nlc.hu
Aktuális
V. Kulcsár Ildikó újra a Nõk Lapjánál

V. Kulcsár Ildikó újra a Nõk Lapjánál

Kedves Olvasók, tinik, fiatalok, középkorú hölgyek és nagyik (meg fiúk, ha vagytok...)! Csak azért írok, mert meg akarom köszönni az érdeklõdést, a köszöntést, a rengeteg e-mailt, telefont és a levelet.




Pedig csak a pletyka terjedt el, pedig csak ma jelent meg az a Nők Lapja, amiben már benne vagyok. Újból. Három év szünet után. Mit mondhatok? Nagyon köszönöm!

Tudom ám én, hogy senki sem pótolhatatlan, de az azért csudára jólesik, hogy értő, érző – hasonlóan gondolkodó – olvasók figyelik azt, amit az ember ír. És azokat az e-maileket is köszönöm, amelyek New Yorkból, Kanadából, Ausztráliából érkeztek. Hogy összezsugorodott a világ az Internet jóvoltából!!

Kedves Mindenki! (Zavarban vagyok, a párom és a gyerekeim kajánul vigyorognak, hogy most – pár percre – elvesztettem a humorérzékemet, és rémesen meghatott az ábrázatom…)

Ha valakit érdekel, miért váltam meg a Hölgyvilágtól, és miért “tértem haza” a Nők Lapjához – ahol 1990-ben újságíró lettem -, ha valakit érdekel, mit tervezek, és hogyan akarok becsempészni a hétköznapokba egy korty derűt – a lapban megírtam, hogy Rómában lopkodtam össze sok-sok életkedvet – , kérdezzen! És én boldogan válaszolok. Szeretettel köszönt Benneteket: V. Kulcsár Ildi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top