Ezo

Valentin-napi horoszkóp: így hódítsd meg Őt!

Akár akarjuk, akár nem, a Valentin-nap mindannyiunkat elsodor, s ha már ez így van, miért ne tehetnénk meg mindent azért, hogy jól sikerüljön a szerelmes este. Ha biztosra akarsz menni, olvasd el párod horoszkópját, tudd meg, hogyan kell elcsábítani őt.

Kos

A Kost a szenvedély tüze fűti, könnyen szerelmes lesz, szerelme pedig odaadó, erőteljes és nagyon intenzív. Nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy számára lételem ez a lobogó érzelmi túlfűtöttség, mindig újabb és újabb izgalmakra, impulzusokra van szüksége. A Kos imád kísérletezni, szereti az új, vad dolgokat, az “Éljünk a mának!” életérzést. Igazán szárnyakat akkor kap, ha szenvedélyében társra lel, aki vele együtt élvezi az életet.

Valentin-tipp: Bármi is a terved, ha örömöt akarsz okozni egy Kosnak, kerüld a megszokott Valentin-napi programokat, vigyél egy nagy adag őrültséget, vadságot a napba! Ennek lehetőleg része a szex.

Bika

A Bika az érzékiség, a kifinomult ízlés megtestesítője, akinek egész életét áthatja a szépség, az ízek, az illatok, a szerelem és a szenvedély. Igényli, hogy mindennek megadja a módját, legyen szó étkezésről vagy a szerelmeskedésről. Számára fontos a felvezetés, az előjáték, a gazdag, érzéki részletek. Vele egy szerelmes este úgy lesz kerek, ha minden érzéke kielégül: az illatok, a zene, a finom ízek, érintések és izgató látvány nagyon beindítják.

Valentin-tipp: Az illatos olajak, a finom masszázs, a lágy zene, az ínyenc vacsora és néhány gondosan megválasztott kellék leveszi a lábáról.

Ikrek

Az Ikrek a felszínen mozognak, szinte semmiben nem képesek elmerülni, figyelmüket hosszú távon lekötni lehetetlen vállalkozás. Az Ikrekre legnagyobb hatással az intellektus van, nekik a fülük a legerogénebb zónájuk. Bárhogy is akarjuk őt levenni a lábáról, egy kiadós, érdekfeszítő beszélgetés legyen az előjáték, na meg az utójáték. Imádja a változatosságot, lételeme a szabadság, halála a rutin és az állandóság.

Valentin-tipp: A legjobb, ha kimozdítod őt a mindennapok megszokott környezetéből, és mondjuk egy másik városban, egy ismeretlen helyen töltötök el időt.

Rák

A romantikus Rák számára nincs élet romantika nélkül. Érzékeny lelke gyengédségre, szeretgetésre, biztonságra és odaadó kényeztetésre vágyik. Ha valaki képes az érzelmi biztonságot megadni neki, az megbízható, hű és szerető társra lel benne, egy szenvedélyes szeretőre, akinek nagyon gyakran a szexualitás a szeretetnyelve. Az érzéki testiségen keresztül fejezi ki magát.

Valentin-tipp: Nem kell túlzásokba esni, egyszerűen csak vallj szerelmet újra, és varázsolj köré biztonságos, szeretetteljes környezetet, ahol bátran hátradőlhet. Külön jó, ha mindezt megfejeled egy kis csábítással.

Oroszlán

A méltóságteljes Oroszlán nagyvonalú, lehengerlő hódító, akivel együtt lenni nem mindennapi élmény. Erősen hisz magában, ám önbizalmának forrása nem más, mint a külvilág szeretete. Mindenben elvárják a magas színvonalat, ki nem állhatják a “tömegcikkeket”, az átlagembereket, az átlagos helyzeteket. A szex számukra mindig remek alkalom arra, hogy a hétköznapok szürkesége eltűnjön. Ezért velük szeretkezni igazi ünnep.

Valentin-tipp: Az Oroszlán mindennél jobban szeret a középpontban, reflektorfényben állni, így Valentin-napon is lehetőleg szóljon róla minden.

Szűz

A Szűz az egyik leghűségesebb csillagjegy, nem követelőzik, de hálás, ha a másik szeretettel, figyelemmel veszi körül. Mivel szerény, alkalmazkodó és megbízható, jó társ a hétköznapokban és az ágyban is, bár a fantáziáját olykor be kell indítani. A Szűz minden apró részletre odafigyel, és kiváló érzékkel kitalálja, hogy mivel kedveskedhet a másiknak. Számára a szex nem nagy dolog, mindennél fontosabb az összetartozás ereje. A szerelmi csalódás annyira megviselheti, hogy egy életre elmegy tőle a kedve.

Valentin-tipp: Támadd be az intellektusát egy jó könyvvel, kiállítással, színházjeggyel biztosan nem lősz mellé.

