Ezo

Asztromatek: Tudd meg szerelmed titkát!

Ha tudod, hogy szerelmed születésekor melyik állatövi jegyben tartózkodott a Hold, már azt is tudod, mire számíts, hogyan kezeld vagy hódítsd meg őt. Újra egy kis asztromatek következik!
A Hold elárulja titkaidat

Először add össze az 1. számú táblázatban a születési évhez és a 2. számú táblázatban a hónaphoz tartozó számot. Az eredményhez add még hozzá a születésnapot. Ha az eredmény 27 vagy annál nagyobb szám, akkor vonj le az értékből 27-et, 55-öt vagy 82-t. A cél, hogy a kapott szám ne legyen több, mint 27. Ha a kivonást is elvégezted, akkor a 3. számú táblázatból keresd ki a Hold helyzetét! (Példa: Születési idő: 1979. 03. 28. Év száma: 23 Hónap száma: 4 Születésnap: 28 Végeredmény: 23 + 4 + 28 = 55 Kivonandó: 55 Végeredmény: 0 A Hold a Kosban áll.)

A Hold elárulja titkaidat

 1-es táblázat: A születési évek számai

A Hold elárulja titkaidat

 
2-es és 3-as táblázat

A Hold elárulja titkaidatHOLD A KOSBAN

FÉRFIHOROSZKÓPBAN: Az optimista
Tüzes, szenvedélyes, optimista életszemléletű férfi, aki nem rózsaszínű szemüvegen keresztül látja a világot. Hajlamos a dühkitörésekre, és néha a szerelmeskedés is akkor esik neki a legjobban, ha éppen egy nagy vita, veszekedés után történik. Ilyenkor még szenvedélyesebb. Bőkezű férfiról van szó, aki nemcsak a partnerével, hanem a barátaival és a szeretteivel is igen nagyvonalú. Ez az oka annak, hogy némi idő elteltével mindenki rá támaszkodik. TIPP: Hajlamos vagy minden ügyben a segítségét kérni, és ez kis idő után az agyára megy. Fojtogatónak érezheti, hogy minden problémát neki kell megoldania, és ez előbb-utóbb felboríthatja kapcsolatotok egyensúlyát, hiszen az ő energiái sem kiapadhatatlanok.

NŐI HOROSZKÓPBAN: Az amazon
Erős, büszke, hatalmas lelkierővel rendelkezik, követelődző és hangos. Nyílt és egyenes, szívesen van úton, egész életében fiatalnak érzi magát. Nyitott, és kész befogadni az újat, az izgalmasat. Gyakori az érzelemtúltengése, ami partnerét egy idő után zavarhatja. Hűséget inkább érzelmi, mint szexuális téren várhatunk tőle, mert utóbbit is játéknak, kipróbálandónak, új tapasztalatnak fogja fel. Képes a legkisebb, legjelentéktelenebb dolgok miatt dühöngeni, ugyanakkor jelentősebb szituációban roppant nagyvonalúan, határozottan és villámgyorsan cselekedni. Akkor érzi elemében magát, ha mindenki úgy táncol, ahogy ő fütyül, és ha ez nem így történik, ennek hangot ad – mégpedig nem is akárhogyan. TIPP: Mivel partnered nagyon szeretne sikeres lenni, próbálj neki minél többet visszajelezni. Ha látod, hogy fodrásznál járt, vagy különösen jól sikerült a vacsora, dicsérd szerelmed, sokszorosan meghálálja.

A SZERELEMBEN: A nagy étvágyú
Nagy az étvágya, és természetesen vezető szerepet kíván betölteni. Hajlamos gyors döntéseket hozni szívügyekben, ezért fordulhat elő, hogy beleszalad olyan kapcsolatokba is, amelyeket jobb lett volna elkerülni. Gyakran az anya megpróbál beleszólni a Kos holdú gyermeke szerelmi életébe, aki éppen ezért az ellenkezőjét teszi annak, mint amit a mamája tanácsol.

