Aktuális

Szeszélyes csillagok, kitüntetések

Mitõl sztár egy sztár? Attól, hogy nagyon híres. No, és persze, sokszor még attól is, hogy elképesztõbbnél elképesztõbb szeszélyeivel lepi meg rajongóit (ellenségeirõl már nem is szólva).

Elton John felett is eljárt az idő. Születésnapján azonban csöppet sem búsult, helyette inkább fergeteges jelmezes partival ünnepelt. Az énekes márkinak öltözött, húsz méter hosszú tolluszályt húzott maga után, és egy háromárbocos vitorlással megspékelt hajköltemény díszelgett a fején. Valószínuűleg ennek kifizetése sem okozott neki gondot, hiszen csak virágokból húszmillió szálat vásárol évente.

A húsz méter hossz Michael Jacksonnak is megfelelt. History című gyűjteményes lemezének kiadása annyira lázba hozta, hogy elhatározta: szobrot, sőt szobrokat állíttat magának. Életnagyságú mű szóba sem jöhetett. Jacko éves marketingkeretének felét vitte el az az öt monumentális alkotás, melyet öt különböző fővárosban állíttatott fel. Képünkön a londoni Temzén egy hajón ringatózik egy kőbe zárt másolat.

A fekete sztár, Puff Daddy arról is híres, hogy azonnal botrányt csap, ha a hotelszobájában vagy egy sajtótájékoztatón valaki tubarózsa illatú gyertyát gyújt. Úgy látszik, kifejezetten allergiás erre a hm… szagra. Daddy egyébként szinte igénytelennek nevezhető, csak lényegtelennek tűnő dolgokat kér. Igaz, azokat kizárólag a párizsi Saint-Germain körúton található Dyptique butikból.

Whitney Houston alighanem a legnépesebb kísérettel dicsekedhet a dívák között. A legutóbbi MTV Awards díjkiosztón hetvenkét tagú sleppel érkezett, köztük egy áccsal és egy villanyszerelővel. Az énekesnőnek nagy gyakorlata van a díjkiosztó gálákban, hiszen többször vehetett már át Grammyt. Biztos, ami biztos, hátha összedől a díszlet, vagy kicsap a biztosíték.

A skót származású Sean Connery lassan már meg sem tudja számlálni a kitüntetéseit. Legutóbb William Wallace-díjat vett át a washingtoni Kongresszusban, melyet Alan Brain, az Amerikai Skót Alapítvány elnöke nyújtott át az ünnepelt színésznek. Az idén másodszor rendezték meg a skót nemzeti örökség napját, az úgynevezett Tartan Nap-ot, s ezen az ünnepségen adták át a nevezetes kitüntetést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top