nlc.hu
Aktuális
Tavaszi újjászületés

Tavaszi újjászületés

Kecskés Karina fiatal, tehetséges színésznõnk szívesen vállalkozott arra, hogy átváltoztató csapatunk rajta mutassa be, milyen hatásos újjászületésben lehet részünk, ha veszünk egy mély levegõt, és hátat fordítunk megszokott énünknek.





Smink: Egész télen burgundi barna rúzst és terrakotta pirosítót viselt. Tavasszal pink és orgonalila került a szemhéjára, tearózsa az orcára, és selyemcukorkát idéző rózsaszín az ajakra.

Frizura: A sapka alatt a legegyszerűbb az egyenesre szárított frizura volt, amely nem igényelt sok törődést. Tavaszra hullámokat sütöttünk a hajába, amelyet aztán csak egyszerűen összeborzolhat. Tűzheti aszimmetrikusan fél oldalra, de még jobban áll, ha feltűzi, és hagyja szabadon érvényesülni a nyakát.

Mivel Karina egyszerre képviseli a tini és a felnőtt fiatal nő típusát, ezért olyan ruhákat választottunk számára, amelyek nem szokványosak, kreatív kombinációkat testesítenek meg, ugyanakkor világos, üde színűek.

Mit mond minderre átváltoztatásunk alanya, Kecskés Karina?

– Imádom a napsugaras tavaszt, ilyenkor a napot a teraszon kezdem. Madárcsicsergés kíséri a croissant-ból és narancsléből álló reggelimet, este pedig, előadás után még nagyot sétálok a langyos éjszakában. Több zöldséget ehetek, nemsokára érnek a gyümölcsök, és még a futás is jobban esik a zápor utáni friss levegőn. Örülök, hogy végre megszabadulok a sapkától, s a lelkem is könnyebbé válik a könnyű, lenge ruhadaraboktól.






Ilyen volt a tél. “Csak minél hamarabb túllegyek rajta.” A haj egyszerűen hátrafogva, a ruha sportos, kényelmes, de túlságosan is eltakarja Karina tökéletes alakját





A pulóver rózsaszín árnyalata kiemeli a vöröses hajszínt, a mély kivágás az arcra tereli a figyelmet.

Az alul-felül nyitható cipzár izgalmas megoldás, sportos elemből a nőies hódítás eszközévé válik. A kedvenc farmer most csípőre szabott és apró virágok díszítik





A szűzies hófehér is lehet csábító ebben a csupa csipke, fodros, romantikus változatban. Ez az összeállítás a legkülönbözőbb alkalmakra is megállja a helyét

Bátran társíthatjuk a virágosat a csíkossal, az viszont nem árt, ha a színek és stílus harmonizálnak egymással.

Mindenesetre a ruhák mixelése sok ötletet adhat Karinának az öltözködésben. Mivel a fiatal színésznő szereti a nadrágos, hosszúszoknyás kombinációkat, és nem idegenkedik a szokatlan kivágású, fazonú felsőktől sem, ezért a romantikus stílusban is találhat magának kedvére való darabokat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top