A Hold elárulja titkaidatHOLD A BIKÁBAN

FÉRFIHOROSZKÓPBAN: A takarékos
A spórolás híve, nemcsak felesleges pénzkidobásnak gondolja például a szórakozóhelyen való időtöltést vagy az ajándékozást, hanem egyenesen őrültségnek is. Önmagára is ugyanilyen keveset költ. Viszont nagyra értékeli, ha a partnere fizet, vagy még inkább, ha terített asztallal várja otthon. Pontosan ugyanolyan ínyenc az ágyban, mint az asztalnál. Ráadásul hosszan élvezhető vele az erotikus együttlét, mert az állóképessége rendszerint kiváló. TIPP: Nem árt, ha tudod, hogy ő bizony az anyukája drága kis fiacskája, aki szorosan kötődik a mamához, és nemcsak mindenről beszámol neki, hanem még az utasításait is követi. Ezért nem árt jóban lenned az anyjával, és igyekezned, hogy ne csak fia választottjaként, hanem saját barátnőjeként is elfogadjon.

NŐI HOROSZKÓPBAN: A birtokló
Nagyon nyugodt és kedélyes nő, akinek erős az erotikus kisugárzása. Nőtársai gyakran nem értik, vajon mi lehet azoknak a Bika holdú nőknek a titka, akik bár átlagosnak tűnnek, a férfiak mégis el vannak ragadtatva tőlük. Fontos számára, hogy társának egyszerre legyen a szeretője, a szerelme, az asszonya és az anyja, ám ez gyakran nem jön be azoknál a férfiaknál, akiket társnak választ. Az elválást, a változást és az újrakezdést mindig nagyon nehezen éli meg. TIPP: Próbáld megnyerni a bizalmát, mert csak akkor nyílik meg igazán. Fontos számára a hűség. Nagy hibája a gyanakvás – ha felmerül benne, hogy kedvese más felé kacsingat, drámai jelenetre képes. Párja félrelépése
esetén kulcsmondata: elmehetsz, de csak ingben és gatyában!

A SZERELEMBEN: A találékony
A szerelemben a Bika holdú ember nagyon kreatív, de figyelnie kell arra, hogy időnként ne kerüljön
szélsőséges helyzetekbe. Ha ellenőrzése alá tudja vonni vágyait, akkor nem a szex fogja irányítani,
legalábbis nem tudta vagy szándéka nélkül. És nem megy bele hirtelen olyan kapcsolatba, amelybe általában nem szokott, és ami miatt később a falba verheti a fejét.

A Hold elárulja titkaidatHOLD AZ IKREKBEN

FÉRFIHOROSZKÓPBAN: A csapodár
Sokat olvas, rendkívül tájékozott, és a tévében futó vetélkedőműsorok talán minden kérdésére tudja a választ. Ez párját is általában művelődésre készteti, és ha eddig nem volt tisztában a ragokkal vagy a tökéletes mondatszerkesztéssel, most egészen biztosan meg fogja tanulni. Készülj fel, hogy a mobilszámlád is nőni fog, mert olyan sok szerelmes sms-t váltotok, hogy akár a rekordok könyvébe is bekerülhettek. TIPP: A férfi számára az ágyban a doppingszert partnere szavai jelentik. Ha szerelmeskedés közben képes vagy vágyaidat megfogalmazni, és nem riadsz vissza párod erotikus szavaitól sem, garantáltan hosszú távú lesz a kapcsolatotok. Ezt az amúgy csapodár hajlamokkal megáldott férfit szinte senki sem fogja tudni lecsapni a kezedről.

