőd állapotában szedegeti(k) álmos darabjaikat.

Ha a sárkányhatás szenvedője vagy, akkor jusson eszedbe, hogy a Szűz holdhatás extra maximalizmust és kiemelkedő kritikai észrevételeket ajándékozhat, lelkizni nem érdemes az ilyenkor kapott kritikákon. Jócskán túlzóak lehetnek. Képes lehetsz te magad is elkapni a szorgalmas energiákat és a legvadabb, legkitartóbb munkát produkálni ebben a három napban. A Hold segít most munkamániássá válnod; ha arra van szükséged.
 
További részletek a Zöldéletmód blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top