Aktuális

A tavaszi hajtrend nyomában

<?kep(1,left)?>A frizuradivatot ismét a nõi báj és a felszabadultság hatja át sajátos, könnyed, szemtelen stílusban. Merész színek, egyedi formák jellemzik a nyolcvanas évek sztárvilágába visszanyúló trendet.

Színes tincsek

Előtérben a nők egyénisége áll, ezért a melír ismét nagy hangsúlyt kap, és a haj – lehet akár hosszú, kifelé szárított, akár borzasan rövid – az egyedi stílushoz igazodik. Hol pimaszul vörös hajvégek villannak elő a sötét hajtömegekből, hol szédítően szőke hullámokat borzol a szél. Íme, néhány frizura, amelyeket a L’Oréal Professionnel nemzetközi mesterfodrászai, a hajdivat meghatározó kreátorai alkottak a legújabb trendek jegyében. Tessék kipróbálni!

Tavaszi báj

Finoman visszafogott frizura, egy kis tavaszi színnel megbolondítva. A kifelé szárított hajtincsek ellenállhatatlanul csábítóak. A legújabb divat!

Frizura: Christophe Gaillet

Fotó: Alain Bocquet

Igéző vörös

Vöröslő szalagok törik meg a ragyogó barna hajszínt, eleganciát kölcsönözve a mindennapokra. Íme, egy kreatív megoldás a hosszú haj szerelmeseinek

Frizura és fotó: Adel Awad

A hódító nő

Arany és kámea árnyalatban fénylő fürtök – angyali ártatlanság. A szélfútta fodrok mögött mégis a rafinált nőiség bújik meg. A többi már csak rajtunk múlik…

Frizura: Marielle Beauchamp

Fotó: Jules Egger

A szőke vadóc

Akár napközben, akár esti parti – a stílus változatlan. Vidám, szőke árnyalatok a vakító napfényben és a balzsamos nyári estéken

Frizura: Eric Gara

Fotó: Jules Egger

A pimasz

Ilyen az intenzív, vörös nő. A könnyed, játékos tincsek őrülten szexis, szemtelen színben pompáznak. Kizárólag egyéniségeknek!

Frizura: John Noillet

Fotó: Karina Taira

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top