NŐI HOROSZKÓPBAN: A titkos szerető
Kitűnő meglátások jellemzik, és pontosan tudja, hogy minden relatív, mindent mindenkor lehet más és más szemszögből látni, és ehhez kitűnő képzelőerővel áldotta meg a sors. Gyakran beleesik mások csapdájába, és talán a hiszékenysége, vagy a nyugtalansága, érzelmeinek az állandó változása az oka annak, hogy gyakran a titokban tartott szerető szerepét kell eljátszania. Okos, kíváncsi, érzelmileg
inkább felületes, könnyen létesít kapcsolatot, és az is előfordul, hogy belemegy olyan viszonyba, amely a környezete szerint csak érdekeken alapul. TIPP: Mivel hajlamos a saját célja érdekében történő szellemes hazudozásra, érdemes maximálisan elnyerni a bizalmát. Ha tudod, hogy a másik fél igazán szeret és teljesen őszinte veled, ő sem lesz tisztességtelen, és a játszadozásait szüneteltetni fogja.

A SZERELEMBEN: Az alkalmazkodó
A szerelmeskedésben nagyon rugalmas és alkalmazkodó: mindenben részt vesz, ami tetszik partnerének. Így aztán valódi szakértője lesz a szexuális technikáknak, és remek tanácsokat tud adni ebben a témában másoknak is. Olyan partner illik hozzá, akiben nem túl erős a birtoklási vágy, mert akinek születésekor az Ikrekben volt a Holdja, annak szüksége van a szabadságra. Ha megfogalmazza az elvárásait, működőképesebbé teszi viszonyukat.

A Hold elárulja titkaidatHOLD A RÁKBAN

FÉRFIHOROSZKÓPBAN: A kényeztető
Akkor van nála esély arra, hogy hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki, ha először csak a barátságra törekszünk. Nem fog villámcsapásszerűen belevágni egy őrült viszonyba, csak ha már lelkileg biztonságban érzi magát. Imád otthon lenni, ezért nem kedveli azokat a nőket, akik a szórakozóhelyeken lógnak, vagy állandó programjuk a buli, a társaságba járás. Ha valakit szeret, még a reggelit is ágyba viszi neki, és ezerszer hálálja meg a legapróbb kényeztetést is. TIPP: Ha hosszú távú kapcsolatot szeretnél vele, tanulmányozd a tantrikus jógát, amely által különleges élményhez juttathatod a szexben.

NŐI HOROSZKÓPBAN: A romantikus
Nagyon érzékeny, befolyásolható, pontosan azért, mert olyan könnyen és szívesen alkalmazkodik.
Sokat gondolkodik, sokat álmodozik. Túlontúl romantikus, vágyik a hercegre, aki nemcsak úgy simán eljön érte, hanem meg is küzd, ha kell. Fiatalabb korában sokszor kerül olyan emberekkel kapcsolatba, akik elszívják az energiáit. Idősebb korában pedig gyakran elveszik a múltban, és reménytelen kapcsolatokról álmodozik. A kiszemelt fél többnyire csak barátságot érez, míg ő azt hiszi, ebből az ismeretségből akár szerelem is lehet. TIPP: Kedélyállapota úgy váltakozik, mint a Hold fázisai. A lelke
hol tele van szeretettel, odaadással, hol megkeményedik egyik pillanatról a másikra, rideg lesz és elutasító. Bár ilyenkor szinte rá sem lehet ismerni, te kezeld őt türelemmel, megnyugtató viselkedésed jó hatással lesz rá, és ki fogja fejezni háláját.

A SZERELEMBEN: A bátortalan
Gyakran tart egyszerre több vasat a tűzbe, és nem azért, mert a változatosság gyönyörködteti, hanem
mert nehezen veszi tudomásul, ha egy kapcsolat befejeződött. Időbe telik lezárni magában a viszonyt, de közben már belemegy egy újabba. Szexuális fantáziája ugyan színes, ám mivel kissé gátlásos és bátortalan, ezért a szerelemben akkor tudja igazán elengedni magát, ha bátorítják, dicsérik.

