nlc.hu
Aktuális
Mezítláb a körúton

Mezítláb a körúton

Amikor már egyre kevesebb ruhát tudunk elviselni magunkon, s még az is soknak tûnik a kánikulában, a figyelem automatikusan a lábunkra terelõdik.

És azt sem takarja túlzottan semmi, sem cipő, sem harisnya. Hiszen csupán egy-két pántból áll a divatos topán. Éppen ezért fontos, hogy több gondot fordítsunk rá.

A nyári lábápolás egy kicsit eltér a télitől, ilyenkor nem elég a szokásos testápolás, krémezés, hidratálás, az időnkénti pedikűrözés. Kényeztetni is kell egy kicsit aromatikus lábfürdőkkel, hiszen sokkal könnyebben bedagadhat, elfáradhat a melegben. Gondot kell fordítanunk arra is, hogy szép napbarnított legyen, akár természetes úton, akár mesterségesen, önbarnítóval érjük el a kívánt árnyalatot. Figyelnünk kell a sarkunkra, a bőrkeményedésekre, egy apró szépséghiba is sokat ronthat az összképen.






Séta a vízben

Ha tehetjük, járjunk sokat mezítláb a vízparton, a vízben. Először is jót tesz a hűvössége, másodsorban hatékonyan masszírozhatjuk a talpunkat a köveken. Lehet, hogy kezdetben furcsa és fárasztó, de meglátjuk, mennyire felfrissíti a lábat.






Csillog a testápoló

A szép barnára lesült lábunkra sokféleképpen felhívhatjuk a figyelmet. Például gyöngyházfényű körömlakkal vagy világos színű topánnal. A képen látható fehér pántos saru szintén vonzza a tekintetet. Hát még ha olyan különleges, csillogó effektekkel dúsított testápolóval kenjük be magunkat, melytől karunk, lábunk is ragyogóvá válik. 






Meggyűrűzve


És ez még nem minden. A legújabb divat szerint nemcsak a kezünk ujjain viselhetünk gyűrűket, hanem a lábujjakon is. Lehet, hogy először egy kicsit kényelmetlen, de hamar hozzá lehet szokni. És milyen jól mutat a strandon vagy az esti szórakozóhelyen a pántos szandálból kicsillanó díszítés! Aki szereti, még egy bokalánccal is kiegészítheti az összeállítást.


Kontrasztosan

Nemcsak a lábgyűrűk lehetnek feltűnőek, a körmeink színezésével is fokozhatjuk a hatást. Elég hozzá annyi, hogy ne csak egyféle lakkot használjunk, hanem legalább kettőt. Eleganciánk emelésére például a fekete-fehér párosítást válasszuk, de vidámabb, tarkább képet is kialakíthatunk, ha minden körmünket más és más árnyalatúra kenjük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top