Ezo

Horoszkópod és a tél

Kinézek az ablakon, reggel fél nyolc van, és még mindig szutyokszürke szín uralkodik odakint. Esik az eső, de valami nagyon szomorúan. Hol van már az idei nyár, amikor lógott a nyelvünk is a több héten át tomboló hőségtől?

Nézzük meg, csillagjegyünk szerint hogyan viszonyulunk a télhez és a hűvösebb időkhöz:

KOS
Mit nekem tél? Mit nekem hideg és sötétség? Zsigerből legyőzöm őket, engem ugyan semmi nem fog kizökkenteni céljaimból. Bezzeg mások nyavalyognak, meg dideregnek, meg megfáznak, és persze lógnak a munkahelyről, hogy nekem kelljen mindenki más munkáját elvégezni. Engem ugyan nem fog legyűrni a tél, beteg sem leszek, az biztos!

BIKA
A tél nem más, mint a karácsony. Szeptember végén listát állítok, mely ajándékoknak fogok a leginkább örülni, és ezt közlöm is a családdal, de nagyon diszkréten és véletlenül. Október elején már módosítok a listán, és erről is beszámolok. Minden héten toldozom-foltozom vágyaimat és közben nagyon izgulok. Novemberre már semmi nem hasonlít a szeptemberi kívánságlistámra. Decemberben adventi naptárat vásárolok, vele könnyebb a visszaszámlálás. Karácsony után pedig már alig várom – a következő karácsonyt.

A további horoszkópokért kattints a Bouvet caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top