A Hold elárulja titkaidatHOLD AZ OROSZLÁNBAN

FÉRFIHOROSZKÓPBAN: A ragadozó
A szerelmeskedés számára nem más, mint jó szórakozás, ezért nem igazán érti, hogy amikor partnere a hűségről beszél, mit is akarhat valójában. Mondj le arról, hogy ezt a férfit bármikor irányítani fogod! Ő az, akit követni lehet, és ha a kedvese nem tart vele, akkor egyedül indul neki akár a nagyvilágnak, akár az éjszakának. Ha megadja neki a kellő szabadságot, akkor viszont érdekes módon hű marad a párjához, ugyanis nem lesz miért harcolni, és nem lesz mivel dacolni. TIPP: Fontos számára a formás, izmos test, a külső megjelenés. Ezért aki meg akarja őt hódítani, jól teszi, ha edzi a testét, és tájékozott abban, hogy mi a trend. Bújj a legutolsó divat szerinti nőies cuccokba, ezzel izgalomba hozhatod őt és hosszabb távon tarthatod fenn az érdeklődését!

NŐI HOROSZKÓPBAN: A büszke
Büszke, igényes, szenvedélyes és imádja az életet. Mindig a középpontban áll, optimizmust, életörömöt sugároz, és lendületet képes adni a mindennapoknak. Optimista beállítottsága napsugaras hangulatot teremt. Párja igazán akkor varázsolja el őt, ha elhiteti vele, hogy különleges, hiszen annak is érzi magát. Kissé féltékeny, érzékeny a kritikára, önértékelése ingatag. Folyton arra figyel, nehogy valamit elszalasszon az életben. TIPP: Partnerének szeretnie kell a társasági összejöveteleket, mert az Oroszlán holdú nő társaságban nyílik ki, és beteljesületlennek érzi magát, ha sokáig egyedül marad. Ösztönzésre, figyelemre, kényeztetésre van szüksége, ettől lesz kreatív.

A SZERELEMBEN: A dinamikus
Mivel optimista és bizakodó, előfordulhat, hogy meghosszabbít egy olyan viszonyt, amelynek valójában már semmi értelme. Hiszi, hogy valami majd csak történik, valahogy majd csak megoldódik a helyzet. Stílusa se nem szertelen, se nem visszahúzódó, bőségesen van a világnak adható szerelme és vonzalma. Dinamikussága és nyughatatlansága által szerelmi kapcsolatában az érzelmek széles skáláját
tapasztalja meg.

A Hold elárulja titkaidatHOLD A SZŰZBEN

FÉRFIHOROSZKÓPBAN: A megbízható
Szerény és megbízható férfi, akinek kissé szegényes a fantáziája. A szerelemben akkor tud felszabadultan viselkedni, ha zárva vannak az ajtók, kihúzzák a telefont, elfüggönyözik a szobát. Így garantáltan semmi sem zavarhatja meg az intim együttlétet. Az egészséges életmód, sőt talán még a vegakonyhának is lelkes híve. Nem kedveli azokat a nőket, akik agyon vannak sminkelve, akik intenzív illatfelhőt húznak maguk után, és azokért se rajong, akik a divat elkötelezett hívei. TIPP: Légy szerény, segítőkész! Ha fontos neked, hogy az otthonotok tiszta legyen, nyert ügyed van. Amennyiben a férfi egyszer megszeret, akkor a hűsége, a kitartása és a szerelme életre szóló lehet.

