Ezo

5 dolog, amit tudnod kell, ha egy Skorpiót szeretsz

Szeretnéd jobban megérteni a Skorpió jegyben született párod? Segítünk!

 Egy Skorpióval kapcsolatban lenni minden, csak nem unalmas. Szenvedélyesek, intenzívek, rejtélyesek, és tudják, hogyan tartsák sokáig izgalmasan a dolgokat. Ha a szíved választottja is Skorpió jegyében született, elengedhetetlen, hogy ismerd az alábbi jellemzőit – így könnyebben megérted majd, hogyan működik.

5 dolog, amit tudnod kell, ha egy Skorpiót szeretsz

1. Komolyan veszik a dolgokat

Néha talán túlságosan is. Hajlamosak megsértődni és a szívükre venni a sérelmeket – a te dolgod, hogy segíts nekik lazábban venni az életet, de ne is becsüld alá a nagy érzelmeiket!

2. Intenzívek

Bármit csinálnak, legyen az munka vagy szex, teljes gőzzel átadják magukat!

3. Önrombolónak tűnnek

Kívülről úgy tűnhet, mintha saját akaratukból nem akarnának kimászni a gödörből. És ez valahol igaz is, de ami önpusztításnak tűnik, valójában hosszú távon erősíti a Skorpiókat.

4. Hisznek a tündérmesékben

Szeretnek a felszín alá nézni, és ha ott értékes dolgokra bukkannak, teljes szívvel átadják magukat. Így hisznek az örök szerelemben is.

5. Makacsok

 A Skorpiókra hatványozottan igaz, hogy ha valamit a fejükbe vesznek, addig nem nyugszanak, míg el nem érték. Független jellemük miatt pedig szeretnek egyedül menetelni a cél felé.

Forrás: The Mind’s Journal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top