Aktuális

Barbara, a c@fe Arca

A lényeg a részletekben van. Nem is tudom, ki mondta már - nagy ember volt az biztos. Barbara lett a c@fe Arca, és hogy hogyan...?




Summa summarum nem volt rossz a mezőny – istenem, csak egyszer említenék meg a nevem ilyen karakterek társaságában –, és Barbara került ki győztesen. Nem babra ment tehát a játék, de a díjátadás Barbara képzeletét is felülmúlta.

Németh Kristóf bejelentését – hogy B. lett a nyertes – taps követte és egy szál – ah – rózsa. Ezután Barbara távozott, bár tüske nem szúrta a kezét, csak hát azt hitte: itt a vége, fuss el véle. Pedig hátra volt még a java.





A Hewlett-Packard képviselője – miután Kristóf ismét a pódiumra kérte a meglepett szőkeséget – olyan lapos laptopot adott át, hogy oldalról alig lehetett látni. Barbi, hál istennek, szemből is megmutatta a keskeny gépet, hogy mindenki korrektül kiirígykedhesse magát. Nyertesünk el is határozta, hogy megtanulja használni – először bekapcsolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top