NŐI HOROSZKÓPBAN: A válogatós
Ügyes, lelkiismeretes, okos, uralkodik önmagán, megértő, időnként hűvös, szigorú és visszafogott. Életében kisebb szerepet tölt be az erotika, nem kalandvágyó, szexuális merészsége úgyszólván semmi. Inkább barát, mint szerető. A szenvedélyes fellángolás nála nagyon ritka. Ha erős vonzalmat érez, az érzéki vágy akkor is a háttérben marad. Nehezen találja meg a megfelelő partnert, mert válogatós, határozatlan. Házaséletét veszélyezteti, hogy mindezek ellenére hajlama van a titkos viszonyra, ami a fantáziatúltengésre vezethető vissza. TIPP: Jól alkalmazkodik partneréhez, szívesen veszi annak ragaszkodását, szeretetét, lelki melegségét. Valódi szenvedély csak akkor lobban fel benne, ha partnere merész és tüzes. Ám ennek ellenére szerelmi ügyei zavarosak, mert maga sincs teljesen
tisztában saját érzelmeivel.

A SZERELEMBEN: Az óvatos
A Szűz Hold tulajdonosának hosszú ideig tart, amíg rátalál az igazira. Ám ha találkozott a megfelelő
személlyel, a viszony minden valószínűség szerint nagyrészt úgy alakul, ahogy ő szeretné. Olyan szeretővel lesz a legboldogabb, aki hagyja, hogy mindenben ő irányítson, különösen a szerelmeskedés terén.

A Hold elárulja titkaidatHOLD A MÉRLEGBEN

FÉRFIHOROSZKÓPBAN: A diplomatikus
Ha egy nő szeretné, hogy a férfi feleségül vegye, a Mérleg holdú férfinál ezt könnyen és gyorsan elérheti. A Mérleg holdú férfi diplomatikus, tisztelettudóan viselkedik a partnere rokonaival, barátaival és mindazokkal az emberekkel, akik a kedvesének fontosak. Még akkor is képes erre, ha igazán nem kíváncsi rájuk. Erős baráti befolyás alatt áll, ezért a legjobb taktika velük is jóban lenni, így mindig képben lehet. Az lenne az igazi, ha partnerével nemcsak szeretők, hanem üzlettársak is lennének. Ezzel ugyanis tökéletes és verhetetlen párost alkotnának. TIPP: Nem árt tudni, hogy kissé bizonytalan emberrel van dolgod, aki nehezen tud dönteni. Ebben úgy lehetsz a segítségére, hogy határozottan viselkedsz, és nem kérdezed meg a férfit, mit és hogyan szeretne. Egyszerűen jelentsd ki, mit és hogyan akarsz! Vagy még jobb, ha megmondod, mit és hogyan kell a férfinak tennie.

NŐI HOROSZKÓPBAN: A varázslónő
Béke- és kényelemszeretete, engedékenysége sok probléma forrása. A belső erő hiánya gyengeséghez, túlzott érzékenységhez vezethet. A szerelemben inkább a kísérőjelenségeket értékeli – egy kellemes vacsorát, egy szép csokrot –, amelyekben esztétikai élvezetet talál. Erotikája hűvös, tompított, bizonyos mértékig hideg, valódi élményei alig vannak. TIPP: Aki a Mérleg holdú nőhöz ajtóstul akar berontani, az keserű szájízzel fog távozni, ugyanis az erőszakos férfiakat ki nem állhatja. De a Mérleg holdú nő elképzelhetetlen ügyességgel tudja befonni és rabszolgájává tenni a férfit: hatalmába keríti, és azt tesz vele, amit akar.

A SZERELEMBEN: A kapkodó
Időnként nehezen tudja eldönteni, hogy mit is vár egy kapcsolattól, vagy csak akkor döbben rá, hogy mit is szeretett volna igazán, amikor a viszonynak már vége. Ez valószínűleg annak eredménye, hogy kapkodva választja ki kedvesét. A szerelemben hajlamos az édes szenvedésre vágyódni, ezt a forgatókönyvet a hálószobában is aktívan játssza el.

