Ezo

Így szeretünk a csillagjegyünk alapján

Most arra derítünk fényt, hogyan viselkednek a csillagjegyek, ha szerelmesek.

Van, akit ha szerelmes, teljesen elbűvöl a lila köd, és van, aki a legnagyobb szenvedély közepette is megőrzi hidegvérét. Egyesek nagylelkűek és odaadóak, mások zárkózottak és óvatosak egy szerelemben. De vajon mit mond a horoszkópunk, milyenek vagyunk szerelmesen? Tudd meg most!

Így szeretünk a csillagjegyünk alapján

Vízöntő

A szabadság és önmagad megőrzése elengedhetetlen számodra egy kapcsolatban. Amíg ez megvan, addig rengeteget tudsz nyújtani a partnerednek!

Halak

Érzékeny jellemed szinte spirituális szintre emeli a szerelmeteket. Kedves vagy és gondoskodó, ám ezt óvatosan feded fel, és csak azt jutalmazod vele, aki kiérdemli.

Kos

Szenvedély és tettrekészség. Bátran kiállsz az érzelmeid mellett, és mindig a másik tudtára adod, hányadán állsz vele.

Bika

Lassú és érzéki szerető vagy, a szerelmed megnyugtató és türelmes – a partnered pedig pontosan ezt értékeli.

Ikrek

Az intelligenciát helyezed mindenek fölé: számodra nincs jobb előjáték, mint egy kiadós, intellektuális vitatkozás.

Rák

Álmodozó vagy és érzelmes, arra vágysz, hogy az érzéseidet a partnereddel is megoszthasd. Emellett a kapcsolatban gondoskodó és támogató társ vagy.

Oroszlán

A kreatív és játékos Oroszlán egyaránt szeret szórakoztatni és szórakoztatva lenni. Fontos, hogy a partnere fenn tudja tartani az érdeklődését, valamint éreztesse vele, hogy ő a világ közepe, máskülönben tovább áll.

Szűz

Ahhoz, hogy ne kezdj el analizálni, a partnerednek gyakran ki kell fejeznie egyértelműen, hogy szeret téged. Egyébként figyelmes és nagylelkű társ vagy.

Mérleg

Romantikus vagy és szociális, aki mindennemű vitát elkerül. Számodra a legfontosabb, hogy a kapcsolatban harmónia és béke uralkodjon.

Skorpió

Szenvedélyes és érzelmes szerető vagy, szeretsz intenzív köteléket kialakítani a választottaddal. Ha te azt mondod, míg a halál el nem választ, így is gondolod!

Nyilas

Felfedezőkedved akkor sem veszíted el, ha szerelmes vagy. Imádsz új dolgokat kipróbálni, és minél jobban szeretnéd megismerni a szerelmed.

Bak

Elköteleződés és biztonság – számodra ezek a legfontosabbak egy szerelemben. Imádsz gondoskodni, de ehhez fontos, hogy a partnered éreztesse veled, hogy te vagy számára a legfontosabb.

Forrás: The Mind’s Journal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top