Ezo

Ilyen számodra a tökéletes randi a csillagjegyed alapján

Te szervezed a következő randitokat, de fogalmad sincs, mivel rukkolj elő? Ha tudod a választottad horoszkópját, segítünk!

 Mindenkinek más elképzelése van a tökéletes randi fogalmáról. Van, akinek egy csöndes beszélgetés egy hangulatos étteremben sokkal többet ér, mint egy meglepetés hőlégballontúra, és fordítva. Ha a következő randitokat te szervezed, de nincs ötleted, most a párod csillagjegyét alapul véve igyekszünk segíteni egy pár ötlettel. 

Ilyen számodra a tökéletes randi a csillagjegyed alapján

Vízöntő

Ha egy Vízöntővel randizol, jó ötlet bevonni a programba még egy, vagy több párt – ő ugyanis társaságban érzi igazán elemében magát. Egy minigolf vagy bármilyen csapatjáték jó ötlet lehet.

Halak

A Halak jegy szülöttei a természet csöndjében tudnak leginkább kibontakozni. Egy koncert, vagy egy bár kifejezetten rossz ötlet! Vidd inkább piknikezni egy hangulatos parkba vagy tópartra, és nyert ügyed van!

Kos

A Kos imád első lenni – tedd lehetővé számára, hogy az lehessen, és vidd el bowlingozni, ahol akár nyerni is hagyhatod a jó ügy érdekében.

Bika

A gyertyafényes vacsora, bármilyen közhelyes is, elnyeri a Bika szívét. Érzéki és kényelmes természet, akit le lehet venni a lábáról finom ízekkel és meghitt hangulattal.

Ikrek

Bármilyen kreatív és intellektuális program megfelel, ha egy Ikreket hívsz randizni. Egy éjszakai múzeumlátogatás például telitalálat lenne!

Rák

Ha sikerül elérned, hogy az érzelmes Rák meghatódjon előtted, tiéd a szíve. Ezért találj olyan programot, ahol ez megvalósulhat: egy romantikus film, de akár egy kis jótékonykodás egy állatmenhelyen ideális lehet.

Oroszlán

Az Oroszlánnak fontos, hogy különlegesnek és kiváltságosnak érezze magát. Egy vidéki borkóstoló túrát imádna!

Szűz

Egy Szűz jegyűt nem könnyű kibillenteni a praktikus, rendezett életéből. Próbáld meg mégis egy biciklis kirándulással a városban vagy a vidéki tájban!

Mérleg

A Mérleg imádja a szép dolgokat és beszélni is szeret róluk – épp ezért egy közös kiállításlátogatás felkeltheti az érdeklődését.

Skorpió

Egy Skorpiónál nem érsz célt, ha túl hamar megnyílsz. Szervezz olyan izgalmas, aktív randit, mint egy hegymászás, ahol nincs alkalmad túl sokat elárulni magadról – ő ugyanis szeretne maga felfedezni!

Nyilas

Nem kétséges, hogy a Nyilas szívét akkor nyerheted el, ha meglepetésként külföldi útra viszed. Ha itt még nem tartotok, szervezz kisebb, de izgalmas belföldi túrát.

Bak

 A Bak számára nincs jobb program, mint egy kellemes és hangulatos bárban egy italt fölött kiereszteni a fáradt gőzt. Ha le akarod nyűgözni, hívd meg egy menő tetőteraszos étterembe!

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top