A Hold elárulja titkaidatHOLD A SKORPIÓBAN

FÉRFIHOROSZKÓPBAN: A misztikus
Szenvedélyes férfi, aki mélyen tud szeretni, és akivel a kapcsolat misztikus lehet. Nagy esély van arra, hogy a nő nem tudja az irányítása vagy az ellenőrzése alatt tartani sem a férfit, sem a kapcsolatot. Bárhol, bármikor képesek a szerelmeskedésre, és hatalmas érzelmi viharok egymást váltják mindkettejük lelkében. Ami azért furcsa, mert a partner nem valószínű, hogy ilyen, viszont a Skorpió holdú férfi ezt váltja ki belőle. TIPP: Szexuális fantáziája már attól beindul, ha a nő a melltartójának fekete csipkepántját látja elővillanni. A Skorpió holdú férfi és anyja között rendszerint mély a kapcsolat. Lehet, hogy látszólag nem jönnek ki egymással, mégis, soha ne kritizáld az anyját, mert ezt nem bocsátja meg!

NŐI HOROSZKÓPBAN: A heves
Erősek az ösztönei, a vágyai. Élete legnagyobb hibája, hogy nem tud megbocsátani. Ha látszólag ki is békül, lelkében megmarad a seb, és csak az alkalmas pillanatot várja, hogy bántóját esetleg halálra marja. A Skorpió holdú nő szenvedélye mindent legyőz, és igen ritkán képes önmagán, a hihetetlen akaratán felülkerekedni. Amikor egy leendő partner felcsigázza a fantáziáját, az csak ritkán alkalmi élvezet, inkább óriási fizikai és érzelmi szükséglet, amely szinte fáj, és mindenáron kielégülést keres. TIPP: Fáradhatatlan és ravasz szerető, problémát okozhat, ha partnere nem olyan heves, mint ő. Akkor járhatsz a kedvében, ha thrillereket nézel vele és elolvasod ugyanazt a misztikus krimit, amit ő, vagy részt vesztek olyan társasjátékokban, ahol nyomozásra vagy titkolózásra van szükség.

A SZERELEMBEN: A bizakodó
Úgy tekint a szexre, mint az egyetemes egésszel való egyesülés szinte vallásos lehetőségére. Soha
nem gondolja a szerelmet, a szexet egyszerű szórakozásnak, inkább olyasvalaminek, amit nagyon is komolyan kell venni. Ha nehéz időket él át a kapcsolatban, akkor erős belső hite és bizalma segít
átvészelni a rossz napokat.

A Hold elárulja titkaidatHOLD A NYILASBAN

FÉRFIHOROSZKÓPBAN: A sportember
Nagy álmodozó, imádja a kalandokat, ezért a hűség nem tartozik az erényei közé. Vonzzák őt a felfedezetlen területek, vagyis az ismeretlen nők. Abban viszont biztos lehetsz, hogy a barátnőiddel nem fog kikezdeni, mert róluk éppen eleget hall tőled, így az elcsábításukban nem talál különösebb izgalmat. A szüleivel való kapcsolata laza, inkább valamelyik távol élő unokatestvére van rá nagy hatással, akivel ha ritkán találkozik, akkor is megosztja a titkait. A rokoni kapcsolatok egyébként nem játszanak nagy szerepet az életében, és a saját család alapítását sem kapkodja el. TIPP: Ha szeretnéd őt meghódítani, akkor vedd elő a történelemkönyveket, és különösen a vallásokról szóló fejezeteket tanulmányozd. Ez ugyanis az egyik kedvenc témája, amiről állandóan tud beszélgetni. A másik a sport, valószínűleg ő maga is gyakrabban edzi a testét, mint az átlagember.

NŐI HOROSZKÓPBAN: A lelkes
Túláradó, lelkes, könnyen motiválható. Nagy célok jellemzik, szereti a szabadságot, az utazást, és otthon van az egész világon mindenütt. Fontos számára, hogy mindennek lássa az értelmét. Szeret az árral szemben úszni, képes forradalmat szervezni. Jól ismeri embertársai gyengéit, és ki is tudja használni azokat. Fontos számára az erotika, de megvan hozzá az önuralma és a mértékletessége. Gyakran érez plátói szerelmet, és ezt egyáltalán nem bánja. TIPP: Próbáld meg nem kritizálni a cselekedeteit, mert párod a legkevésbé sem bírja ezt elviselni! Annak ellenére, hogy az igazságérzete
nagy, másokkal szívesen közli, ha valami nem tetszik neki. Nehezen tűr ellentmondást, a mások feletti
uralkodást természetesnek érzi.