Mérleg

A Mérleg harmóniára és békére vágyik. Ki nem állhatja a harsány tömeget, a zajos helyeket. Szabályosan lebénul, ha feszültség van körülötte. Ugyanakkor finom, kellemes, ízléses holmikkal le lehet venni őt a lábáról. A klasszikus udvarlás nagyon bejön neki: séta, vacsora, mozi, színház, szerenád, virág, parfüm, ékszer stb. Számára ez nem unalmas és nem is ciki. A Mérleg az ágyban is stílusos: ügyel az öltözékére, a hajára és az illatára is. Ezt elvárja a partnerétől is. Semmi perc alatt elillan a vágya, ha a másik ápolatlan.

Valentin-tipp: Vásárolj virágot, vidd el sétálni, a táskádból pedig kerüljön elő egy üveg pezsgő és két pohár!

Skorpió

A Skorpió a legerotikusabb. Számára a szex olyan fontos, mint az étkezés. Ha nincs lehetősége a szeretkezésre, akkor addig “helyezkedik”, míg összejön. Nem gátlásos, ezért nem csinál lelkiismereti gondot pl. az egyéjszakás kalandokból. Őt megtartani igazi kihívás, mivel szenvedélyes, erős akaratú és érzékeny is egyben. Tekintete akár a mágnes. Senki sem vonhatja ki magát a hatása alól. Az ő szerelme rendkívül tüzes és ellenállhatatlan. Ugyanakkor ösztönösen ért ahhoz, hogy mitől jó, sőt fergeteges a szex.

Valentin-tipp: A Skorpió vonzódik a kicsit “romlott”, de a jó ízlés határát súroló stílushoz. Többet nem is mondanánk.

Nyilas

A Nyilas nagyvonalú, kedves és népszerű. Nehéz neki ellenállni. Szeretete, szerelme magas hőfokon lobog. Szenvedélyesen és nyíltan vall szerelmet, és elvárja, hogy neki is így udvaroljon a másik. Imádja a kicsit színpadias stílust. Ezért ha ő udvarol vagy csábít, akkor az felér egy filmbéli jelenettel. Emiatt meglehetősen eszközigényes a szerelmi élete, ahogy a szex is. Elengedhetetlen számára a nagy ágy, a finom ágynemű, a háttérzene stb.

Valentin-tipp: Fényűző stílusa miatt érdemes csillogó, harsány helyre vinni őt, ahol elmerülhet picit a luxusban.

Bak

A Bak nem a népszerűségéről, gyengédségéről vagy szentimentalizmusáról híres. Sokkal inkább igaz rá, hogy hűvös, bizalmatlan és szigorú, több várfalat von maga köré, nehezen enged magához közel bárkit. Vele szeretkezni egy életre szóló élmény. Ennek egyik oka, hogy a hálószobai dolgait, illetve az intimitást magánügyként kezeli, és ezt megköveteli párjától is. Ennek eredménye, hogy neki nem megy a flört. Mindig mindent komolyan vesz. A Bak kényes az ápoltságra, a pontosságra.

Valentin-tipp: A Bak anyagias jegy, ha le akarod venni a lábáról, tégy ki magadért!

Vízöntő

A Vízöntő semmiben sem követi a konvenciót, imád kísérletezni. Mivel utolérhetetlen az újításban, valószínűleg ő az, akitől a többiek tanulnak – még akkor is, ha szexről van szó. Hajlamos provokálóan, polgárpukkasztóan viselkedni. Ő a szabadság “gyermeke”, akinek mindent szabad; etikai, morális témákban is meglehetősen szabadelvű. Ahogy az élete minden területén, úgy a szexben is a kötetlenségre törekszik.

Valentin-tipp: A randi és szeretkezés helyszíne valami szokatlan hely legyen, a lakásban az ágynál bármi jobb: kád, gardrób, konyhapult.

Halak

A Halak szülötte hiperérzékeny, aki teljesen eggyé válik partnerével. Ez különösen az ágyban nagy erénye. Túlságosan nyitott, mindent és mindenkit képes elfogadni és szeretni, mentes az előítéletektől és a merev szemlélettől. De sokszor előbb megsajnál valakit, majd utána szeret belé. Rendkívül labilis és befolyásolható, így előfordul, hogy egyszer csak egy ágyban találja magát, ahova csak úgy belesodródott. Ha szeretkezik, tökéletesen elveszíti önmagát, és egy megváltozott tudatállapotba kerül. Ahogy ő maga, úgy a szerelme is pont olyan megfoghatatlan és határtalan, mint az óceán.

Valentin-tipp: Ne tervezd túl az estét, csak vágjatok bele az éjszakába, és engedjétek, hogy sodorjon benneteket az ár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top