A SZERELEMBEN: A tréfamester
A legjellegzetesebb jellemvonása a szerelemben is a humorérzéke. Olyan partner felel meg neki, aki
szintén könnyedén veszi az életet, széles látókörű, a világ dolgaiban tapasztalt. Szexuális fantáziája nagyon élénk, néha választottjai túl soknak is találhatják, ezért azokat nem mindig sikerül
megvalósítania.

A Hold elárulja titkaidatHOLD A BAKBAN

FÉRFIHOROSZKÓPBAN: A visszafogott
Talán a komolysága, a távolságtartó, hűvös és magabiztos viselkedése az, ami miatt ellenállhatatlanul vonzónak látszik. Ám előfordulhat, hogy később a partner kissé sótlannak találja őt, viszont az életét biztonságosnak érezheti mellette. Bak holdú férfitól soha nem érdemes várnia a nőnek, hogy meghódítsák. Neki kell megtennie az első lépést. Ha már együtt járnak, akkor a Bak Holdú férfinak fontos, hogy rendszeresen társaságba járjanak és ott hasznos kapcsolatokat építsenek ki. TIPP: Életstílusának középpontjában a státus fenntartása áll, ezért fontos számára, hogy partnere is márkás ruhákban járjon, jó kocsit vezessen, befolyásos, népszerű embereket ismerjen, és olyan munkát végezzen, amelyben remény van az előrejutásra.

NŐI HOROSZKÓPBAN: A kimért stílusú
Az apró kérdésekkel nem foglalkozik, a részleteket másra bízza. Pénzügyekben rendkívül találékony, még a szemétdombról is tud pénz kikaparni. Nehezen hozható ki sodrából, de ha végül megharagszik, igen hosszú időre van szüksége, hogy megnyugodjék. Szorgalmas, jó üzleti érzékkel bír, így nagyon sokban tudja a férjét segíteni. Nem az a fajta, aki beleveti magát egy kapcsolatba, de általában nem is hátrál ki belőle, ha gondok támadnak. TIPP: Jobban szereti az egyenletes, kimért stílusú érzelmi reakciókat. Nagyon boldog lesz olyasvalakivel, akinek fontosabb a hűség és az őszinteség, mint a testi kapcsolat.

A SZERELEMBEN: Az élvezetet kedvelő
Teljesen le tudja vetkőzni a gátlásait. Valószínűleg képes helyesen megítélni, hogy a szexben mi lesz gyönyörteli és mi nem, akár a saját, akár a szeretője kívánalmairól van szó. Mindig a Bak holdúnak kell
döntenie, hogy kipróbálnak-e egy adott stílust vagy technikát, amitől még élvezetesebb és tartósabb
lesz a kapcsolatuk.

A Hold elárulja titkaidatHOLD A VÍZÖNTŐBEN

FÉRFIHOROSZKÓPBAN: Az érzelmes
Egyszerűen csak jót akar partnerének, ezért igyekszik őt a tenyerén hordozni. Gyengéje az olyan nő, aki jó nevelést kapott, aki tudja, hogy mi az illem, aki nem csinál nagyjelenetet. Ha programokat szervez, akkor azt csakis az ő megkérdezésével teszi. Hibája, hogy hajlamos az irigységre, ami a kisebbrendűségi komplexusaiból adódik. Ám ha nem fogy ki a partner a dicséretekből, akkor növelheti az önbizalmát, és segíthet neki megoldani ezt a problémáját. Érzelmi hullámzása is ennek a számlájára írható, de a rosszkedvéből azonnal kimozdítható, ha kedvese a vonzerejéről beszél. TIPP: Nagyon fontos, hogy ne ellenőrizd, ne figyelmeztesd a családi összejövetelekre vagy a rokonai születés-, esetleg névnapjára, mert ez ingerli, és veszekedés forrása lehet!

NŐI HOROSZKÓPBAN: A szabadságszerető
Eredeti, ötletes, általában elégedett önmagával, olyan érzést kelt, mintha senkire sem lenne igazán
szüksége. Mindent csak önszántából tesz. Minden kényszer vagy nyomás ellen lázad. Olyasfajta
fizikai vágya van, amely elég hirtelen és erősen tör fel és alszik ki, így fordulhat elő, hogy az egyik
percben még érdektelenséget mutat, a következőben pedig már teljesen felpörgött. Mindez izgató, forgószélszerű kapcsolatokhoz vezethet, de egy hosszú távú viszonyban problémát jelenthet, hacsak a partnere nincs összhangban vele. TIPP: Egy lazább viszonyban jobban érzi magát, ezért ha el bírod viselni ezt a megoldást, engedj neki nagyobb szabadságot, és akkor tartós kapcsolat is
kikerekedhet belőle.

A SZERELEMBEN: A kísérletező
Szerelmi ízlése eltér a megszokottól, a szexben imád kísérletezni. Valószínűleg nem áll meg egy különleges variációnál. Jó, ha a Vízöntő Hold tulajdonosa a kezdeményező fél, és az ösztöneire hallgat, mert megtalálhatja azt, aki vele tart jóban-rosszban.

A Hold elárulja titkaidatHOLD A HALAKBAN

FÉRFIHOROSZKÓPBAN: Az érzékeny
Rendkívül érzékeny ember, akivel mindig nagyon figyelmesnek kell lenni. Ha valaki bocsánatot kér tőle, akkor nagystílű, és elfelejti még a vele szembeni leggonoszabb viselkedést is. Mindenkiről jót és szépet feltételez, ez legtöbbször csalódásainak a forrása. Hajlamos a problémák elől a mámorba menekülni, és a megoldás helyett inkább a szeszt, a drogokat, vagy éppen a kedélyjavítókat választja. Olyan társra vágyik, akivel szinte össze tud olvadni, akivel eggyé tud válni. TIPP: Még csak ne is füllents neki, mert azonnal megérzi, hogy ki mikor nem mond igazat, és rosszul is viseli, ha valaki megpróbál hazudni neki.

NŐI HOROSZKÓPBAN: A gyengéd
Érzelmei nagyon intenzívek, hajlamos a hangulati ingadozásra. Csak az idő adhat a viszonyainak
konkrétabb formát, magától nehezen határoz. A legkedvesebb szerető lehet. Kevés szóval, inkább a szeretet és vonzalom állandó áramlásával kommunikál a partnerével. Nem sok testi kifejezésre van szüksége. Előre tudja a partnere szükségleteit, és a kapcsolatot mindig emelkedettnek akarja látni. TIPP: Minden alkalommal jelezz vissza, hogy megértetted-e a szó nélkül kifejezett üzeneteket! És néha próbáld meg lerántani a földre, és e világi nyelven is beszélni vele, nehogy tönkretegye kapcsolatotokat a zűrzavaros kommunikáció!

A SZERELEMBEN: A nagyravágyó
Nagy elvárásai vannak a szerelemben, ám szexuális találkozásai nem adnak mindig annyit, mint szeretné. Ezért egy kitartó szeretővel lenne a legboldogabb, akivel a szeretkezést igazi művészetté formálná. Meg kell tanulnia némi humorral nézni a szexre, és ha úgy adódik, akkor saját magán is nevetni, ezzel fel lehet oldani az olykor frusztráló vagy kiábrándító helyzeteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top